+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Ariston Lydos R 100 villanybojler

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

Az otthoni kényelem és biztonság elengedhetetlen része a megfelelő forróvíz ellátás, és ebben a tekintetben az Ariston Lydos R 100 villanybojler igazán kiemelkedő teljesítményt nyújt. Ez a prémium minőségű termék nem csupán egy egyszerű vízmelegítő, hanem egy olyan készülék, amely a legmagasabb szabványoknak megfelelve, exkluzív formatervezéssel párosulva, magas fokú kényelmet, biztonságot és energiahatékonyságot kínál a felhasználóknak.

WaterPlus Technológia: Csaknem 20% Több Forró Víz

Az Ariston Lydos R 100 kiemelkedő funkciójának tekinthető a WaterPlus technológia, amely akár 16% több forró vizet tesz elérhetővé a szokásosnál. Ez különösen előnyös olyan háztartásokban, ahol a forró víz igény gyakori és változatos. A folyamatos forróvíz ellátás csökkenti az energiaköltségeket, így az Ariston Lydos R 100 nemcsak hatékony, de gazdaságos megoldást is nyújt.

WaterPlus technológiával felszerelt készülék, mellyel akár 16%-kal több forró víz áll rendelkezésre. A WaterPlus technológia a bejövő hideg vizet a tartály alján tartja, ezzel csökkentve a hideg víz és tárolt meleg víz keveredését, hogy Ön bármikor élvezhesse a plusz forró zuhany élményét.

Külső Hőmérséklet-beállítás: Egyszerű és Kényelmes Használat

ariston-lydos-r-100-villanybojler

A villanybojler külső hőmérséklet-beállítási lehetősége tovább növeli a felhasználói kényelmet. Az egyszerű gombbal történő beállítás lehetővé teszi a forróvíz hőmérsékletének könnyű szabályozását anélkül, hogy az eszközt szétszerelnénk vagy megnyitnánk. Ez különösen hasznos olyan környezetekben, ahol a hőmérséklet változása gyakori, vagy ahol az eszközt olyan személyek használják, akiknek nehézséget okozhat az eszköz belsejében történő beállítás.

Ez a funkció nemcsak a felhasználók számára nyújt nagyobb kényelmet, hanem segít csökkenteni az energiafelhasználást, ami hosszabb élettartamot és alacsonyabb üzemeltetési költségeket eredményez.

Nagyméretű Magnézimanód: Korrózió elleni Védelem

Az Ariston Lydos R 100 villanybojler korrózió elleni védelmet nyújt a nagyméretű magnézium anód segítségével. Ez az anód hatékonyan reagál a vízben található káros anyagokkal, megakadályozva ezzel a tartály károsodását. A rendszeres ellenőrzés és cserék révén az Ariston Lydos R 100 hosszú élettartamot biztosít, minimalizálva a karbantartási költségeket.

Kiváló Minőségű Zománcozott Titán Tartály: Tartósság és Megbízhatóság

Az Ariston Lydos R 100 bojler kiváló minőségű zománcozott titán tartályával tovább növeli a készülék tartósságát és megbízhatóságát. A titán, mint erős és ellenálló fém, védi a tartályt a korróziótól és a vegyi anyagoktól. A zománcozott felület tovább erősíti a tartály ellenálló képességét, így az Ariston Lydos R 100 hosszú éveken keresztül biztosítja a megbízható és hatékony melegvízellátást otthonában.

Prémium Szigetelőanyag: Környezetbarát Megoldás és Hatékony Energiafelhasználás

Az Ariston Lydos R 100 villanybojler prémium minőségű, környezetbarát szigetelőanyaggal rendelkezik, amely ciklopentánt tartalmaz. Ez az ökológiai szempontból barátságos anyag kiváló hőszigetelő képességgel rendelkezik, csökkentve ezzel az energiaszükségletet és védelmet nyújtva a környezeti hatások ellen. A bojler gazdaságosan működik, minimalizálva a villanyszámlát, és egyúttal hozzájárulva a fenntartható életmódhoz.

Az Ariston Lydos R 100 vízmelegítő nem csupán egy készülék, hanem egy életminőséget javító befektetés. A kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkező bojler nemcsak hatékony és gazdaságos, hanem esztétikailag is vonzó megjelenést kölcsönöz otthonodnak.

Műszaki adatok:

Magasság: 913 mm
Szélesség: 450 mm
Mélység: 480 mm
Súly: 24 kg
Tárolókapacitás: 100 liter
Teljesítmény: 1,8 kW
Feszültség: 230 V
Felfűtési idő: 2 óra 46 perc
Hőteljesítmény: 1,56 kWh/24h
Maximális nyomás: 8 bar
Maximális vízhőmérséklet: 75 ºC
Elektromos védettség: IPX3

Az Ariston Lydos R 100 V 1,8K EU: a modern otthonok kényelmi és energiahatékony melegvíz-ellátásának szimbóluma.

Az Ariston Lydos R 100 Vízmelegítő Bekötése: Egyszerű, Gyors és Professzionális Szolgáltatás Budapest Területén

Ne aggódj a bekötés miatt, hívj minket, és bízd ránk az Ariston Lydos R 100 vízmelegítő telepítését Budapest területén. Mi nem csak kiszállítjuk, hanem bekötjük és beüzemeljük, hogy te teljes nyugalomban élvezhesd a folyamatos és biztonságos forróvízellátást otthonodban. Egyszerűen vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon, és mi gondoskodunk a többről.

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

 

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján