+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Mire figyeljünk bojler vásárlás bojler csere előtt

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

Bojler vásárlás – Bojler felszerelés Budapest összes kerületében kedvező áron

 

A villanybojlerek teljesen zárt porfestet lemez köpennyel vannak ellátva. Ami lassan hosszú idő elteltével öregszik esetleg sárgul a felülete. Emiatt sokszor félrevezető a bojler állapota, kívülről sokkal jobb állapotban van, mint belülről.

Sokan nem is sejtik, hogy milyen koszos, vízköves a forróvíztároló belseje, amikor a rendszeres karbantartások elmaradnak. Bojler javítás és vízkőtelenítések után megrendelőink mindig rácsodálkoznak, hogy milyen koszos és szennyezett sáros állagú szennyeződést távolítunk el a bojlerből.

Az idő múlásával csak gyűlik a vízkő, anódcsere hiányában korrodál a belső tartály, ami következtében vörös iszapos lerakódást alakul ki a bojler alján.

Ennek következtében előbb utóbb kilyukad az elhanyagolt régi vízmelegítőnk és eljön a bojler vásárlás, azaz a bojler csere ideje.

Milyen bojlert vásároljunk?

Új bojler vásárlása előtt van néhány dolog, amit figyelembe vehetünk, hogy hosszútávon gond nélkül szolgáljon minket az új forróvíztárolónk. Mert nem mindegy milyen villanybojler kerül felszerelésre.

Hőszigetelés vastagsága

Energiatakarékossági szempontból nem mindegy milyen vastag szigeteléssel van ellátva új bojlerünk. A vékonyabb hőszigeteléssel ellátott villanybojler hővesztesége így áramfogyasztása is nagyobb.

Vastagabb szigetelés = kisebb áram számla

Oda kell figyelni mert a olcsó villanybojlerek akár kétszer háromszor vékonyabb hőszigeteléssel kerülhetnek az üzletekbe.

A megbízható és piacvezető Hajdu bojlerek a legvastagabb hőszigeteléssel kerülnek forgalomba.

Tartály zománcozása

A Hajdu villanybojlerek első számú korrózió védelmét a tároló belső felületének zománcozása látja el.
Amíg ez a zománc réteg sértetlen marad, nem tud rozsdásodni, kilyukadni bojlerünk.

Zománcos védelem = Hosszú életű bojler titka

Megnézium védőanód

A magnézium védőanód látja el a villanybojlerek másodlagos korrózió védelmét. Addig, amíg a magnézium anód nem fogy el a bojler belsejéből a korrózió minimálisra csökkenthető. Emiatt ajánlott két – három, évente cserélni bojlerünkben ezt a fontos alkatrészt.

Bojler vásárlás? Szerelőre is szükséged lesz

Bojler vásárlás? Mi házhoz szállítjuk és fel is szereljük új bojlered. Bojler vásárlás kényelmesen, nálunk nem csak megvásárolhatod új bojlered, hanem komplex szolgáltatás keretében kiszállítjuk, felszereljük, beüzemeljük, régi lyukas bojlered el is szállítjuk. Sőt ha hétköznap nincs időd számíthatsz ránk hétvégén is. Szombat vasárnap is felár nélkül vállalunk bojler cserét Budapest területén.

Bojler vásárlás után

Ne feled új bojler vásárlása után villanybojlered rendszeres gondoskodásra szorul, hogy hosszú évekig ne keljen újat vásárolni. Rendszeres vízkőtelenítéssel, anód, fűtőszál cserével, megnövelheted bojlered élettartalmát. Nem kell állandóan attól tartanod, hogy a legrosszabbkor tönkre megy és nem lesz elég , melegvized.

Ránk az új bojler felszerelése után is számíthatsz, mivel nem csak cseréljük a Hajdu villanybojlereket, hanem javítjuk és karban is tartjuk őket.

 

Nyári Tibor villanybojler szerelő

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Hajdu bojler vásárlás felszerelés Budapest

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján