+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Gázkészülék cseréje villanyra Budapest

Átfolyós gáz vízmelegítő cseréjére akkor van szükség, ha kémény ellenőrzés során kiderül, hogy nincs kibélelve gáz kéményünk, illetve a nem megfelelő huzat miatt szén-monoxid vissza áramlást mérnek a kéményseprők.

Az utóbbit okozhatja a gáz kéményünk rossz állapota a gázkészülék karbantartásának hiánya, illetve ha kicseréltük régi huzatos rosszul záródó fa nyílászáróinkat műanyag lég tömör ablakokra.

Aminek következtében lecsökkenhet, illetve megszűnhet a kémény gravitációs légáramlása, azaz a huzatja. Huzat hiányában a lakásunkban marad a szén-monoxid ami élet veszélyes a bentlakók számára.

Gáz vízmelegítő megszüntetése villanybojler felszerelése

Gázkészülék cseréje villanyra, azaz a gáz vízmelegítő megszüntetése esetén a legjobb alternatíva, ha villanybojler felszerelésével váltjuk ki régi gázos vízmelegítőnket. Az új elektromos bojler felszerelése nem engedély köteles, tehát ha villanyóránk kapacitása engedi, minden további nélkül alkalmazhatjuk a villanybojlereket a melegvíz előállítására.
Bár néhány dologra nem árt, ha odafigyelünk az új villanybojler felszerelése előtt.

Mindenképp ellenőrizni kell villanybojler felszerelése előtt, a teherhordó fal teherbírását, mivel a vízzel teli elektromos forróvíz tároló súlya jóval nagyobb, az átfolyós gáz vízmelegítő súlyánál.

Elektromos forróvíz tároló kiválasztásánál figyelembe kell vennünk a melegvíz igényünket is, és előre meg kell határoznunk a felhasznált melegvíz mennyiségét. Át kell gondolnunk, hogy kádban szeretnénk fürdeni vagy a zuhanyzást részesítjük előnyben. Ennek megfelelően kell meghatározni a villanybojler űrtartalmát.

Új villanybojler felszerelése során új elektromos bekötésre is szükséged lesz. Mivel az új elektromos vízmelegítő biztonságos üzemelésére külön áramkörre, földelt vezeték kiépítésére. Biztosíték illetve életvédelmi fi-relé beépítésére van szükség.

Átfolyós gáz vízmelegítő helyett elektromos bojler

Egy másik fontos működési eltérés a gáz vízmelegítő cseréje során, hogy az új tárolós villanybojler zárt rendszerként működik. Amiben a hidegvíz felmelegítése során megemelkedik az üzemi nyomás. A bojler védelmében a túlnyomás elvezetésére biztonsági szelep használatára szorulunk.

A bojler biztonsági szelep általában 6.5 bár nyomás elérésénél nyit, azaz a felesleges megnövekedett nyomást kicsöpögteti, elvezeti. Ezért ha nem a kád felett van, az új villanybojlerünk valahova fel kell fognunk a távozó vizet.

Gázkészülék cseréje villanyra Budapest

Budapest összes kerületében vállaljuk régi gáz átfolyós vízmelegítő készülék cseréjét, új villanybojler felszerelését a hét minden napján.

Családi vállalkozásunk elérhetősége 1991 óta változatlan, ezért nem kell attól tartanod, hogy munka végeztével eltűnünk elérhetetlenek leszünk. Amennyiben neked is fontos a megbízhatóság, és a szakértelem válasz minket.

Évente 700-800 villanybojlert cserélünk le illetve javítunk meg

Gázkészülék cseréje villanyra

Nyári Tibor Budapesti villanybojler szerelő

 

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján