+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

A Hajdu Z 100 C ErP villanybojler Kerámia Fűtőtesttel

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

Teljeskörű Hajdu Z 100 C bojler csere Budapest

 

 

Az elektromos melegvíztárolók terén a Hajdu Z 100 C ErP villanybojler egy forradalmi újítást hozott: kerámia fűtőtesttel ellátott zártrendszerű forróvíztároló. Ez a készülék nem csupán a megbízhatóság és a kényelem jegyében készült, hanem a modern technológia és kifinomultság szellemében is.

Kialakítás és Anyaghasználat:
A Hajdu Z 100 C Erp villanybojler acéllemezből készült, ezzel biztosítva a tartály szilárdságát és hosszú élettartamát. A tartály korrózió elleni védelmét speciális tűzzománc bevonat és aktív magnézium anód biztosítja. Ez a kombináció garantálja a tartály hosszú élettartamát, miközben a víz minőségét is megóvja.

Hajdu Z 100 C Erp villanybojlerKerámia Fűtőtest:
A készülék kiemelkedik azzal, hogy kerámia fűtőtesttel van ellátva. Ez a technológia lehetővé teszi a hatékony és egyenletes melegvíz-előállítást, minimalizálva a hőveszteséget és növelve a rendszer hatékonyságát. A kerámia fűtőtest egyúttal tartós és hosszú élettartamú, így hozzájárulva a készülék megbízhatóságához.

Funkcionalitás:
A zártrendszerű tárolós vízmelegítőként a Hajdu Z 100 C Erp bojler alkalmas több vízvételi hely és zuhanyzós csaptelepek ellátására. Ez azt jelenti, hogy a mindennapi melegvízigényeket hatékonyan kielégíti, biztosítva a kényelmet a háztartásban.

Hőszigetelés:
A készülék hőszigetelése freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelő hab segítségével kiváló. Ez nem csak a környezetbarát működést tükrözi, hanem csökkenti az energiaveszteséget is, ami pénzt takaríthat meg a felhasználó számára.

2 + 8 év Garancia:
A Hajdu Zrt büszkén vállal 10 év garanciát a Z 100 C ErP elektromos melegvíztároló tartályára, és 2 év garanciát a többi részegységre. Ez a hosszú garanciaperiodus a gyártó bizalmát és elkötelezettségét mutatja a termék minősége és megbízhatósága iránt.

Hány Literes Bojler Szükséges? Válaszok a Megfelelő Mérethez

A megfelelő bojler kiválasztása kulcsfontosságú a hatékony melegvízellátáshoz. A személyek számától függően javasolt méretek:

1-2 fő: 80 literes Hajdu villanybojler
2–3 fő: 100 literes Hajdu villanybojler
3–4 fő: 120 literes Hajdu villanybojler
4–5 fő: 150 literes Hajdu villanybojler
5–6 vagy több fő: 200 literes Hajdu villanybojler

Ezek az ajánlások segítenek megtalálni az ideális bojler méretét, optimalizálva a melegvízfogyasztást otthonodban.

100 Literes Űrtartalom: Elegendő Melegvíz Minden Felhasználási Szükségletre

A Hajdu Z 100 C Erp villanybojler nagy űrtartalma révén ideális választás lehet 2 – 3 fős háztartásoknak. 100 literes kapacitása elegendő melegvízt biztosít a fürdéshez, mosogatáshoz és minden egyéb napi felhasználási szükségletre.

Teljesítmény és Gyorsaság: 1800 W és 3,5 Óra alatt Felmelegíti a Vizet
Az 1800 W-os villamos teljesítménye lehetővé teszi, hogy a készülék gyorsan és hatékonyan melegítse fel a vizet. Csak 3,5 óra alatt képes a 15 ºC-ról 65 ºC-ra felfűteni a vizet, így a felhasználók minimális várakozási idővel élvezhetik a kellemesen meleg melegvizet.

Biztonság és Védelem: Túlmelegedés- és Korrózió elleni Védelem
A Hajdu Z 100 C ErP villanybojler túlmelegedés- és korrózió elleni védelemmel rendelkezik, biztosítva ezzel a felhasználók biztonságát és a készülék hosszú élettartamát. Ez a funkciókombináció tovább növeli a Hajdu Z 100 C Erp forróvíz tároló megbízhatóságát és tartósságát.

Hajdu kerámia fűtőbetétA Hajdu Z 100 C ErP Elektromos Melegvíztároló a modern technológia és kifinomultság szimbiózisával kínál kényelmet, hatékonyságot és megbízhatóságot.

A kerámia fűtőtesttel ellátva különleges élményt nyújt a felhasználóknak, miközben a hosszú garanciaperiodus biztosítja a vásárlók nyugalmát és elégedettségét. Ha minőségi melegvíz-ellátásra vágysz, a Hajdu Z 100 C ErP bojler a megfelelő választás lehet otthonodba.

Hajdu Z 100 C ErP Villanybojler Műszaki Adatai:

Megnevezés: Zártrendszerű forróvíztároló

Elhelyezés: Fali, Függőleges

Űrtartalom:100 liter

Méretek: h (magasság): 800 mm d (átmérő): 515 mm a: 570 mm

Vízcsatlakozás: G1/2″

Fűtőbetét Típusa: Kerámia fűtőtest

Névleges Üzemi Nyomás: 0,6 MPa

Villamos Teljesítmény: 1,8 kW

Felfűtési Idő 15 ºC-ról 65 ºC-ra: 3,5 óra

Készenléti Energiafelhasználás 65 ºC-on: 1,3 kWh/24 óra

Tömeg Űresen: 33 kg

Feszültség: 230~ V

Áramfelvétel: 8 A

Az új Hajdu Z 100 C villanybojler kiváló műszaki paraméterekkel rendelkezik, amelyek magas szintű hatékonyságot és megbízhatóságot ígérnek. A zártrendszerű kialakítás, a csőfűtőtest és az energiahatékony működés révén ez a villanybojler ideális választás lehet a kényelmes és megbízható melegvízellátáshoz otthonodban.

Hajdu Z 100 C ErP vizmelegítő éves fogyasztása

A Hajdu Z 100 C ErP villanybojler új szintet képvisel az energiahatékonyság terén. Az éves villamosenergia fogyasztása mindössze 1389 kWh, szolgálja a kiváló melegvízellátást, miközben minimalizálja az energetikai költségeket. A modern technológia és a hatékony tervezés egyesítése teszi ezt a villanybojlert ideális választássá azoknak, akik környezettudatos és költséghatékony megoldást keresnek a melegvíz ellátásra. Legyél részese az energiatakarékos otthonok új generációjának a Hajdu Z 100 C ErP villanybojlerrel!

Csöpög, Szivárog, Leveri a Biztosítékot?

Itt az Ideje az Új, Energiahatékony Hajdu Z 100 C ErP Villanybojlernek!

A régi villanybojlered már több sebből vérzik? Csöpög, szivárog, és még az is előfordult, hogy leverte a biztosítékot? Ne aggódj, mert megoldást kínálunk számodra! Ismerd meg az új Hajdu Z 100 C ErP elektromos bojlert kerámia fűtőbetéttel, amely nem csak megbízható, de energiatakarékos és kényelmes megoldást nyújt a melegvízellátásra.

A régi villanybojlerek idővel számos problémát okozhatnak, mint például a csöpögés, szivárgás, vagy akár a biztosíték lekapcsolása. Ezek a jelek arra utalhatnak, hogy a bojler már túl sokáig szolgálta ki a háztartásodat, és ideje egy modernebb, hatékonyabb készülékre váltani.

Az Új Hajdu Z 100 C ErP Villanybojler Előnyei:

Új energiatakarékos Hajdu kerámia fűtőbetét1. Kerámia Fűtőbetét: Az új Hajdu Z 100 C Erp forróvíz tároló kerámia fűtőbetéttel rendelkezik, ami gyors felfűtést és kiváló hatékonyságot biztosít. A kerámia fűtőbetét nemcsak hatékony, de vízkőmentes működésével hosszú élettartamot és alacsony karbantartási költségeket ígér.

2. Energiahatékony Működés: A Hajdu Z 100 C ErP bojler energiatakarékos megoldás, amely csökkenti az energiaköltségeidet. Az új technológia és kialakítás lehetővé teszi a hatékonyabb melegvíz-előállítást, minimalizálva ezzel az energiaveszteséget.

3. Könnyű Telepítés és Üzembe helyezés: Nem kell aggódnod a beszereléssel vagy az üzembe helyezéssel kapcsolatban. Csapatunk gondoskodik róla, hogy a Hajdu Z 100 C bojler gyorsan és hatékonyan bekerüljön otthonodba. Házhoz szállítjuk, felszereljük és beüzemeljük, így te csak élvezheted az új, megbízható melegvízellátást.

4. Kapcsolatfelvétel Velünk: Amennyiben az új Hajdu Z 100 C ErP villanybojler mellett döntesz, csak fel kell venned velünk a kapcsolatot. Mi intézzük a többit! Gyors és szakszerű szolgáltatásunkkal garantáljuk, hogy rövid időn belül élvezheted az új villanybojler előnyeit.

Ha a régi villanybojlered már nem tesz eleget az elvárásaidnak, és korszerű, energiatakarékos megoldásra vágysz, az új Hajdu Z 100 C ErP villanybojler kiváló választás lehet. Ne hagyd, hogy a problémák tovább folytatódjanak, lépj egy új korszakba, ahol a melegvízellátás gondtalan és hatékony. Vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi gondoskodunk az egész folyamatról, hogy te csak élvezhesd az új villanybojler előnyeit otthonodban!

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján