+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Gázkészülék cseréje villanyra Budapest

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

 

gaz vízmelegítő csereÁtfolyós gáz vízmelegítő cseréjére akkor van szükség, ha kémény ellenőrzés során kiderül, hogy nincs kibélelve gáz kéményünk, illetve a nem megfelelő huzat miatt szén-monoxid vissza áramlást mérnek a kéményseprők.

Az utóbbit okozhatja a gáz kéményünk rossz állapota a gázkészülék karbantartásának hiánya, illetve ha kicseréltük régi huzatos rosszul záródó fa nyílászáróinkat műanyag lég tömör ablakokra.

Aminek következtében lecsökkenhet, illetve megszűnhet a kémény gravitációs légáramlása, azaz a huzatja. Huzat hiányában a lakásunkban marad a szén-monoxid ami élet veszélyes a bentlakók számára.

Gáz vízmelegítő megszüntetése villanybojler felszerelése

Gázkészülék cseréje villanyra, azaz a gáz vízmelegítő megszüntetése esetén a legjobb alternatíva, ha villanybojler felszerelésével váltjuk ki régi gázos vízmelegítőnket. Az új elektromos bojler felszerelése nem engedély köteles, tehát ha villanyóránk kapacitása engedi, minden további nélkül alkalmazhatjuk a villanybojlereket a melegvíz előállítására.
Bár néhány dologra nem árt, ha odafigyelünk az új villanybojler felszerelése előtt.

Mindenképp ellenőrizni kell villanybojler felszerelése előtt, a teherhordó fal teherbírását, mivel a vízzel teli elektromos forróvíz tároló súlya jóval nagyobb, az átfolyós gáz vízmelegítő súlyánál.

Elektromos forróvíz tároló kiválasztásánál figyelembe kell vennünk a melegvíz igényünket is, és előre meg kell határoznunk a felhasznált melegvíz mennyiségét. Át kell gondolnunk, hogy kádban szeretnénk fürdeni vagy a zuhanyzást részesítjük előnyben. Ennek megfelelően kell meghatározni a villanybojler űrtartalmát.

Új villanybojler felszerelése során új elektromos bekötésre is szükséged lesz. Mivel az új elektromos vízmelegítő biztonságos üzemelésére külön áramkörre, földelt vezeték kiépítésére. Biztosíték illetve életvédelmi fi-relé beépítésére van szükség.

Átfolyós gáz vízmelegítő helyett elektromos bojler

Egy másik fontos működési eltérés a gáz vízmelegítő cseréje során, hogy az új tárolós villanybojler zárt rendszerként működik. Amiben a hidegvíz felmelegítése során megemelkedik az üzemi nyomás. A bojler védelmében a túlnyomás elvezetésére biztonsági szelep használatára szorulunk.

A bojler biztonsági szelep általában 6.5 bár nyomás elérésénél nyit, azaz a felesleges megnövekedett nyomást kicsöpögteti, elvezeti. Ezért ha nem a kád felett van, az új villanybojlerünk valahova fel kell fognunk a távozó vizet.

Gázkészülék cseréje villanyra Budapest

Budapest összes kerületében vállaljuk régi gáz átfolyós vízmelegítő készülék cseréjét, új villanybojler felszerelését a hét minden napján.

Családi vállalkozásunk elérhetősége 1991 óta változatlan, ezért nem kell attól tartanod, hogy munka végeztével eltűnünk elérhetetlenek leszünk. Amennyiben neked is fontos a megbízhatóság, és a szakértelem válasz minket.

Évente 700-800 villanybojlert cserélünk le illetve javítunk meg

Gázkészülék cseréje villanyra

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Nyári Tibor Budapesti villanybojler szerelő

 

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján