80 literes villanybojler árak Budapest kiszállítással beüzemeléssel

Régi 80 literes villanybojlered csöpög, folyik, korrodált? Új 80 l villanybojlerre van szükséged? Nézd át villanybojler árainkat és ne feled, az oldalunkon szereplő 80 literes villanybojler árak mellet megtalálod a felszerelés beüzemelés árát is.

Mitől különböznek a 80 literes villanybojler árak?

Amikor el kell gondolkoznunk új 80 literes elektromos forróvíztároló vásárlásán, már a kiválasztás pillanatában észnél kell lennünk és tájékozódnunk kell, hogy milyen gyártmányt válasszunk. Mert a kinézetre hasonló termékek, más és más műszaki tartalmat takarhatnak.

A villanybojler árak mellet nézzük meg a műszaki tartalmat is

Ugyanis nem mindegy, hogy milyen vastag hőszigeteléssel van ellátva új bojlerünk. Nem mindegy milyen vastag acéllemezből készül a 80 literes villanybojler tároló tartálya. Hány év garanciát ad a gyártó készülékünkhöz, és milyen feltételekkel. Mekkora szerviz háttér biztosítja az alkatrész utánpótlást, illetve van e megfelelő szakember bázis a gyártó mögött, ugyanis minden villanybojlert, két – három, évente karban kell tartani.

Ne csábulj el, ha összehasonlítod a 80 literes villanybojler árakat. Ne csak az árak befolyásolják döntésedet. Mert az éves villany fogyasztásod a duplája is lehet, ha esetleg egy vékonyabb hőszigeteléssel ellátott villanybojler mellet teszed le a voksodat.

Ha teheted válasz a hazai gyártású Hajdu 80 literes villanybojlerek közül, mivel vastag hőszigetelésük miatt energiatakarékosak, vastag acél tartályuk miatt tartósak, alkatrész és szerviz hátterük biztos lábakon áll. A Hajdu 80 literes villanybojlerek hosszú évek óta bevált és megbízható márkának számítanak.

Ha kiválasztottad új 80 literes villanybojlered, Mi fel is szereljük neked

Weboldalunkon feltüntetett Hajdu 80 literes villanybojler árak mellett megtalálod a bojler felszereléséhez szükséges segédanyagok, a bekötés és beüzemelés árát is. Komplex szolgáltatásunk Budapest összes kerületében igénybe vehető, és az árak miatt sem kell agodnód, mivel ár érték arányban, kiszámíthatóság, és megbízhatóság tekintetében verhetetlen.

Sőt, ha hét közben nincs időd foglalkozni új bojlered kiválasztásával, cseréjével, mi hétvégén is dolgozunk és hétvégi felárat SEM számítunk fel.

Ne feledkezz meg új 80 literes villanybojlered karbantartásáról sem

A villanybojlerek élettartalmát meghosszabbíthatjuk rendszeres karbantartással, anód cserével egybekötött vízkőtelenítéssel. Összefoglalva, bojlerszerelő családi vállalkozásunkra az év minden napján számíthatsz.

Hajdu 80 literes villanybojler árak kiszállítással felszereléssel
Nyári Tibor Budapesti villanybojler szerelő

Nyári Tibor villanybojler szerelő

 

 

  • Csaptelep csere,és mosógép bekötés miatt kerestem meg Tibit. Nagyon rendes megbízható fiatalember,megbízható és jó szakértelemmel végzi a munkáját. Bármi kérdésem merült fel,minden kérdésemre válaszolt. Évekkel ezelőtt bojler csere miatt is őt bíztam meg a feladattal. Nagyon megbízható csapat a testvérével együtt. Máskor is csak őket megkeresni. Korrekt ,nyugalmat sugárzó csapat ,ajánlani tudom őket mindenkinek.
  • Vasárnap de. küldtem e- mailen megrendelést Hajdú bojler javításra. Azt kértem, hogy előzetesen telefonon jelentkezzenek. Meglepetésemre 5 perc múlva (hétvégén!) már szólt is a telefonom és részletesen másnapra már megbeszéltünk mindent. Pontosan érkeztek, korrektül dolgoztak és adták a számlát. Sok rossz tapasztalat után igazán örültem, hogy vannak még tisztességes szakemberek, akik ráadásul családi vállalkozásban dolgoznak! Jó szívvel ajánlom őket! Ha... Tovább
  • Gyors kiszállás, korrekt munkavégzés, azonnali segítség, szakmailag abszolút naprakész, teljeskörű tájékoztatás, teljes munkavégzés a rossz bojler leszerelésétől kezdve annak elvitelén át egészen az új bojler beüzemeléséig, teljeskörű tájékoztatás a további teendőkről. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!!!!
  • Telefonon részletes tájékoztatást kaptam a bojler állapotáról. Egy nap alatt kaptam időpontot, a megadott időben jöttek. Gyors, korrekt, udvarias, megbízható csapat! A számlát 2 nap múlva meg is kaptam, ahogy mondták. Nagyon köszönöm Önöknek, hogy gyorsan ki tudtak jönni és kicserélték a bojleremet. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!
  • Ritka szimpatikus és jószándékú hozzáállás jellemzi a két szakember gyors és kiváló szakértelmét! Nyugodt tud lenni az ember a mai világban, ha talál ilyen értékes szakembereket! Köszönjük a segítséget Nekik! 🤜🤛