+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Hajdu villanybojlerek telepítése

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Hajdu bojlerek felszerelése bekötése Budapest

 

Új Hajdu villanybojler felszerelés profi bojler csere BudapestAmennyiben hatósági procedúra nélkül szeretnénk melegvíhez jutni, a legköltséghatékonyabb megoldás, ha Hajdu villanybojlerek közül választunk. A villanybojlerek nem igényelnek kéményt, gáztervet, gázátadást.

A bekerülési ára töredéke a gáz vizmelegítőkhöz képest mivel nincs szükség kémény és gázkivitelezésre. A villanybojlerek zárt tároló tartállyal rendelkeznek, különböző tároló kapacitással. Forróvíztároló felfűtése után vízhőfok és melegvíz ingadozás nélkül élvezhetjük a melegvíz adta komfortot, ami több vízvételi hely együttes használatát is lehetővé teszi.

Mindenki ismeri a régi fali gáz vízmelegítők működését, ahol reménytelen beállítani a megfelelő melegvíz hőfokát. A villanybojlerek melegvíz készítés költsége ugyan magasabb gázos társainál, de ha összeadjuk a bekerülés költségét és az egyre szigorodó kémény és gáz előírásokat kevesebb költséggel és procedúrával zuhanyozhatunk és fürödhetünk az évek során.

Gázbojlerek cseréje villanybojlerre

Pont a kémények rossz állapota miatt újra egyre népszerűbbek a Hajdu villanybojlerek, mivel egyre több háztartást köteleznek a hatóságok a kéménybe kötött gázos átfolyós vízmelegítők megszüntetésére. A villanybojlerek üzemelése során nincs füst, korom, nincs szén-monoxid veszély. Sőt, felfűtés közben nincs hangja.

A Hajdu bojlerek általában bármely lakásban felszerelhetők, áramfelvételük, fogyasztásuk általában 1800W amit a legtöbb fogyasztási hely elvisel. A biztonságos üzemeléshez legalább 3×1.5mm átmérőjű villanyvezetékre van szükség. Amit külön biztosítékra kell kötni. Fokozza biztonságunkat, ha beépítésre kerül egy élet és érintésvédelmi Fi-relé is.

Villanybojlerek kiválasztása

A Hajdu villanybojlerek különböző térfogattal és felszerelési móddal kerülnek forgalomba. A legtöbb helyen fali függőleges villanybojler van felszerelve, de létezik vízszintes szerelésű ( fekvő ) illetve konyhai mosogatókhoz alkalmazható fali átfolyós kisbojlerek is.

A zárt rendszerű villanybojlerek biztonsági túlfolyó szeleppel vannak ellátva, ami a melegítés hatására megnövekedet nyomás elvezetésére szolgál. A Budai kerületekben nyomáscsökkentő szelepet is be kell építeni a villanybojlerek elé. Ellenkező estben a magas nyomás miatt szétfeszítheti a bojler tartályát.

Hogyan válaszd ki a megfelelő Hajdu villanybojlert: Aquastic, Z erp, Z Smart vagy Smiley?

Hajdu smiley energiatakarékos villanybojler vásárlás beszereléssel beüzemeléssel BudapestA Hajdu villanybojlerek széles választékát kínáljuk, és négy népszerű típus közül választhat: Aquastic, Z erp, Z Smart és Smiley. De hogyan dönts a megfelelő típus mellett? Itt van néhány szempont, amelyek segíthetnek Önnek a választásban:

1. Méret és űrtartalom
Először is, fontold meg, hogy mekkora űrtartalmú villanybojlerre van szükséged. A Hajdu kínálatában megtalálhatók 50 literes, 80 literes, 100 literes, 120 literes, 150 literes és 200 literes változatok. Gondold át, hogy hány személy használja a meleg vizet otthonodban, és milyen mennyiségű meleg vizet igényeltek.

2. Energiahatékonyság
Az energiahatékonyság is fontos szempont. A Hajdu villanybojlerek közül több típus is rendelkezik kiváló energiahatékonysági osztállyal. Például a Z Smart és Smiley típusok innovatív technológiával rendelkeznek, amelyek segítségével hatékonyan melegítik a vizet, ezáltal energiát takarítanak meg, csökkentve a hosszú távú költségeket.

3. Helyszín és telepítés
Gondold át, hogy hova szeretné telepíteni a villanybojlert. A kisebb helyiségekben vagy lakásokban a kompakt méretű 50 vagy 80 literes típus lehet a legmegfelelőbb választás. Ha nagyobb hely áll rendelkezésre, akkor a 120 literes vagy akár a 200 literes típus közül is választhatsz.

4. Biztonsági funkciók
Ne feledje, hogy minden Hajdu villanybojler tartalmazza a szükséges biztonsági funkciókat, például a túlmelegedés, és túlnyomás elleni védelmet. Ez biztosítja a biztonságos és megbízható működést.

Reméljük, hogy ezek a szempontok segítenek a megfelelő Hajdu villanybojler kiválasztásában. Ne feled, hogy minden otthon más, ezért fontos figyelembe venni az egyéni igényeket és előnyöket.

Villanybojlerek bekötése felszerelése

Honlapunkon megtalálod a Hajdu bojlerek összes típusát amit, kedvező áron házhoz szállítunk, szakszerűen felszerelünk és be is üzemelünk a lehető leghamarabb. Neked semmi más dolgod sincs, csak kiválasztani a bojler méretét és típusát, felvenni velünk a kapcsolatot. Rövid telefonos egyeztetés után a megbeszélt napon kiszállítjuk, bekötjük új Hajdu bojlered.

Ha további kérdéseid vannak, ne habozzon megkérdezni!

 

Hajdu villanybojlerek szakszerű bekötése Budapest

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Nyári Tibor villanybojler szerelő

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján