+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Elektromos Vízmelegítők: Az Innováció és Stílus Találkozása

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

ARISTON VELIS EVO 50-80-100 ELEKTROMOS VÍZMELEGÍTŐK BESZERELÉSSEL

 

Az otthoni kényelem és a modern technológia egyre szorosabb kapcsolatban áll egymással. Az elektromos vízmelegítők terén ez a kapcsolat különösen érdekes fejleményeket eredményezett. Az olasz design és az innováció tökéletes harmóniája pedig megtestesül a legújabb ARISTON VELIS EVO elektromos vízmelegítőkben.

Ariston-velis-evo-80-elektromos-vizmelegítőkARISTON VELIS EVO: Stílus és Teljesítmény

ARISTON VELIS EVO 50 elektromos vízmelegítők nem csupán a meleg víz biztosítására törekednek, hanem arra is, hogy otthonunkat stílusosan és környezetbarát módon lássák el. Az olasz design és az innováció ötvözete kiválóan érzékelhető ezekben a készülékekben, amelyek számos újítást kínálnak a felhasználók számára.

Innováció a Praktikum Szolgálatában

Az elektromos vízmelegítők terén az ARISTON VELIS EVO egyszerre képviselik az innovációt és a praktikumot. A digitális hőfokszabályozó lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pontosan beállítsák a kívánt hőmérsékletet, miközben az ECO funkció segít az energiamegtakarításban. Emellett a multipozicionális elhelyezés lehetősége rugalmas telepítést tesz lehetővé, így még a korlátozott térrel rendelkező otthonokban is ideális megoldást nyújtanak.

Stílus és Kényelem

Az olasz design és az exkluzív felületkezelés olyan esztétikai élményt nyújt, amelyet kevés más vízmelegítő készülék kínál. A homokfúvott felület és az elegáns LED kijelző összhangban van az otthonok modern stílusával, miközben a kompakt méret és a lapos kialakítás lehetővé teszi ezeknek a készülékeknek az egyszerű és esztétikus telepítését.

Környezetvédelem és Biztonság

A környezetbarát poliuretán szigetelés és az ecoloy bevonatú fűtőelemek nemcsak az energiahatékonyságot növelik, hanem hosszú távon is megóvják készülékünket és környezetünket. Emellett a teljes védelmi rendszer és az ABS biztonsági csomag biztosítja, hogy a ARISTON VELIS EVO elektromos vízmelegítők hosszú élettartamúak és biztonságosak legyenek.

Az elektromos vízmelegítők terén a ARISTON VELIS EVO 80 készülékek valódi áttörést jelentenek az innováció és a stílus terén. Az olasz design és a kifinomult technológia egyesítése nemcsak kényelmes és energiatakarékos megoldást kínál, hanem otthonunkba is eleganciát és modern stílust visz.

Legyen szó egy kisebb fürdőszobáról vagy egy nagyobb lakásról, a VELIS EVO 100 elektromos vízmelegítők ideális választást jelentenek azok számára, akik minőségi és stílusos megoldást keresnek otthonuk melegvíz ellátására.

ARISTON VELIS EVO elektromos vízmelegítői az alábbi jellemzőkkel büszkélkedhetnek:

Extra LAPOS Kialakítás: Mindössze 27 cm mélységűek, így a leglaposabb vízmelegítők közé tartoznak, amelyek könnyen illeszkednek a modern lakásokba.

Multipozicionálás: Függőleges vagy vízszintes elhelyezési lehetőség biztosítja a rugalmasságot a telepítés során.

ECO Funkció: Energiatakarékos üzemmód, amely jelentős megtakarítást tesz lehetővé.

Digitális Hőfok Szabályzó: Pontos hőmérséklet-beállítást tesz lehetővé a felhasználói igényeknek megfelelően.

LED Kijelzős Kezelőfelület: Könnyen kezelhető és áttekinthető, így a felhasználók egyszerűen szabályozhatják a készülék működését.

NTC Érzékelő: Biztosítja a vízhőmérséklet pontos érzékelését és szabályozását.

Zománc Bevonatú Acéltartály: Hosszú élettartamot és korrózióállóságot garantál.

Ecoloy Bevonatú Fűtőelem: Az innovatív bevonat hosszabb élettartamot és jobb hatékonyságot kínál.

Környezetbarát Poliuretán Szigetelés: Javítja a hőmegőrzést és csökkenti a hőveszteséget.

Teljes Védelmi Rendszer: Többek között 8 bar-on tesztelt biztonsági szelep és magnézium anódok biztosítják a készülék biztonságos működését.

Műszaki Adatok és Méretek

ARISTON VELIS EVO elektromos vízmelegítők három különböző kapacitással érhetők el: 50, 80 és 100 literes változatokban. Minden modell 1,5 kW teljesítménnyel rendelkezik, és IPX4 elektromos védettséget biztosítanak. A felfűtési idő és a méretek a kapacitástól függően változnak, de minden modell a gyors és hatékony melegvíz-ellátást garantálja.

ErP Besorolás és Garancia

Az ErP besorolás szerint a VELIS EVO modellek B energiabesorolással rendelkeznek, ami jelzi az energiatakarékos működést. A gyártó 2 + 1 év garanciát vállal a készülékekre, ami a minőség és megbízhatóság iránti elkötelezettségüket tükrözi

Professzionális Felszerelés és Házhoz Szállítás

Elektromos vízmelegítők házhozszállítással felszerreléssel BudapestSzakértői Telepítés: Szakembereink gondoskodnak a vízmelegítők szakszerű felszereléséről, így Önnek nem kell aggódnia a telepítés miatt.

Gyors és Kényelmes Házhoz Szállítás: Budapest területén belül biztosítjuk a gyors és megbízható házhoz szállítást, hogy Ön a lehető legkevesebb kényelmetlenséget érezze.

Tanácsadás: Szakértőink készen állnak arra, hogy segítsenek kiválasztani a legmegfelelőbb vízmelegítőt otthonához.

Hogyan Rendelhet?

Kapcsolatfelvétel: Lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy e-mailen keresztül, és ismertesse igényeit.

Személyre Szabott Ajánlat: Szakértőink személyre szabott ajánlatot készítenek Önnek, figyelembe véve otthona adottságait és szükségleteit.

Időpont Egyeztetés: Egyeztessen időpontot a kiszállításhoz és a felszereléshez, ami Önnek a legmegfelelőbb.

Minden Ariston vízmelegítőre jellemző a gyártó által biztosított garancia, amely a készülék hosszú távú megbízhatóságát hivatott garantálni. Emellett ügyfélszolgálatunk készen áll arra, hogy segítséget nyújtson bármilyen kérdés vagy technikai támogatás esetén.

Összegzés

Az Ariston elektromos vízmelegítők ideális választást jelentenek minden budapesti otthon számára. A professzionális felszerelés, a gyors házhoz szállítás és a kiváló ügyfélszolgálat csak néhány ok, amiért érdemes minket választani. Tegye otthonát kényelmesebbé és energiatakarékosabbá az Ariston minőségi vízmelegítőivel. Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és élvezze a melegvíz minden előnyét anélkül, hogy otthonát el kellene hagynia.

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján