+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Ariston Fais 100 Villanybojler: Megbízható Melegvíz Kedvező Áron!

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

 

Most bemutatjuk neked az Ariston Fais 100 V2 EU2 villanybojlert, amely nem csupán stílusos és korszerű, de az olcsó és kedvező árú bojlerek kategóriájába tartozik. Egy olyan megoldás, amely nemcsak megfelel a pénztárcádnak, hanem a minőségi melegvíz-ellátásnak is.

Az Ariston Fais 100 V2 EU2 nem csupán egy vízmelegítő, hanem egy hatékony és biztonságos megoldás a mindennapi melegvíz-szükségletedre. Az olasz minőség és dizájn találkozása a mindennapi otthoni élet kényelmében és biztonságában nyilvánul meg.

Kiemelkedő Biztonsági Jellemzők:

Az Ariston Fais 100 V2 EU2 villanybojler felszereltségéhez tartozik a biztonsági lefúvató szelep, amely tovább növeli a készülék megbízhatóságát. Az elektronikus biztonsági termosztát pedig figyeli a víz hőmérsékletét, és lekapcsolja a villanybojlert, ha a beállított érték fölé emelkedne. Ez mindent elkövet annak érdekében, hogy otthonod biztonságban legyen.

Korrózióvédelem és Tartósság:

A villanybojler tartálya tűzzománc bevonattal van ellátva, ami nemcsak esztétikus megjelenést biztosít, hanem hosszú élettartamot is garantál. A korrózió megelőzése érdekében magnézium anód is beépítésre került, így a tartály hosszú távon is kiváló állapotban marad.

 

Ariston Fais 100 villanybojler árak. 100 literes bojler vásárlásTeljesítmény és Hatékonyság:

A Fais 100 V2 EU2 a melegvíz-ellátást 1500W-os fűtőbetéttel biztosítja, amely rendkívül hatékonyan működik, és mindössze 3 óra 52 perc alatt képes ΔT45°C-nál felmelegíteni a 100 literes tartályt. Ez azt jelenti, hogy gyorsan és hatékonyan élvezheti a meleg zuhanyokat vagy használhatja a meleg vizet bármilyen háztartási tevékenységhez.

Műszaki Adatok:

Teljesítmény: 1,5 kW
Tároló térfogat: 100 liter
Átmérő: 450 mm
Magasság: 913 mm

Gazdaságos és Megfizethető:

Az Ariston Fais 100 V2 EU2 az olcsó és kedvező árú bojlerek csoportjába tartozik, így nem csak hatékony, de pénztárcabarát megoldást kínál a melegvíz-szükségleted kielégítésére. Ezen felül, a készülék 1 éves garanciával kerül forgalomba, így teljes körű biztonságot nyújt a vásárlók számára.

Kényelmes Vásárlás és Szolgáltatás:

Ha nálunk vásárolsz, nem csak minőségre számíthatsz, de kényelmes szolgáltatásokra is. Kiszállítjuk, felszereljük és beüzemeljük az új Ariston Fais 100 V2 EU2 villanybojleredet, és még a régit is elszállítjuk, hogy ne kelljen azzal foglalkoznod.

Hívj Most Bátran:

Ha kérdéseid vannak, vagy segítségre van szükséged a választásban, hívj minket bármely nap, beleértve a hétvégéket is. Azt szeretnénk, hogy otthonod mindig készen álljon a kellemes és biztonságos melegvíz-élményre.

Fedezd fel az Ariston Fais 100 V2 EU2 villanybojlert, ahol a stílus, a biztonság és az ár-érték arány találkozik.

 

 

Válassz minőséget, és élvezd a kényelmet megfizethető áron!

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján