Akció!

Hajdu Aquastic Erp 80 literes villanybojler

Ft54.000

A Hajdu Aquastic 80 literes bojler árak mindenképpen hozzáférhetőek, ez a kivitel egyébként az egyik legnépszerűbb a piacon. Hajdu Aquastic Erp 80 literes villanybojlert felszereléssel és házhoz szállítással Budapest területén

Cikkszám: h4 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Hajdu Aquastic 80 literes Erp villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Aktív anódos tartály védelem
b180
c180
Hajdu Aquastic AQ100 ERP villanybojler csere

Új Hajdu Aquastic 80 literes bojler ára házhoz szállítással 54000 Ft

Új bojler felszerelése bekötése 40000 Ft

Új inox vízbekötő csövek 6000 Ft

Régi bojler elszállítása 5000 Ft

Bojler csere ára összesen:  105000 Ft

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új Hajdu Aquastic Erp 80 literes villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Hajdu villanybojler csere alkalmával az alábbi anyagokra lehet még szükség:

• Nyomáscsökkentő szelep 10.000 Ft

• Bojler elzáró sarokszelep 5.000 Ft/db

• Bojler átdübelezése 5.000 Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 10.000 Ft!

Hajdu aquastic villanybojler garanciával
kek (1)
Hajdu Z 80 literes Hajdu villanybojler
140

Új Hajdu Aq 80 villanybojler ára komplett szereléssel Budapesten

Amikor Hajdu Aquastic Erp 80 literes villanybojler cserére kerül a sor, a kiválasztásnál elsődleges – a gyakorlati szempontok mellett – hogy mennyibe kerül a forróvíztároló. Jelen esetben a kérdés: mennyi a 80 literes Hajdu bojler ára kiszállítással, felszereléssel, melyek a vízmelegítő paraméterei, és mekkora a kapacitása.

A villanybojler kiválasztásánál az egyik legsarkalatosabb kérdés a bojler űrtartalma. A használati melegvíz-igény egyénenként, családonként eltérő, mindenkinek magának kell kikalkulálni, mekkora űrtartalmú elektromos bojlerre van szüksége. A Hajdu Aquastic Erp 80 literes villanybojler egy- és kéttagú családok, kisebb intézmények, üzemegységek számára ideális.

Egyidejűleg több vízvételi helyen működtethető – a melegvíz étkezési és tisztálkodási célokat is kiszolgál. A 80 literes vízmelegítő elegáns, magasfényű, acélpalástja fehér porlakkal bevont. Speciális tűzzománc és beépített magnézium aktívanód garantálja a korrózió elleni védelmet – ajánlott kétévente ellenőriztetni!

Mit tartalmaz a honlapon feltüntetett Hajdu Aquastic Erp 80 literes elektromos bojler ár?

A díj a következő tételekből áll össze: az új 80 literes Hajdu bojler ára, a forróvíztároló házhoz szállítása, felszerelése, beüzemelése. A régi forróvíztároló leszerelése, igény szerinti elszállítása. Fontos, hogy a budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, ennek díja + 10.000 Ft!

Villanybojler csere előre egyeztetett fix áron, "hoppá" felár nélkül!

Sok ügyfelünknek okoz problémát, kire bízza a bojlercserét, hiszen a régi elektromos vízmelegítő leszerelése, az új rögzítése, bekötése víz- és villanyszerelésben jártas szakembert kíván. Előfordul, hogy azért választanak az olcsó bojlerek közül, mert a beszerelő szakembereket már nem tudnák megfizetni. Ezért is optimális, ha a legkisebb, 5 literes űrtartalmú bojlertől kezdve a 80 literes Hajdu villanybojleren át a 200 literes elektromos forróvíztároló komplett cseréjét is ránk bízod, hiszen egy szakember egy szerelés alatt kompletten megoldja a 80 l-es bojler cseréjét. Egyszerű, hatékony, gyors, kényelmes megoldás.

Válaszd Nyári Tibor villanybojler-csere.hu csapatát, hogy mindig legyen elég melegvíz!

A 80 literes Hajdu Aquastic bojler árak reálisak a kisebb háztartásoknak

A háztartásunknak vannak olyan nélkülözhetetlen részei, amelyek megbújnak a háttérben. Legtöbbször észre sem vesszük, hogy léteznek, mégis érezzük a jótékony hatását nap, mint nap. Ilyen szerkezetek a bojlerek a fürdőszobában. A Hajdu Aquastic 80 literes bojler árak mindenképpen hozzáférhetőek, ez a kivitel egyébként az egyik legnépszerűbb a piacon.

A bojler a szó legszorosabb értelmében véve vízforraló, neve is ebből az angol kifejezésből maradt ránk. Régen elképzelhetetlennek, de legalábbis hatalmas luxusnak tűnt még csak elképzelni is, hogy eleve meleg víz folyik a csapból, amely fürdéshez, főzéshez azonnal felhasználható. Ez ma már teljesen természetes, és az új 80 literes bojler árak mutatják is, hogy nem luxus. Persze, érdemes a megfelelőt választani, figyelni a minőségre is, nem csak az ár függvényében választani.

Ugyanis ez egy olyan szerkezet, amelyet évekre, évtizedekre választunk, így a Hajdu Aq 80 literes bojler áraknál is ezt kell figyelembe venni, hogy a megbízhatóság, minőség mennyit ér meg. Emellett számtalan szempont van még, amely alapján választhatunk.
A modern fürdőszobákban fontos lehet, hogy milyen a színe, formája. A környezettudatos embereknek az energiafelhasználás sem lényegtelen. De, amit, mindenképpen figyelni kell, az a vízszükséglet. A 80 literes bojler árak természetesen alacsonyabbak, mivel kisebb a kapacitásuk. Éppen ezért viszont, nem felelnek meg mindenkinek. Egyedül élő embereknek vagy egy pár lakásában tökéletesen elegendő, de kettőnél több főnek már épphogy csak elég lenne.

A 80 literes bojler áraknál magasabb a 120 literesek ára, ami teljesen érthető, hiszen nagyobb a tárolási lehetőség. Ha az eszköz nagyobb mennyiségű vizet képes tárolni, akkor elegendő azt kisebb hőfokon tartani, mert így is elég lesz a szükségletek kielégítésére. Tehát, nem kell teljesen csúcsra járatni a teljesítőképességét. A Hajdu Aquastic 80 literes bojler árak alacsonyabbak ugyan, de ha a hosszú távú terveinkben szerepel, hogy családot alapítunk, érdemes már erre is gondolni. A 120 literes szerkezet megfelelőbb választás lehet ilyenkor!

Hívjon bennünket a 06 20 9 420 586-os telefonszámon, ha nem tud dönteni, melyik bojlert vásárolja, segítünk ebben is, ahogy a szállításban, cserében, régi bojlerének elszállításában is!

 

Vannak kérdéseid az ajánlatunkról és szolgáltatásunkról?

További információkra van szükséged a Hajdu Aquastic Erp 80 literes villanybojlerről?

Használd kapcsolati űrlapunkat, kérj visszahívást!

Szívesen válaszolunk.

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.

  • Telefon kértem segítséget, szakszerű, mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptam. Az egyeztetést követően, két munkanapon belül elvégezték a bojlerem cseréjét, a régi elszállításáról is gondoskodtak. Gyors, profi munka volt!
  • Gyorsan, hatékonyan végezték a szerelést, és mindent nagyon érthetően és alaposan elmagyaráztak, ami a hozzá nem értő személy számára kínai lenne, és a gond is megoldódott, amivel kerestük őket (sípoló bojler). Mindenképp ajánlom őket.
  • örülök, hogy rájuk találtam a neten (addig 3 szerelővel is próbálkoztam, de mindenki hetekkel későbbre vállalta, ők 2 napon belül!) udvarias segítőkész és professzionális csapat. precízen és gyorsan dolgoztak, látszik a munkájukban a sok éves tapasztalatuk. nagyon udvariasak és kedvesek. segítettek a lehetőségekhez képest a legjobb bojler kiválasztásában is.
  • Megbízható cég, Hajdú típusú bojlerem furcsa hangot adott, ezért kerestem meg telefonon a szerelőt, részletes felvilágosítást és másnapra időpontot kaptam. A szerelők pontosan érkeztek, gyors és korrekt mun-kát végeztek, csak ajánlani tudom másoknak is.
  • Az interneten találtam rájuk, telefonon mindent megbeszéltünk, másnap jöttek és egy szakszerű, precíz, tiszta munkát hagytak maguk után cirka egy óra alatt. Mindenképpen ajánlom.