Hajdu Aquastic 80 literes Erp villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Aktív anódos tartály védelem
b180
c180
Hajdu Aquastic AQ80 ERP villanybojler

Új Hajdu Aquastic 80 literes bojler ára házhoz szállítással 44000 Ft 

Új bojler felszerelése bekötése 30000 Ft

Új inox vízbekötő csövek 6000 Ft

Régi bojler elszállítása 5000 Ft

Bojler csere ára összesen:  85000 Ft

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új bojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Hajdu villanybojler csere alkalmával az alábbi anyagokra lehet még szükség:

• Nyomáscsökkentő szelep 5.000 Ft

• Bojler elzáró sarokszelep 3.000 Ft/db

• Bojler átdübelezése 4.000 Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 5000 Ft!

Hajdu aquastic villanybojler garanciával
kek (1)
Hajdu Z 80 literes Hajdu villanybojler
140

 

Új Hajdu Aq 80 villanybojler ára komplett szereléssel Budapesten

Amikor bojlercserére kerül a sor, a kiválasztásnál elsődleges – a gyakorlati szempontok mellett – hogy mennyibe kerül a forróvíztároló. Jelen esetben a kérdés: mennyi a 80 literes Hajdu bojler ára kiszállítással, felszereléssel, melyek a vízmelegítő paraméterei, és mekkora a kapacitása.

A villanybojler kiválasztásánál az egyik legsarkalatosabb kérdés a bojler űrtartalma. A használati melegvíz-igény egyénenként, családonként eltérő, mindenkinek magának kell kikalkulálni, mekkora űrtartalmú elektromos bojlerre van szüksége. A Hajdu Aquastic Erp 80 literes villanybojler egy- és kéttagú családok, kisebb intézmények, üzemegységek számára ideális.

Egyidejűleg több vízvételi helyen működtethető – a melegvíz étkezési és tisztálkodási célokat is kiszolgál. A 80 literes vízmelegítő elegáns, magasfényű, acélpalástja fehér porlakkal bevont. Speciális tűzzománc és beépített magnézium aktívanód garantálja a korrózió elleni védelmet – ajánlott kétévente ellenőriztetni!

Mit tartalmaz a honlapon feltüntetett Hajdu Aquastic Erp 80 literes elektromos bojler ár?

A díj a következő tételekből áll össze: az új 80 literes Hajdu bojler ára, a forróvíztároló házhoz szállítása, felszerelése, beüzemelése. A régi forróvíztároló leszerelése, igény szerinti elszállítása. Fontos, hogy a budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, ennek díja + 5000 Ft!

Villanybojler csere előre egyeztetett fix áron, "hoppá" felár nélkül!

Sok ügyfelünknek okoz problémát, kire bízza a bojlercserét, hiszen a régi elektromos vízmelegítő leszerelése, az új rögzítése, bekötése víz- és villanyszerelésben jártas szakembert kíván. Előfordul, hogy azért választanak az olcsó bojlerek közül, mert a beszerelő szakembereket már nem tudnák megfizetni. Ezért is optimális, ha a legkisebb, 5 literes űrtartalmú bojlertől kezdve a 80 literes Hajdu villanybojleren át a 200 literes elektromos forróvíztároló komplett cseréjét is ránk bízod, hiszen egy szakember egy szerelés alatt kompletten megoldja a 80 l-es bojler cseréjét. Egyszerű, hatékony, gyors, kényelmes megoldás.

Válaszd Nyári Tibor villanybojler-csere.hu csapatát, hogy mindig legyen elég melegvíz!

 

Vannak kérdéseid az ajánlatunkról és szolgáltatásunkról?

További információkra van szükséged?

Használd kapcsolati űrlapunkat, kérj visszahívást!

Szívesen válaszolunk.

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.