+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Gázkészülék megszüntetése gázbojler leszerelése

Amikor a gázbojler megszüntetése gáz vízmelegítő leszerelése szükséges. Mindig felmerül, a kérdés mivel helyettesítsük melegvíz termelő készülékünket. A legkézenfekvőbb és leggyorsabban kivitelezhető alternatíva, ha elektromos bojlerrel helyettesítjük a gáz vízmelegítőt.

Gáz helyett villanybojler

Gázbojler megszüntetése abban az esetben szükséges, amikor a régi gáz vízmelegítő véglegesen tönkre megy, azaz javíthatatlanná válik. Illetve, ha a kéménybe kötött gázkészülékből szénmonoxid áramlik vissza a lakásba. Ilyenkor saját érdekünkben minél hamarabb ki kell tisztíttatni, karban kell tartani régi gázbojlerünket.

Budapest területén a mai napig üzemelnek átfolyós gázbojlerek béleletlen kéménnyel. Ezekben az esetekben mindenképp ki kellene béleltetnünk a régi elhasználódott kéményünket.

Illetve az egyre népszerűbb nyílászáró cserék után is biztosítani kell a megfelelő huzatot is az új vagy régi kéménynek. A legtöbb lakás adottsága miatt, viszont csak magas költségek árán lehet megszüntetni a hiányosságokat.

Gázkészülék cseréje villanyra

Gázkészülék cseréje villanyra? Milyen típust? Hány literest? Milyen kivitelű villanybojlert válasszak. Ezekre a kérdésekre kell választ találnunk.

Átfolyós gáz vízmelegítő cseréje

Átfolyós gáz vízmelegítő cseréje, villanybojler felszerelése előtt, előre meg kell terveznünk a napi vízszükségletünket. Be kell kalkulálni, hogy hányan fogjuk használni, fürdést vagy zuhanyzást részesítjük előnyben. Mivel a villanybojler felfűtési ideje mérettől függően 3-6 óra is lehet. Gondosan ki kell számolnunk a szükséges vízmennyiséget, hogy minden családtagunk számára maradjon elegendő melegvíz.

Gázbojler megszüntetése előtt, figyelembe kell venni villanyhálózatunk állapotát is. Mindenképp ajánlott külön legalább 3 x 1,5 mm vastagságú villanyvezetéket kiépíteni új elektromos bojlerünkhöz. Biztonsági okokból mindenképp szükséges életvédelmi fi-relé beszerelése is.

A gázbojler megszüntetése alkalmával le kell falazni a régi gáz készülék fali füstcső csatlakozását. Így a gyűjtő kéményből nem fog mérgező gáz visszaáramolni lakásunkba.

A kémény lefalazásáról jegyzőkönyvet állítunk ki, amit le kell adni a kéményeseknek.

Bármi kérdés felmerül benned a régi gázbojler megszüntetésével kapcsolatban hívj nyugodtan a hét bármely napján, vagy kérj visszahívást, hogy szóban mindent elmondhassunk a gázkészülék megszüntetéséről, új elektromos bojler felszereléséről.

Gázbojler, gázkészülék megszüntetése Budapest

Nyári Tibor villanybojler szerelő

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján