+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler szerelés

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Segítség! Haldoklik a bojlerem!

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Hajdu Z 80 erp villanybojler javítása szükség esetén cseréje Budapest

 

 

Hajdu Z 80 erp villanybojler csereNem kell ahhoz bojler szerelőnek lenni, hogy átéljük, milyen költségekkel, s hercehurcával jár egy bojlerjavítás, vagy csere.

Viszont ahhoz, hogy a probléma hamar elmúljon, már több évtizedes bojler szerelői tapasztalatra van szükség.

Hiszen javítás esetén nem mindegy, mennyire gyakorlott és tapasztalt a szerelést végző.

A bojler csere esetén is jól jön a szakmai tapasztalat, hogy olyan megbízható és energiatakarékos villanybojler kerüljön beépítésre.

Mely gond nélkül ki tudja szolgálni a lakók vízhasználati szokásait.

Az egyik legfontosabb jellemzője a Hajdu Z80 villanybojlernek a kiváló hőszigetelése és szabályozási rendszere. Ez a bojler kifejezetten úgy lett tervezve, hogy minimalizálja a hőveszteséget, és megtartsa a melegvizet hosszú ideig. A 37,5 mm vastag freonmentes poliuretán hab hőszigetelése biztosítja, hogy a tárolt melegvíz hosszú ideig meleg maradjon, így mindig rendelkezésedre fog állni a kényelmes és meleg zuhanyzás vagy mosogatás során.

A Hajdu Z80 villanybojler sokoldalúsága is kiemelendő. Ez a készülék alkalmas több vízvételi hely ellátására is, így egyszerre több csapnál is használható. Legyen szó tisztálkodásról vagy étkezésről, a tárolt melegvíz mindkét célra tökéletesen alkalmas. A bojler külső burkolata magas fényű, fehér porlakk bevonattal ellátott acéllemezből készült, így nemcsak praktikus, hanem esztétikus is.

A Hajdu Z80 villanybojler tartálya kiváló minőségű acéllemezből készül, amelyet speciális tűzzománccal és beépített magnézium aktívanóddal védenek a korrózió ellen. Ez a védelem hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosít a bojler számára. Emellett a bojler felfűtési ideje is kiemelkedően gyors, mindössze 2.8 óra alatt eléri a kívánt hőmérsékletet.

Vastagabb bojler hőszigetelés = kisebb áramszámla

Ha szeretnéd csökkenteni az otthoni energiafogyasztást és ezzel együtt az áramszámlát, akkor érdemes fontolóra venni a Hajdu Z 80 Erp villanybojler beszerelését, mert a Hazai piacon kiemelkedő hőszigeteléssel kerül forgalomba.

Miért fontos a bojler hőszigetelése?

A bojler hőszigetelése kulcsfontosságú szerepet játszik az energiahatékonyság és a költségmegtakarítás szempontjából. A hőszigetelés révén a bojlerben tárolt meleg víz hőmérséklete hosszabb ideig megőrződik, így a bojler kevesebb energiát igényel a víz folyamatos melegítéséhez. Ez pedig közvetlen hatással van az áramszámlára, hiszen a bojler energiafogyasztása csökken.

Hajdu Z80 villanybojler éves fogyasztása

Az egyik legfontosabb szempont, amikor bojlert választunk, az éves fogyasztás. A Hajdu Z 80 Erp bojler rendkívül takarékos, és csökkenti az energiaköltségeket. Az éves fogyasztása mindössze 1396 kW, ami rendkívül alacsony értéknek számít. Ez azt jelenti, hogy hosszú távon jelentős megtakarítást érhetsz el az energiaszámládon.

A Hajdu Z 80 Erp villanybojler – A megbízhatóság és a tartósság csúcsa

Ha megbízható és hosszú élettartamú villanybojlert keresel, amely garantálja a melegvíz ellátást otthonodban, akkor a Hajdu Z 80 Erp villanybojler tökéletes választás lehet számodra.

Miért válaszd a Hajdu Z 80 Erp villanybojlert?

Hajdu-Z-Erp80-villanybojler-csere2 év teljeskörű garancia: A Hajdu Z Erp villanybojler két év teljeskörű garanciával rendelkezik. Ha bármilyen probléma merül fel a bojlerrel kapcsolatban, a Hajdu szakszerviz garantálja a javítást vagy a cserét.

+ 8 év tartály garancia: Emellett a Hajdu Z Erp villanybojler tartályára további nyolc év garanciával remdelkezik. Azonban ennek érvényesítéséhez fontos feltétel a vásárlást követő 24-25 hónap között elvégzett anód ellenőrzés és bojler karbantartás, amit a Hajdu szakszerviz végzi. Ez egy fizetős szolgáltatás, de cserébe plusz nyolc év tartálygaranciát biztosítanak.

Magasabb melegvíz beállítás: A Hajdu Z Erp villanybojler lehetővé teszi az 80 Celsius fokos melegvíz beállítást. Ez különösen előnyös lehet az éjszakai, azaz vezérelt áramról üzemelő bojlerek esetében, amikor a melegvíz hőmérséklete magasabb lehet.

Megbízhatóság és hazai gyártás: A Hajdu márkanév hosszú évek óta egyet jelent a megbízhatósággal és a minőséggel. A Hajdu Z Erp villanybojler is ezt a hagyományt folytatja, és a hazai gyártású nagymultú Magyar termék minőségét képviseli. A bojler megbízhatóan és problémamentesen üzemel hosszú évekig, két-három évenkénti karbantartás és vízkőmentesítés mellett.

Összefoglalva, a Hajdu Z Erp villanybojler a megbízhatóság és a tartósság csúcsát képviseli. A két év teljeskörű garancia, és a + 8 év tartály garancia és a magasabb melegvíz beállítás lehetősége mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a bojler a legjobbak egyike legyen a piacon. Ha megbízható és hosszú élettartamú villanybojlert keresel, a Hajdu Z Erp villanybojler tökéletes választás lehet számodra.

Ha további információra van szükséged a Hajdu Z 80 Erp villanybojlerünkkel kapcsolatban, vagy szeretnél vásárolni, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Hajdu Z 80 Erp villanybojler javítás? Z 80 bojler csere? Mindent egy kézből!

Így ha elromlott a bojlered, ne próbáld meg egyedül megbűvölni – amennyiben nincs tapasztalatod és nem ismered a villanybojlered, mint a tenyered. Mert az apró alkatrészek, a különféle csövek és csapok állapotából nem fogod tudni megmondani képesítés nélkül, hogy mi okozza a bojlerben a problémát.

Fontos, ha meghibásodást észlelsz a bojleren, amint csak teheted, keress fel minket a +36/20 9 420-586-os telefonszámon, hogy lehetőség szerint csak karbantartani vagy javítani kelljen a Hajdu Z 80 literes villanybojlered.

Hajdu Z 80 Erp villanybojler csere előtt állsz? Nézegeted a bojlerek árát de nincs megbízható szerelőd? Mi kiszállítjuk felszereljük és be is üzemeljük új bojlered!

Hajdu Z 80 erp villanybojler csere és bekötése BudapestA bojler javítás gyorsan orvosolható, viszont ha már csöpög , folyik menthetetlenül korrodált régi bojlered, akkor sem kell csüggedned, mert mi segítünk az új bojler kiválasztásában, házhoz szállításában, felszerelésében, s beüzemelésében is.

villanybojler-csere.hu oldalunkon megtekintheted a különféle általunk szerelt bojlerek árát, és az ezekhez tartozó munkadíjat, valamint egyéb extra plusz szolgáltatásokat is megjelenítünk.

Így például a Hajdu Z 80 Erp villanybojler bekötés ára Budapesten felszereléssel együtt a régi bojler elszállításával, új bekötő csövek felszerelésével a legkedvezőbb.

Szolgáltatásainkat szuper jó áron veheted igénybe Budapest

Komplex fix árakkal dolgozunk Budapest egész területén, és telefonon mindent egyeztetünk, átbeszélünk nincs meglepetés nincs felár.

Ügyfeleink tökéletesen tudják, hogy mennyibe fog kerülni a Hajdu Z 80 Erp villanybojler cseréje vagy javítása. Nem kell attól tartani, hogy a végösszeg módosulna a munkálatok végére.

Van megbízható Hajdu bojler szerelőd? Hívj akár hétvégén is!

Hajdu bojlerekre szakosodtunk, így például a Hajdu Z 80 Erp villanybojler bekötése Budapesten igen rövid idő alatt megvan, mivel jó viszonyt ápolunk a Hajdu céggel, így nem kell várakoznunk a különféle modellekre.

Mivel mi intézünk mindent a szállítástól a beszerelésig, így ügyfeleinknek gyakorlatilag csak az ajtót kell kinyitniuk, hogy be tudjunk menni szerelni.

Ugye milyen kényelmes?

Hét közben nem tudsz otthon maradni? Kevés a szabadságod?

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Hívj szombat – vasárnap is!

Nyári Tibor Hajdu villanybojler szerelő

 

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján