Hajdu Z120E villanybojler hosszútávra

Szinte nincs olyan háztartás Magyarországon, ahol ne lenne valamilyen Hajdu háztartási gép. A mosógépektől a centrifugákon át egészen a bojlerekig, szinte mindenhol találkozunk Hajdu termékekkel.

Ez nem olyan meglepő, ha megnézzük, hogy ezek a szerkezetek akár több generációt is képesek még a legdurvább körülmények között kiszolgálni.

Hányan ültünk rá otthon a Hajdu mosógépre, amikor centrifugált, s szüleinknek csak évtizedekkel később kellett új modellt venniük. Bizony, ezek a robosztus masinák nem akármilyen minőséggel dicsekedhetnek.

Így a Hajdu Z120E bojler is ugyanolyan kedvelt, mint néhány évvel ezelőtt volt, hiszen a megfelelő működés, az optimális vízellátás, illetve az akár évtizedeken át hibamentes működés sokak számára egy igen kecsegtető ajánlat.

S persze azt sem szabad elfelejteni, hogy bármi baj van vele, szinte azonnal meg lehet javítani a nagy alkatrész-támogatottságnak köszönhetően.

Hajdu Z120E bojler szerviz Budapest

A Hajdunak igen sok helyen van szervize is, így az ott dolgozó szakemberek pedig a legjobbak abban, hogy egy esetlegesen meghibásodott alkatrészt pillanatok alatt ki tudjanak cserélni úgy, hogy a szerkezet még sok éven át tudja biztosítani a lakás vízellátását.

Nézzük meg, mit tud a Hajdu Z120E bojler!

• Tartós kivitelezés
A freonmentes, szilárd poliuretán hab hőszigetelésnek köszönhetően a szerkezet sokáig képes megtartani a benne lévő víz hőmérsékletét. Amennyiben a forróvíztárolót 65°C-on használjuk, még tovább növelhetjük a szerkezet élettartamát, mert így kevesebb vízkő képződik rajta.

• Hosszútávú alkatrészellátás
A Hajdu termékeknél, ahogy már fentebb is említettük, nagyon figyelnek arra a gyártók, hogy mindig legyenek az aktuális és a régebbi típusú készülékekhez pótalkatrészek. Emiatt igen gyorsan és a rengeteg leírásnak és tanfolyamnak köszönhetően lehet szakszerűen javítani vagy cserélni az alkatrészeket.

• Energiatakarékos kiszerelés
A Hajdu Z120E bojler ergonomikus és praktikus kialakításának köszönhetően kevesebb vízkő képződik a felületeken, így hosszútávon rengeteg energiát spórol meg nekünk az optimális működés.

• Korrózió elleni védelem
A bojlerek egyik legnagyobb ellensége a korrózió, de szerencsére erre is kifejlesztettek már okos módszereket a kutatók. Itt a speciális tűzzománc réteg, illetve egy magnézium aktív anód segíti megóvni a bojlert a korrózió káros hatása ellen.

Természetesen a rendszeres karbantartás mellett a legtöbb tipikus probléma megelőzhető, így hívjon minket bizalommal bojler szerelés, javítás vagy csere esetén a 06-20-398-7569-es telefonszámon.

Hajdu Z 120 ErP villanybojler felszerelés Budapest

Nyári Tibor villanybojler szerelő

Nyári Tibor Hajdu villanybojler szerelő

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.

  • Kifogástalan és imponálóan hozzáértő csapat. Mindent tisztáznak előre (már telefonon), ha közbe jön valami (nálunk jött is: bontás után kiderült, hogy a bojler tömítendő része elkorrodálódott, így már csak a csere jöhetett szóba), akkor is szabadon dönthetek, sőt, felkínált lehetőségekből választhatok is. Ott és azonnal! Tegnap este még nulla meleg víz, totál eltömődött rendszer, ma már minden rendben. Nem telt el 24 óra! Közérthetően, világosan me... Tovább
  • Egyik frissen vasarolt, tokatol bokaig az elado altal felujitott lakasomban meghalt az ujnak hitt bojler, ket hettel azutan, hogy bekoltozott a berlom. Kulfoldon elunk, tehat latatlanban kellett szakembert keresnem. A bojler be volt dobozolva az almennyezet fole, azt mondtak, hogy egy Hajdu. A szakembereket Google baratom ajanlotta es a weboldal nagyon meggyozo volt. Nem csalodtam! Pontos tajekoztatast, arajanlatot es idopontot kaptam, a regi bojlert ki kellett cserelni. Emberfeletti munkaval, m... Tovább
  • Telefon kértem segítséget, szakszerű, mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptam. Az egyeztetést követően, két munkanapon belül elvégezték a bojlerem cseréjét, a régi elszállításáról is gondoskodtak. Gyors, profi munka volt!
  • Gyorsan, hatékonyan végezték a szerelést, és mindent nagyon érthetően és alaposan elmagyaráztak, ami a hozzá nem értő személy számára kínai lenne, és a gond is megoldódott, amivel kerestük őket (sípoló bojler). Mindenképp ajánlom őket.
  • örülök, hogy rájuk találtam a neten (addig 3 szerelővel is próbálkoztam, de mindenki hetekkel későbbre vállalta, ők 2 napon belül!) udvarias segítőkész és professzionális csapat. precízen és gyorsan dolgoztak, látszik a munkájukban a sok éves tapasztalatuk. nagyon udvariasak és kedvesek. segítettek a lehetőségekhez képest a legjobb bojler kiválasztásában is.