+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler szerelés

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Új Hajdu Z 80 C ERP Villanybojler kerámia fűtőbetéttel

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

Energiahatékony és Könnyen Telepíthető

 

 

Hajdu Z 80 C Erp villanybojer kerámia fűtőbetéttelA melegvíz biztosítása otthonunkban alapvető szükséglet, és a technológia folyamatos fejlődésével egyre modernebb és hatékonyabb megoldások állnak rendelkezésre. Az új Hajdu Z 80 C ERP villanybojler egy olyan innovatív eszköz, amely számos előnnyel rendelkezik, és ideális választás lehet, ha korszerűsíteni szeretnéd otthoni melegvízrendszereidet.

1. Kerámia Fűtőbetét a Gyors Felfűtésért és Hosszú Élettartamért: Az új Hajdu Z 80 C ERP bojler kerámia fűtőbetéttel rendelkezik, amely garantálja a gyors felfűtést és kiváló hatékonyságot. A kerámia fűtőbetét nemcsak hatékony, de vízkőmentes működésével hosszú élettartamot és alacsony karbantartási költségeket ígér. Ezáltal a bojler nemcsak kényelmes, de gazdaságos is.

2. Energiatakarékos Működés a Csökkentett Energiaszámlákért: A Hajdu Z 80 C ERP villanybojler energiatakarékos megoldás, csökkentve ezzel az energiaköltségeket. Az új technológia és kialakítás lehetővé teszi a hatékonyabb melegvíz-előállítást, minimalizálva ezzel az energiaveszteséget. A bojler intelligens funkciói optimalizálják az energiafelhasználást, és így környezetbarát megoldást kínálnak.

3. Könnyű Telepítés és Üzembe Helyezés a Zökkenőmentes Használatért: Ne aggódj a beszereléssel vagy az üzembe helyezéssel kapcsolatban! A csapatunk gondoskodik róla, hogy a Hajdu Z 80 C bojler gyorsan és hatékonyan bekerüljön otthonodba. A házhozszállítás, felszerelés és beüzemelés garantáltan zökkenőmentes lesz, így te csak élvezheted az új, megbízható melegvízellátást.

4. Kapcsolatfelvétel – Az Egyszerűség Kulcsa: Ha eldöntötted, hogy az új Hajdu Z 80 C ERP villanybojler a legjobb választás számodra, csak fel kell venned velünk a kapcsolatot. Mi intézzük a többit! Gyors és szakszerű szolgáltatásunkkal garantáljuk, hogy rövid időn belül élvezheted az új villanybojler előnyeit.

Ha a régi villanybojlered már nem felel meg elvárásaidnak, és korszerű, energiatakarékos megoldásra vágysz, az új Hajdu Z 80 C ERP villanybojler kiváló választás lehet. Ne hagyd, hogy a problémák tovább folytatódjanak, lépj egy új korszakba, ahol a melegvízellátás gondtalan és hatékony. Vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi gondoskodunk az egész folyamatról, hogy te csak élvezhesd az új villanybojler előnyeit otthonodban!

Hajdu Z 80 C ErP bojler: Forradalmi Megoldás az Elektromos Forróvíztárolók Világában

Az elektromos forróvíztárolók terén új korszak kezdődik a Hajdu Z 80 C ErP villanybojlerrel. Ez a forradalmi újítás nemcsak a megbízhatóság és kényelem iránti elkötelezettséget tükrözi, hanem a modern technológia és kifinomultság szellemében is megnyilvánul.

Kialakítás és Anyaghasználat

A Hajdu Z 80 C ErP villanybojler acéllemezből készült, ami szilárdságot és hosszú élettartamot garantál. A tartály korrózió elleni védelmét speciális tűzzománc bevonat és aktív magnézium anód biztosítja. Ez a kombináció nem csak hosszú élettartamot ígér, hanem megóvja a víz minőségét is.

Kerámia Fűtőtest
A készülék kiemelkedik a kerámia fűtőtesttel, amely lehetővé teszi a hatékony és egyenletes melegvíz-előállítást. Ez minimalizálja a hőveszteséget és növeli a rendszer hatékonyságát. A kerámia fűtőtest tartós és hosszú élettartamú, hozzájárulva a készülék megbízhatóságához.

Funkcionalitás
Zártrendszerű tárolós vízmelegítőként a Hajdu Z 80 C ErP bojler alkalmas több vízvételi hely és zuhanyzós csaptelepek ellátására. Ez azt jelenti, hogy hatékonyan kielégíti a mindennapi melegvízigényeket, biztosítva a kényelmet a háztartásban.

Hőszigetelés
A készülék hőszigetelése freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelő hab segítségével kiváló. Ez nemcsak a környezetbarát működést tükrözi, hanem csökkenti az energiaveszteséget is, pénzt takarítva meg a felhasználó számára.

2 + 8 év Garancia
2-plusz-8-ev-garanciaA Hajdu Zrt 10 év garanciát vállal a Z 80 C ErP elektromos melegvíztároló tartályára, és 2 év garanciát a többi részegységre. Ez a hosszú garanciaperiodus a gyártó bizalmát és elkötelezettségét mutatja a termék minősége és megbízhatósága iránt.

A Hajdu Z 80 C ErP villanybojler nem csupán egy melegvíztároló, hanem egy teljes értékű megoldás, amely ötvözi a megbízhatóságot, hatékonyságot és modern technológiát. Válassz okosan, válassz Hajdu-t, és lépj be egy korszerű és kényelmes melegvízellátás világába!

Hajdu Z 80 C ErP – Főbb Egységek és Funkciók, a Biztonság és Hatékonyság Jegyében

Az új Hajdu Z 80 C ErP villanybojler nem csupán a modern design és a kényelem szimbóluma, hanem számos innovatív technológia és funkcióval rendelkezik, amelyek garantálják a biztonságos és hatékony működést. Ismerjük meg a főbb egységeket és funkciókat, amelyek a mindennapi használat során kulcsszerepet játszanak.

1. Hőmérséklet Korlátozó
A Hajdu Z 80 C ErP villanybojlerben található hőmérséklet korlátozó egy kritikus biztonsági funkció. Amennyiben a szabályozó hibát észlel, automatikusan megvédi a forróvíztárolót a káros túlfűtés ellen. A hőmérséklet korlátozó megszakítja a fűtés áramkörét, mielőtt a víz hőmérséklete elérné a 100 °C-ot, ezáltal biztosítva a felhasználók biztonságát.

2. Hőmérséklet Szabályozó
A villanybojlerben található hőmérséklet szabályozó lehetővé teszi a vízhőmérséklet fokozatmentes szabályozását. A forgatógomb segítségével könnyen és precízen állítható a kívánt hőmérséklet. Az intuitív kezelőfelület segítségével a felhasználó könnyedén beállíthatja az ideális melegvízhőmérsékletet.

3. Kerámia Fűtőtest
Hajdu kerámia fűtőbetétAz egyik kiemelkedő technológiai megoldás a kerámia fűtőtest, amely nem érintkezik közvetlenül a vízzel. Ennek eredményeként csökken a vízkőképződés, és a fűtőbetét meghibásodás esetén sem szükséges a tárolóból leereszteni a vizet. Ez a funkció hozzájárul a bojler hosszú élettartamához és a karbantartási költségek minimalizálásához.

4. Aktív Anód
A forróvíztároló további védelmet kap az aktív anód révén, amely hatékonyan küzd a korrózióval szemben. Az aktív anód élettartama a vízminőségtől és az üzemi viszonyoktól függ. Fontos rendszeresen ellenőrizni az aktív anód állapotát, különösen vízkő eltávolításakor, hogy garantálva legyen a hosszú élettartam.

A Hajdu Z 80 C ErP villanybojler főbb egységei és funkciói nemcsak a kényelmet és hatékonyságot szolgálják, hanem a biztonságos működést is garantálják. Ha minőségi melegvízellátást keresel, a Hajdu Z 80 C ErP villanybojler mindenképpen kiváló választás lehet a háztartásod számára.

Mikor Válasszunk 80 Literes Villanybojlert?

Az otthoni melegvízellátás tervezésekor sok szempontot kell figyelembe venni, és az egyik döntő tényező a villanybojler űrtartalma. De mikor érdemes választani egy 80 literes villanybojlert? És vajon ez elegendő egy 1-2 fős háztartás számára? Nézzük meg a kérdéseket részletesebben.
Miért válasszunk 80 literes villanybojlert?

1. Elegendő Mennyiség a Mindennapi Használathoz: Az 80 literes Hajdu kerámia fűtőbetétes villanybojler ideális választás lehet olyan háztartások számára, ahol a melegvízfelhasználás nem túl intenzív, de a mindennapi igényeket kielégíti. Ez elegendő a zuhanyzáshoz, mosogatáshoz és kézmosáshoz is.

2. Kompakt Méret: Az 80 literes méret kompakt, ami azt jelenti, hogy kevesebb helyet foglal el otthonodban, és könnyen beilleszthető akár kisebb fürdőszobákba is.

3. Energiatakarékos Működés: Az 80 literes bojler nem csak elegendő melegvizet szolgáltat, de az energiatakarékos technológiáknak köszönhetően is segít csökkenteni az üzemeltetési költségeket.

Hajdu Z 80 C ErP melegvíztároló – Műszaki Adatok

Az új Hajdu Z 80 C ErP villanybojler kivételes teljesítményének és innovatív tervezésének kulcsa a műszaki adatokban rejlik. Ismerjük meg a bojler részletes specifikációit, amelyek biztosítják, hogy otthonodban mindig megbízható és hatékony legyen a melegvízellátás.

Űrtartalom: 80 liter
A Hajdu Z 80 C ErP villanybojler nagy űrtartalommal rendelkezik, biztosítva, hogy elegendő melegvíz álljon rendelkezésedre mindennapi igényeid kielégítésére.

Fűtőteljesítmény: 1800 W
Az 1800 wattos fűtőteljesítmény gyors és hatékony melegvíz-előállítást tesz lehetővé, biztosítva a kényelmes és gyors használatot.
Vízmelegítési Hatásfok: 37%
A magas hatásfok segít csökkenteni az energiafogyasztást, minimalizálva ezzel a költségeket és környezeti hatásokat.

Felfűtési Idő (15 °C-ról 65 °C-ra): 2,8 óra
A gyors felfűtési idő azt jelenti, hogy gyorsan és hatékonyan juthatsz melegvízhez, még hidegebb időkben is.
Szükséges Hálózati Csatlakozó Vezeték Keresztmetszet: min. 1,5 mm²
A megfelelő hálózati csatlakozó vezeték keresztmetszete biztosítja a stabil működést és a biztonságos villamos bekötést.

Készenléti Energiafelhasználás 65 °C-on: 1,08 kWh/24h
Az alacsony készenléti energiafelhasználás segít a költségek minimalizálásában, miközben biztosítja a melegvíz elérhetőségét.

Éves Villamosenergia-fogyasztás: 1396 kWh
Az éves energiafogyasztás mérsékelt, ami hozzájárul a fenntarthatósághoz és a költségek kontrollálásához.

Névleges Üzemi Nyomás: 0,6 MPa
A névleges üzemi nyomás biztosítja a stabil és hatékony működést, kielégítve a mindennapi használati igényeket.

Elektromos Védettség: IP X4
Az IP X4 védettség biztosítja, hogy a villanybojler ellenálljon a nedvességnek és külső környezeti hatásoknak.

Érintésvédelmi Osztály: I.
Az érintésvédelmi osztály I. garantálja a felhasználók biztonságát és védelmét.

Feszültség: 230 V/50 Hz
A 230 V-os feszültség és 50 Hz-es frekvencia általános otthoni villamos hálózatokkal kompatibilissé teszi a bojlert.

Vízcsatlakozás: G 1/2
A G 1/2 vízcsatlakozás könnyű és biztonságos összekapcsolást biztosít.

Áramfelvétel: 8 A
Az 8 A-s áramfelvétel optimális működést biztosít a Hajdu Z 80 C ErP villanybojler számára.

Zajszint: 15 dB
A rendkívül alacsony zajszint kellemes környezetet teremt, miközben a bojler működik.

Súly: 28,1 kg
A könnyű súlyú tervezés könnyű telepítést és kezelést tesz lehetővé.

A Hajdu Z 80 C ErP villanybojler műszaki adatai alapján nyugodt szívvel választhatod ezt a modern és hatékony melegvízellátást biztosító eszközt otthonod számára. A minőség és a funkcionalitás összhangja teszi a Hajdu Z 80 C ErP-t az egyik legjobb választássá ezen a területen.

Miért Válassz Minket a Hajdu Z 80 C ErP Villanybojler felszereléséhez? 

Hajdu Z80 C erp villanybojler szerelés BudapestAz otthoni melegvízellátás korszerűsítése nem csak egy egyszerű feladat, hanem egy teljes értékű szolgáltatás, és mi, a szakembereinkkel, büszkén állunk rendelkezésedre, hogy garantáltan gördülékeny és kényelmes legyen az egész folyamat. Miért válassz minket a Hajdu Z 80 C ErP villanybojler szereléséhez? Íme néhány ok:

1. Megbízhatóság
Épp olyan fontos számunkra, mint neked, hogy a Hajdu Z 80 C kerámiabetétes villanybojlered felszerelése gördülékenyen zajljon. Megbízható szakembereink mindig tartják az ígéretüket, és a minőség mindig az első helyen áll.

2. Pontos érkezés
Nincs többé felesleges szabadságolás vagy napokig tartó várakozás! Pontosan tartjuk magunkat az egyeztetett időponthoz, és amikor ígérjük, kiszállunk. Az időd értékes, és mi tiszteletteljesen kezeljük.

3. Régi Bojler Leszerelése
Nem csak az új villanybojlert szereljük fel, hanem gondoskodunk a régi leszereléséről is. Nincs szükség rád, hogy a felesleges darabokkal foglalkozz, mi mindent magunkkal visszük, így te nyugodtan élvezheted az új berendezés előnyeit.

4. Hajdu Z 80 C ErP Bojler Teljeskörű Felszerelés és Beüzemelés
Ránk bízhatod az egész folyamatot. A régi bojler leszerelésétől kezdve az új felszerelésen át egészen a beüzemelésig minden lépést szakszerűen és precízen végzünk el. Csapatunk tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik, hogy biztosítsa a zökkenőmentes működést.

5. Professzionális Munka, Garanciával
Családi bojler szerelő vállalkozásunk egy éves garanciát vállal a munkáinkra. Ha bármilyen probléma adódna a szerelés után, biztos lehetsz benne, hogy mi megoldjuk. Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra.

Kényelmes és Biztonságos Bojler Szerelés Budapest Területén

Nálunk nem csak egy egyszerű villanybojler cserére számíthatsz, hanem egy teljeskörű, kényelmes és biztonságos szolgáltatásra. Hívj minket, és bízd ránk az új hatékony Hajdu Z 80 C kerámia fűtőbetétes villanybojler felszerelést! Örömmel segítünk, hogy mindig melegvíz álljon rendelkezésedre.

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján