+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Ariston Velis Evo 100 villanybojler: az ár-érték arány bajnoka a melegvíz előállítók között

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

Ariston Velis Evo 100 – Megbízható modern és hatékony vízmelegítő

 

Ariston velis evo 100 villanybojler Ha otthonunkba új elektromos vízmelegítőt keresünk, fontos, hogy olyan készüléket válasszunk, amely megfelel a családunk igényeinek. Az Ariston Velis Evo 100 EU elektromos vízmelegítő berendezése kiváló választás lehet. Napjainkban az Ariston elektromos vízmelegítői nagy népszerűségnek örvendenek, és akár egy négytagú család számára is elegendő melegvizet tudnak előállítani.

Az Ariston Velis villanybojler különleges dizájnnal rendelkezik, így a modern fürdőszobai környezetben is remekül mutat. A berendezés „zuhany kész” logikával van ellátva, és többpozíciós elhelyezéssel lett tervezve, így függőlegesen és vízszintesen is felszerelhető.

A bojler biztonsági szelepe 6 BAR-os víznyomásnál nyit, hogy megakadályozza a tartály sérülését. Maximálisan 80 Celsius fokos vizet tud előállítani.

Az Ariston Velis Evo 100 EU elektromos vízmelegítőjét otthonok, irodák és üzlethelységek melegvíz ellátására is javasoljuk, mivel alacsony energiafogyasztással üzemeltethető. Ez azt jelenti, hogy a melegvíz előállítása nem fog jelentős hatással lenni az energia számlánkra.

Az Ariston Velis Evo elektromos forróvíztároló nagyszerű ár-érték aránnyal rendelkezik. Fontos azonban figyelembe venni, hogy minél nagyobb űrtartalommal rendelkezik egy villanybojler, annál magasabbak a fenntartási és üzemeltetési költségek. Ennek ellenére, ha szeretnénk egy megbízható és hatékony melegvíz előállító berendezés otthonunkba, akkor a Velis Evo 100 EU elektromos vízmelegítője remek választás lehet.

A Velis Evo 100 villanybojler egy kiváló minőségű termék, ami a legtöbb Budapesti lakás fürdőszobájának disze lehet. Az alábbiakban részletesen ismertetjük a termék tulajdonságait, előnyeit és egyéb jellemzőit.

Tulajdonságok:

• Űrtartalom: 85 liter
• Teljesítmény: 1500 W
• Feszültség: 230 V
• Méret: 1251 x 506 x 270 mm
• Súly: 29 kg
• Vezérlő panel: LCD kijelzővel és érintőgombokkal

Ajánlott felhasználók száma: Ariston Velis Evo 100 villanybojler ajánlott háztartásokban, ahol 3-4 fő él, és az egyszerre használt víz mennyisége nagyobb lehet, például zuhanyzáshoz, mosogatáshoz, mosáshoz.

Előnyök:

• Két tartályos kivitelének köszönhetően gyorsan rendelkezésre áll a meleg víz
• Az ultra vékony kialakítású szűk helyekre is könnyen telepíthető
• A speciális ECO EVO funkció segítségével energiafogyasztása optimalizált, akár 15%-kal csökkenthető
• A fűtőelem bevonata lassítja a vízkőképződést, így hosszú távon is megtartja a készülék hatékonyságát és teljesítményét
• Egyszerű vezérlőpanel és széles LCD kijelző

Funkciók:

• Elektronikus hőfokszabályozás
• Elektronikus öntanuló rendszer
• zuhanykész funkció
• Elektromos biztonsági rendszer

Garancia: Az Ariston Velis Evo 100 villanybojlerre 2 év garancia jár.

Energiaosztály: Az Ariston Velis Evo 100 villanybojler B energiaosztályba tartozik, amely azt jelenti, hogy rendkívül hatékonyan használja az energiát.

Fogyasztás: Az Ariston Velis Evo 100 bojler átlagos éves energiafogyasztása 1767 kWh.

Az Ariston Velis Evo 100 villanybojler tehát nagyon praktikus választás lehet akár nagyobb háztartások számára is, akiknek magasabb a melegvíz-igénye. Az ultra vékony kialakításának köszönhetően könnyen telepíthető bármilyen szűk helyre, és a készülék által kínált funkciók és előnyök sokak által kedvelt megoldást nyújtanak.

Ariston Velis Evo villanybojler felszereléssel és házhoz szállítással Budapest területén

 

Szeretne egy megbízható és energiahatékony Ariston Velis Evo 100 villanybojlert vásárolni, de nem tudja kire bízza a felszerelést és beüzemelést?

Akkor jó helyen jár! Budapest területén komplett felszereléssel és házhoz szállítással vásárolhatja meg új Ariston velis villanybojlerét. Az általunk kínált Ariston vízmelegítők, hosszú élettartamukkal és megbízhatósággal biztosítják otthona melegvíz-ellátását. Szabadon választhat az egyedi igényeinek leginkább megfelelő űrtartalom, teljesítmény és kivitel között.

Ne habozzon tovább, vegye fel velünk a kapcsolatot, és élvezze minnél hamarabb a melegvíz nyújtotta komfortot otthonában!

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Nyári Tibor villanybojler szerelő

 

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján