+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Hajdu Z120E villanybojler hosszútávra

hajdu-z120-smart-villanybojler-csere

Szinte nincs olyan háztartás Magyarországon, ahol ne lenne valamilyen Hajdu háztartási gép. A mosógépektől a centrifugákon át egészen a bojlerekig, szinte mindenhol találkozunk Hajdu termékekkel.

Ez nem olyan meglepő, ha megnézzük, hogy ezek a szerkezetek akár több generációt is képesek még a legdurvább körülmények között kiszolgálni.

Hányan ültünk rá otthon a Hajdu mosógépre, amikor centrifugált, s szüleinknek csak évtizedekkel később kellett új modellt venniük. Bizony, ezek a robosztus masinák nem akármilyen minőséggel dicsekedhetnek.

Így a Hajdu Z120E bojler is ugyanolyan kedvelt, mint néhány évvel ezelőtt volt, hiszen a megfelelő működés, az optimális vízellátás, illetve az akár évtizedeken át hibamentes működés sokak számára egy igen kecsegtető ajánlat.

S persze azt sem szabad elfelejteni, hogy bármi baj van vele, szinte azonnal meg lehet javítani a nagy alkatrész-támogatottságnak köszönhetően.

Hajdu Z120E bojler szerviz Budapest

A Hajdunak igen sok helyen van szervize is, így az ott dolgozó szakemberek pedig a legjobbak abban, hogy egy esetlegesen meghibásodott alkatrészt pillanatok alatt ki tudjanak cserélni úgy, hogy a szerkezet még sok éven át tudja biztosítani a lakás vízellátását.

Nézzük meg, mit tud a Hajdu Z120E bojler!

• Tartós kivitelezés
A freonmentes, szilárd poliuretán hab hőszigetelésnek köszönhetően a szerkezet sokáig képes megtartani a benne lévő víz hőmérsékletét. Amennyiben a forróvíztárolót 65°C-on használjuk, még tovább növelhetjük a szerkezet élettartamát, mert így kevesebb vízkő képződik rajta.

• Hosszútávú alkatrészellátás
A Hajdu termékeknél, ahogy már fentebb is említettük, nagyon figyelnek arra a gyártók, hogy mindig legyenek az aktuális és a régebbi típusú készülékekhez pótalkatrészek. Emiatt igen gyorsan és a rengeteg leírásnak és tanfolyamnak köszönhetően lehet szakszerűen javítani vagy cserélni az alkatrészeket.

• Energiatakarékos kiszerelés
A Hajdu Z120E bojler ergonomikus és praktikus kialakításának köszönhetően kevesebb vízkő képződik a felületeken, így hosszútávon rengeteg energiát spórol meg nekünk az optimális működés.

• Korrózió elleni védelem
A bojlerek egyik legnagyobb ellensége a korrózió, de szerencsére erre is kifejlesztettek már okos módszereket a kutatók. Itt a speciális tűzzománc réteg, illetve egy magnézium aktív anód segíti megóvni a bojlert a korrózió káros hatása ellen.

Természetesen a rendszeres karbantartás mellett a legtöbb tipikus probléma megelőzhető, így hívjon minket bizalommal bojler szerelés, javítás vagy csere esetén a 06-20-398-7569-es telefonszámon.

Hajdu Z 120 ErP villanybojler felszerelés Budapest

Nyári Tibor Hajdu villanybojler szerelő

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján