+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Hajdu Aq 80 Erp villanybojler csere ára Budapest kerületeiben

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

Hajdu Aq 80 literes villanybojler cseréje tapasztalt szakemberektől Budapesten

 

Nincs is annál idegesítőbb, amikor télen fáradtan hazaérünk a munkából, majd mennénk venni egy jó forró fürdőt, a csapból viszont túlzással is csak langyos víz folyik.

Nem marad más választás, csak a gyors katonai zuhany.

Frissítőnek lehet, hogy jó, de azért valljuk be, nem ezt akartuk. De bojler cserét sem, hiszen az olyan sok gonddal jár. Vagy mégsem?

Napjainkban egyre több cégnek van ilyen-olyan extra szolgáltatása, mely nemcsak a le- és felszerelést jelenti például egy Hajdu Aq 80 Erp villanybojler csere esetén, hanem a régi modell elszállítását, illetve az új bojler házhoz szállítását is.

Máris kényelmesebben hangzik, mintha egyedül kellene begyömöszölnie saját kocsijába, amibe egyébként sem lehetne biztonságosan hazahozni az új bojlert.

Hajdu Aq 80 literes bojler csere gond nélkül, akár még ma

Egy másik indok, ami miatt sokan ódzkodnak tőle, az a Hajdu Aq 80 Erp villanybojler csere esetén az ár szokott lenni a Budapesten élők körében, mert nem mindegy, hogy melyik brigád, hogyan számolja el a munkaóráit, az alapanyagokat, a kiszállást, az elszállítást, stb.

Ilyenkor mi mindig kicsit előnyben vagyunk, mert nagyon jó kapcsolatunk van a Hajdu céggel, így szinte soron kívül kiszolgálnak minket, nincs várakozás a papírokkal, garanciális iratokkal, s persze a megvásárolni kívánt modell beszerzésével sem.

S mivel mi kifejezetten Hajdu bojlerek szerelésére, cseréjére és karbantartására szakosodtunk, emiatt sok éves tapasztalatunk van már ebben a szakmában.

Nem okoz gondot sem a kisebb, sem a nagyobb típusú villanybojlerek javítása, cseréje vagy beüzemelése, hiszen mindegyik mostani és régi modellt ismerjük, így tudjuk nagyon jól, hogy melyik típusnál mire kell odafigyelni, amikor kitakarítjuk, lecseréljük, vagy egy alkatrészt pótolunk benne.

S nyilván a többség nem feltétlenül tudja, hogy melyik típus miért lenne számára jobb vagy épp rosszabb, így az állapotfelmérés során mindig adunk tanácsot, hogy melyik modell tudja teljesen kiszolgálni a ház lakóinak vízfogyasztási igényeit, hogy amikor este forró fürdőt szeretne venni, akkor is maradjon még elegendő mennyiségű forró víz a bojlerben.

Hajdu villanybojler átfolyós gáz vízmelegítő helyett

S persze az sem mindegy, hogy amíg valaki fürdik, addig a másik tud-e mosogatni, s hogy ilyenkor a melegvíz elosztás hogyan valósul meg. A tárolós elektromos vízmelegítők már tudják kezelni ezt a problémát, így erre is mindig fel szoktuk hívni azoknak az ügyfeleknek a figyelmét, akik átfolyós gáz vízmelegítőt használtak eddig.

Zuhanyzás, mosogatás alkalmával nem ingadozik a melegvíz hőmérséklete és mennyisége egy Hajdu Aq 80 literes villanybojler esetén.

 

Hajdu Aq 80 literes villanybojler csere

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Nyári Tibor villanybojler szerelő

 

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján