Akció!

Hajdu Aquastic Erp 80 literes villanybojler

Ft54.000

A Hajdu Aquastic 80 literes bojler árak mindenképpen hozzáférhetőek, ez a kivitel egyébként az egyik legnépszerűbb a piacon. Hajdu Aquastic Erp 80 literes villanybojlert felszereléssel és házhoz szállítással Budapest területén

Cikkszám: h4 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Hajdu Aquastic 80 literes Erp villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Aktív anódos tartály védelem
b180
c180
Hajdu Aquastic AQ100 ERP villanybojler csere

Új Hajdu Aquastic 80 literes bojler ára házhoz szállítással 54000 Ft

Új bojler felszerelése bekötése 40000 Ft

Új inox vízbekötő csövek 6000 Ft

Régi bojler elszállítása 5000 Ft

Bojler csere ára összesen:  105000 Ft

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új Hajdu Aquastic Erp 80 literes villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Hajdu villanybojler csere alkalmával az alábbi anyagokra lehet még szükség:

• Nyomáscsökkentő szelep 10.000 Ft

• Bojler elzáró sarokszelep 5.000 Ft/db

• Bojler átdübelezése 5.000 Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 10.000 Ft!

Hajdu aquastic villanybojler garanciával
kek (1)
Hajdu Z 80 literes Hajdu villanybojler
140

Új Hajdu Aq 80 villanybojler ára komplett szereléssel Budapesten

Amikor Hajdu Aquastic Erp 80 literes villanybojler cserére kerül a sor, a kiválasztásnál elsődleges – a gyakorlati szempontok mellett – hogy mennyibe kerül a forróvíztároló. Jelen esetben a kérdés: mennyi a 80 literes Hajdu bojler ára kiszállítással, felszereléssel, melyek a vízmelegítő paraméterei, és mekkora a kapacitása.

A villanybojler kiválasztásánál az egyik legsarkalatosabb kérdés a bojler űrtartalma. A használati melegvíz-igény egyénenként, családonként eltérő, mindenkinek magának kell kikalkulálni, mekkora űrtartalmú elektromos bojlerre van szüksége. A Hajdu Aquastic Erp 80 literes villanybojler egy- és kéttagú családok, kisebb intézmények, üzemegységek számára ideális.

Egyidejűleg több vízvételi helyen működtethető – a melegvíz étkezési és tisztálkodási célokat is kiszolgál. A 80 literes vízmelegítő elegáns, magasfényű, acélpalástja fehér porlakkal bevont. Speciális tűzzománc és beépített magnézium aktívanód garantálja a korrózió elleni védelmet – ajánlott kétévente ellenőriztetni!

Mit tartalmaz a honlapon feltüntetett Hajdu Aquastic Erp 80 literes elektromos bojler ár?

A díj a következő tételekből áll össze: az új 80 literes Hajdu bojler ára, a forróvíztároló házhoz szállítása, felszerelése, beüzemelése. A régi forróvíztároló leszerelése, igény szerinti elszállítása. Fontos, hogy a budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, ennek díja + 10.000 Ft!

Villanybojler csere előre egyeztetett fix áron, "hoppá" felár nélkül!

Sok ügyfelünknek okoz problémát, kire bízza a bojlercserét, hiszen a régi elektromos vízmelegítő leszerelése, az új rögzítése, bekötése víz- és villanyszerelésben jártas szakembert kíván. Előfordul, hogy azért választanak az olcsó bojlerek közül, mert a beszerelő szakembereket már nem tudnák megfizetni. Ezért is optimális, ha a legkisebb, 5 literes űrtartalmú bojlertől kezdve a 80 literes Hajdu villanybojleren át a 200 literes elektromos forróvíztároló komplett cseréjét is ránk bízod, hiszen egy szakember egy szerelés alatt kompletten megoldja a 80 l-es bojler cseréjét. Egyszerű, hatékony, gyors, kényelmes megoldás.

Válaszd Nyári Tibor villanybojler-csere.hu csapatát, hogy mindig legyen elég melegvíz!

A 80 literes Hajdu Aquastic bojler árak reálisak a kisebb háztartásoknak

A háztartásunknak vannak olyan nélkülözhetetlen részei, amelyek megbújnak a háttérben. Legtöbbször észre sem vesszük, hogy léteznek, mégis érezzük a jótékony hatását nap, mint nap. Ilyen szerkezetek a bojlerek a fürdőszobában. A Hajdu Aquastic 80 literes bojler árak mindenképpen hozzáférhetőek, ez a kivitel egyébként az egyik legnépszerűbb a piacon.

A bojler a szó legszorosabb értelmében véve vízforraló, neve is ebből az angol kifejezésből maradt ránk. Régen elképzelhetetlennek, de legalábbis hatalmas luxusnak tűnt még csak elképzelni is, hogy eleve meleg víz folyik a csapból, amely fürdéshez, főzéshez azonnal felhasználható. Ez ma már teljesen természetes, és az új 80 literes bojler árak mutatják is, hogy nem luxus. Persze, érdemes a megfelelőt választani, figyelni a minőségre is, nem csak az ár függvényében választani.

Ugyanis ez egy olyan szerkezet, amelyet évekre, évtizedekre választunk, így a Hajdu Aq 80 literes bojler áraknál is ezt kell figyelembe venni, hogy a megbízhatóság, minőség mennyit ér meg. Emellett számtalan szempont van még, amely alapján választhatunk.
A modern fürdőszobákban fontos lehet, hogy milyen a színe, formája. A környezettudatos embereknek az energiafelhasználás sem lényegtelen. De, amit, mindenképpen figyelni kell, az a vízszükséglet. A 80 literes bojler árak természetesen alacsonyabbak, mivel kisebb a kapacitásuk. Éppen ezért viszont, nem felelnek meg mindenkinek. Egyedül élő embereknek vagy egy pár lakásában tökéletesen elegendő, de kettőnél több főnek már épphogy csak elég lenne.

A 80 literes bojler áraknál magasabb a 120 literesek ára, ami teljesen érthető, hiszen nagyobb a tárolási lehetőség. Ha az eszköz nagyobb mennyiségű vizet képes tárolni, akkor elegendő azt kisebb hőfokon tartani, mert így is elég lesz a szükségletek kielégítésére. Tehát, nem kell teljesen csúcsra járatni a teljesítőképességét. A Hajdu Aquastic 80 literes bojler árak alacsonyabbak ugyan, de ha a hosszú távú terveinkben szerepel, hogy családot alapítunk, érdemes már erre is gondolni. A 120 literes szerkezet megfelelőbb választás lehet ilyenkor!

Hívjon bennünket a 06 20 9 420 586-os telefonszámon, ha nem tud dönteni, melyik bojlert vásárolja, segítünk ebben is, ahogy a szállításban, cserében, régi bojlerének elszállításában is!

 

Vannak kérdéseid az ajánlatunkról és szolgáltatásunkról?

További információkra van szükséged a Hajdu Aquastic Erp 80 literes villanybojlerről?

Használd kapcsolati űrlapunkat, kérj visszahívást!

Szívesen válaszolunk.

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.

  • Egyik frissen vasarolt, tokatol bokaig az elado altal felujitott lakasomban meghalt az ujnak hitt bojler, ket hettel azutan, hogy bekoltozott a berlom. Kulfoldon elunk, tehat latatlanban kellett szakembert keresnem. A bojler be volt dobozolva az almennyezet fole, azt mondtak, hogy egy Hajdu. A szakembereket Google baratom ajanlotta es a weboldal nagyon meggyozo volt. Nem csalodtam! Pontos tajekoztatast, arajanlatot es idopontot kaptam, a regi bojlert ki kellett cserelni. Emberfeletti munkaval, m... Tovább
  • Kifogástalan és imponálóan hozzáértő csapat. Mindent tisztáznak előre (már telefonon), ha közbe jön valami (nálunk jött is: bontás után kiderült, hogy a bojler tömítendő része elkorrodálódott, így már csak a csere jöhetett szóba), akkor is szabadon dönthetek, sőt, felkínált lehetőségekből választhatok is. Ott és azonnal! Tegnap este még nulla meleg víz, totál eltömődött rendszer, ma már minden rendben. Nem telt el 24 óra! Közérthetően, világosan me... Tovább
  • Miért ajánlom őket? Mert kedden telefonáltam és péntekre időpontot adtak. Mert az időpont egyeztetés kapcsán kikérdeztek a bojlerrel kapcsolatos problémáról és tájékoztattak arról, hogy milyen tételt jelent a javítás és mire kell számítani egy esetleges csere kapcsán. Mert az előre egyeztetett időpontban valóban megérkeztek. Mert felkészültek arra, hogy ha a készüléket cserélni kell, ne veszítsenek időt. Volt náluk egy új, garanciális készülék. Mert gyo... Tovább
  • Szuperek voltak. Gyors segítség kellett és meg is kaptam. Telefonos egyeztetés nagyon szimpatikus volt. Mindent elmagyaráztak. Előtte másik 2 céggel is egyeztettem akik hozzá nem értésem miatt lekezelően beszéltek velem. Ebben a hivásban ezt nem tapasztaltam. Szépen dolgoztak és nem hagytak rumlit. Fél órán belül készen voltak. Korrekt munka
  • Hétfőn telefonáltam, hogy a bojlerem folyik, dráma van. Kedden a megbeszélt időpontban jöttek, a bojlert is megvásárolták. Precízek, udvariasak voltak, ami a legfőbb értenek a munkájukhoz. Mindenkinek csak ajánlani tudom a céget, Nyáriékat:)