Hajdu 80l bojler árak BudapestHajdu bojler 80l árak Budapest

A hazai gyártású Magyar Hajdu 80l bojler árak nem csak itthon népszerűek, köztudottan nem kis számban importáljuk is őket a környező országokba. Piacvezető szerepük ellenére megfizethető áron kínálják a Magyar háztartások számára. Kiemelkedő szerviz hátterének köszönhető, hogy a mai napig nem csökkent népszerűsége.

A Hajdu bojler 80l árak tekintetében is felveszi a versenyt az import bojlerekkel szemben. Sőt a kedvező bojler árak mellet a szervizelhetősége, javíthatósága és vastag hőszigetelése is a Hajdu 80l bojler választását igazolja.

80l Hajdu bojler árak

Nagyon észnél kell lennünk, amikor 80l bojler árak után érdeklődünk. Mivel a bojler árak sokszor nem tükrözik a 80l bojler minőségét, félre vezető, megtéveszthető lehet , ha csak az árak alapján választunk elektromos bojlert. Mivel a mai napig megtalálható, olcsó, szerviz háttér nélküli bojlerek a hazai kínálatban.

Hajdu bojler 80l ára Budapest

Budapest minden kerületében biztosítjuk a legkedvezőbb Hajdu bojler 80l árakat, felszereléssel beüzemeléssel együtt. Sőt a leszerelt régi lyukas bojlered el is szállítjuk, azaz megszabadítunk a veszélyes hulladéktól.

Hajdu bojler 80l mire elég

Hajdu bojler 80l űrtartalommal, 1 – 2 fős háztartások, melegvíz igényének kiszolgálására alkalmas, akkor, ha az esti tisztálkodásunkat zuhanyzással elégítjük ki. Amennyiben a teli kádas fürdőzést részesíted előnyben, nagyobb bojlerre lesz szükséged.

Hajdu 80l bojler ára felszereléssel

Családi vállalkozásunk nemcsak kedvező áron kiszállítja, hanem beszereli, beüzemeli új 80l bojlered Budapest területén.

Új Hajdu 80l bojler ára felszereléssel, kiszállítással, sem lesz megterhelő számodra. Minden általunk felszerelt 80l bojlert idővel karbantartunk, és javítunk is.

Budapest területén, minden általunk felszerelt és bekötött 80l bojlert két év után vízkőtelenítünk és, ha szükséges kicseréljük a hibás alkatrészeket.

Hajdu bojler 80l árak garanciával

Minden általunk felszerelt, vagy lecserélt 80l Hajdú bojler ára mellett számíthatsz tapasztalatunkra és szakmai ismeretünkre. Sőt telefonszámaink sem változtak 1991 óta. Több mint húsz éve elérhetőek vagyunk, meglévő és új ügyfeleink számára, Budapest területén.

Bízz meg minket új 80l Hajdu bojlered beszerzésével, bekötésével, hogy ne érjen meglepetés.

Hajdu 80l bojler árak Budapest

Nyári Tibor villanybojler szerelő

Nyári Tibor Villanybojler szerelő

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.

  • Csaptelep csere,és mosógép bekötés miatt kerestem meg Tibit. Nagyon rendes megbízható fiatalember,megbízható és jó szakértelemmel végzi a munkáját. Bármi kérdésem merült fel,minden kérdésemre válaszolt. Évekkel ezelőtt bojler csere miatt is őt bíztam meg a feladattal. Nagyon megbízható csapat a testvérével együtt. Máskor is csak őket megkeresni. Korrekt ,nyugalmat sugárzó csapat ,ajánlani tudom őket mindenkinek.
  • Vasárnap de. küldtem e- mailen megrendelést Hajdú bojler javításra. Azt kértem, hogy előzetesen telefonon jelentkezzenek. Meglepetésemre 5 perc múlva (hétvégén!) már szólt is a telefonom és részletesen másnapra már megbeszéltünk mindent. Pontosan érkeztek, korrektül dolgoztak és adták a számlát. Sok rossz tapasztalat után igazán örültem, hogy vannak még tisztességes szakemberek, akik ráadásul családi vállalkozásban dolgoznak! Jó szívvel ajánlom őket! Ha... Tovább
  • Gyors kiszállás, korrekt munkavégzés, azonnali segítség, szakmailag abszolút naprakész, teljeskörű tájékoztatás, teljes munkavégzés a rossz bojler leszerelésétől kezdve annak elvitelén át egészen az új bojler beüzemeléséig, teljeskörű tájékoztatás a további teendőkről. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!!!!
  • Telefonon részletes tájékoztatást kaptam a bojler állapotáról. Egy nap alatt kaptam időpontot, a megadott időben jöttek. Gyors, korrekt, udvarias, megbízható csapat! A számlát 2 nap múlva meg is kaptam, ahogy mondták. Nagyon köszönöm Önöknek, hogy gyorsan ki tudtak jönni és kicserélték a bojleremet. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!
  • Ritka szimpatikus és jószándékú hozzáállás jellemzi a két szakember gyors és kiváló szakértelmét! Nyugodt tud lenni az ember a mai világban, ha talál ilyen értékes szakembereket! Köszönjük a segítséget Nekik! 🤜🤛