+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Hajdu Z120E villanybojler: Tartósság és megbízhatóság

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

Hajdu Z 120 Erp villanybojler – Kiváló minőség és hosszú élettartam

 

Hajdu-Z-Erp120-villanybojler-csereSzinte nincs olyan háztartás Magyarországon, ahol ne lenne valamilyen Hajdu háztartási gép. A mosógépektől a centrifugákon át egészen a bojlerekig, szinte mindenhol találkozunk Hajdu termékekkel. Ez nem olyan meglepő, ha megnézzük, hogy ezek a szerkezetek akár több generációt is képesek még a legdurvább körülmények között kiszolgálni.

Hányan ültünk rá otthon a Hajdu mosógépre, amikor centrifugált, s szüleinknek csak évtizedekkel később kellett új modellt venniük. Bizony, ezek a robosztus masinák nem akármilyen minőséggel dicsekedhetnek

Igy a Hajdu Z120E bojler is ugyanolyan kedvelt, mint néhány évvel ezelőtt volt, hiszen a megfelelő működés, az optimális vízellátás, illetve az akár évtizedeken át hibamentes működés sokak számára egy igen kecsegtető ajánlat.
S persze azt sem szabad elfelejteni, hogy bármi baj van vele, szinte azonnal meg lehet javítani a nagy alkatrész-támogatottságnak köszönhetően.

Hajdu Z120E bojler szerviz Budapest

A Hajdunak igen sok helyen van szervize is, így az ott dolgozó szakemberek pedig a legjobbak abban, hogy egy esetlegesen meghibásodott alkatrészt pillanatok alatt ki tudjanak cserélni úgy, hogy a szerkezet még sok éven át tudja biztosítani a lakás vízellátását.

Nézzük meg, mit tud a Hajdu Z120E bojler!

• Tartós kivitelezés: A freonmentes, szilárd poliuretán hab hőszigetelésnek köszönhetően a szerkezet sokáig képes megtartani a benne lévő víz hőmérsékletét. Amennyiben a forróvíztárolót 65°C-on használjuk, még tovább növelhetjük a szerkezet élettartamát, mert így kevesebb vízkő képződik rajta.

• Hosszútávú alkatrészellátás: A Hajdu termékeknél, ahogy már fentebb is említettük, nagyon figyelnek arra a gyártók, hogy mindig legyenek az aktuális és a régebbi típusú készülékekhez pótalkatrészek. Emiatt igen gyorsan és a rengeteg leírásnak és tanfolyamnak köszönhetően lehet szakszerűen javítani vagy cserélni az alkatrészeket.

• Energiatakarékos kiszerelés: A Hajdu Z120E bojler ergonomikus és praktikus kialakításának köszönhetően kevesebb vízkő képződik a felületeken, így hosszútávon rengeteg energiát spórol meg nekünk az optimális működés.

• Korrózió elleni védelem: A bojlerek egyik legnagyobb ellensége a korrózió, de szerencsére erre is kifejlesztettek már okos módszereket a kutatók. Itt a speciális tűzzománc réteg, illetve egy magnézium aktív anód segíti megóvni a bojlert a korrózió káros hatása ellen.

Természetesen a rendszeres karbantartás mellett a legtöbb tipikus probléma megelőzhető, így hívjon minket bizalommal bojler szerelés, javítás vagy csere esetén a 06-20-398-7569-es telefonszámon.

Hajdu Z 120 ErP villanybojler felszerelés Budapest

A Hajdu Z120E villanybojler kiváló választás Budapest lakossága számára is. A felszerelés során fontos szempontokat kell figyelembe venni, hogy a bojler optimálisan működjön és hosszú élettartammal rendelkezzen.

• Megfelelő hely kiválasztása: A bojler felszerelésekor fontos, hogy megfelelő helyet válasszunk ki a lakásban. A bojlernek kellő helyre van szüksége a biztonságos működéshez és a könnyű hozzáféréshez a karbantartáshoz.

• Elektromos csatlakozás: A villanybojler felszerelése során fontos, hogy megfelelően legyen bekötve az elektromos hálózathoz. Ez biztosítja a bojler megfelelő működését és biztonságát.

• Vízcsatlakozás: A bojlernek megfelelő vízcsatlakozásra van szüksége a működéshez. Fontos, hogy a csatlakozás szakszerűen legyen elvégezve, hogy ne legyenek vízszivárgások vagy egyéb problémák.

• Biztonsági intézkedések: A bojler felszerelésekor fontos, hogy megfelelő biztonsági intézkedéseket is alkalmazzunk. Ez magában foglalhatja a megfelelő víznyomás-szabályozást, a biztonsági szelepek felszerelését és a megfelelő szellőzést a bojler körül.

Hajdu Z120E bojler felszerelés Budapest: Profi szolgáltatás a legjobb eredményért

Hívd Nyári Tibor Hajdu villanybojler szerelő családi vállalkozásunkat Mi segítünk a Hajdu Z120E bojler felszerelésében Budapest területén. Tapasztalt és megbízható szakemberként garantáljuk a szakszerű munkavégzést és a kiváló minőségű szolgáltatást.

Ha bármilyen kérdése van a Hajdu Z120E bojlerrel kapcsolatban, vagy szeretné megrendelni a felszerelés szolgáltatásunkat, kérjük, hívjon minket a 06-20-398-7569-es telefonszámon. Örömmel állunk rendelkezésére és segítünk a bojlerrel kapcsolatos minden kérdésben és igényben.

 

Hajdu Z 120 ErP villanybojler felszerelés Budapest

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Nyári Tibor Hajdu villanybojler szerelő

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján