Hajdu 80l bojler árak BudapestHajdu bojler 80l űrtartalommal

Megbízható szerelőt keresel aki ki is megy ha ígéri?

Jártál már úgy, hogy szabadságot vettél ki és hiába vártad a szerelőt?

Velünk ez nem fordulhat elő.

Ha minket választasz régi Hajdu 80l bojlered leszereljük, és az új Hajdu 80l bojlert teljes körűen felszereljük, beüzemeljük Budapest területén.

Professzionális bojler szerelő munkánkra 1 év garanciát vállalunk.

Telefonszámunk 1991-óta változatlan ezért nem kell attól tartanod, hogy bojler szerelés után elérhetetlenek leszünk.

Budapest területén házhoz szállítjuk és felszereljük, a vadonatúj energiatakarékos 80l Hajdu Aquastic villanybojlert, amelyhez 2 év teljes körű, és 5 év tartálygarancia jár.

Hívj most!

Nem kell hetekig nélkülöznöd a melegvizet. Új 80l bojlered házhoz szállítjuk, és beszereljük akár még a mai napon.

A házhoz szállításért külön díjat nem számolunk fel

Neked csak tárcsázni kell telefon számunkat, mi cserében a lehető leghamarabb kiszállítjuk és bekötjük új Hajdu 80l villanybojlered.

80l Hajdu bojler a legtöbb esetben flexibilis, szövetburkolatú gumicsővel van bekötve. Egy új 80l bojler cseréjénél a régi korszerűtlen bekötő csövek meghagyása kockázatos.

Mivel a gumibetétes flexibilis bekötőcső anyaga gumi, ami idővel elöregedik, a hideg, meleg víz hőmérséklet váltakozásával öregszik, töredezik. Plusz a vízkövesedés miatt könnyen megtörnek elszakadhatnak, ezért sok esetben cseréjük indokolt.

Az általunk szerelt új inox fémcsövek teljesen rozsdamentesek, helyszínen méretre vághatóak, így esztétikusabb lesz a 80l bojler bekötésed és fürdőszobád.

Plusz az új rozsdamentes csöveknek nagyobb a belső átmérője, ezért több víz tud áramolni rajtuk, így nyomásproblémák sem lépnek fel többé.

A régi lyukas Hajdu 80l bojler, amely tele lehet vízkővel, 80 kg-ot is nyomhat. Veszélyes hulladéknak minősül, így a hétköznapi szemétszállításnál nem leadható, valamint a házból kicipelése sem egyemberes feladat.

Mi elszállítjuk, megfelelő helyen leadjuk, neked a kisujjad sem kell mozdítanod.

Rendeld nálunk új Hajdu 80l bojlered kiszállítással

Cserében Mi teljes körűen, a lehető legjobb áron felszereljük, bekötjük, azaz mindent elintézünk.

Sőt ha szeretnéd gondoskodunk új elektromos bojleredről, a beszerelést követően is. Nem hagyunk magadra, mi szakszerű gondoskodásban részesítjük új 80l Hajdu bojlered.

Új Hajdu bojler 80l kivitelben az év minden napján

Ne feledd. Mi nem csak felszereljük új Hajdu 80l bojlered hanem, ha eljön az ideje vízkőtelenítjük, szervizeljük is ha szükséges.

Hívj minket akár a hét minden napján. Ígérjük, megpróbálunk minél hamarabb segíteni Neked, Hajdu bojlereddel kapcsolatban. Legyen az javítás, felszerelés vagy karbantartás.

Hajdu bojler 80l

Nyári Tibor villanybojler szerelő

Nyári Tibor Hajdu bojlerszerelő

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.