+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Hajdu villanybojlerek felszerelése, bekötése Budapest

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

Hajdu villanybojlerek házhozszállítással felszerelésselA Hajdu villanybojlerek, a mai napig a legnépszerűbbek, legmegbízhatóbbak a villanybojlert használók között, egyszerűsége, szervizelhetősége miatt töretlen népszerűségnek örvend. Ami sokszor visszájára fordul mivel évekig képes hiba nélkül kiszolgálni melegvíz igényünket.

Sokszor hajlamosak vagyunk méltatlanul elhanyagolni a vízmelegítőnk karbantartását vérfrissítését. Mivel kívülről nem látszik rajta az idő múlása, és csendben végzi a dolgát. Van amikor csak akkor fordítunk rá figyelmet, amikor már baj van.

Eljön az idő amikor egy fáradt munkanap után megpróbálunk egy meleg fürdőt venni, és avval szembesülünk, hogy nincs melegvíz, vagy egyik napról a másikra elkezd csöpögni régi bojlerünk alja.

Csak akkor jut eszünkbe, hogy milyen természetes számunkra a melegvíz, nem kellet volna esetleg néhanapján karbantartani Hajdu villanybojlerünket.

Ezért ne feledjük, hogyha nem is tapasztalható semmi hiba a villanybojlerek üzemeltetése során, akkor is két, három, évente, szánjuk rá magunkat a Hajdu villanybojlerek karbantartására, vízkőtelenítésére. Ha ezt megtesszük, hosszú távon számíthatunk a Hajdu villanybojler melegvíz ellátására.

50 literes Hajdu villanybojlerek

Az 50 literes Hajdu villanybojlerek nagyon népszerűek, kisebb garzonok, egyfős háztartások körében ahol bőven elég egy fő napi zuhanyzásához, mosdó, mosogató kiszolgálására. Az 50 literes villanybojlerek a legtakarékosabb bojlerek közé tartoznak mivel nem kell napi szinten 100 – 120 liter melegvízet termelni.

Ha kis lakásban egy, vagy max két fő zuhanyzás igényét kell biztosítani, választhatunk 50 literes villanybojlert. Az 50 literes villanybojlerek melegvíz hozamát növelni tudjuk a hőfokszabályzó gomb feljebb állításával. Ami viszont növeli a Hajdu villanybojlerek vízkő képződését.

Ezért ha többen használjuk a melegvízet inkább válasszunk 80 literes Hajdu villanybojlert.

80 l villanybojler

A 80 literes Hajdu villanybojler már alkalmasak 2 fős háztartás melegvíz igényének kiszolgálására abban az esetben, ha esti tisztálkodásunkat zuhanyzással biztosítjuk. amennyiben kádban szeretnénk ejtőzni és áztatni magunkat, nagyobb vízhozamú 120 literes Hajdu villanybojlerre lesz szükségünk.

120 l villanybojler

A 120 literes Hajdu villanybojler már egy átlagos 3-4 fős család melegvíz igényét is ki tudja szolgálni. Ezért a legnépszerűbb leg többször használatos Hajdu villanybojler a 120 literes.

Hajdu villanybojler felszerelése, karbantartása Budapest

A hét minden napján Hajdu villanybojlerek felszerelésével, cseréjével, vízkőtelenítésével, javításával foglalkozunk Budapest területén. Hívj minket bármikor, ha szükséged van egy tapasztalt, megbízható Hajdu villanybojler szerelőre. Aki nemcsak a javításban, hanem a villanybojler cserében is tud segíteni.

Keresd Nyári Tibort a Hajdu villanybojler specialistát.

Hajdu villanybojler kiválasztása felszerelése Budapest. 50-80-120-literes Hajdu villanybojlerek házhoz szállítása, teljes körű cseréje Budapest

Hajdu villanybojler felszerelés Budapest

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Nyári Tibor villanybojler szerelő

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján