Akció!

Hajdu Z 80 literes Erp villanybojler

Ft69.000

A termék mellett feltüntetett Hajdu Z Erp 80 literes villanybojler ára természetesen összesített összeg. Ez a díj tartalmazza a Hajdu Z 80 literes Erp villanybojler ár mellett a forróvíztároló házhoz szállítását, a régi tároló leszerelését, az új elektromos bojler felszerelését, rozsdamentes vízoldali bekötőcsöveket

Cikkszám: h10 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Hajdu Z 80 literes Erp villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Aktív anódos tartály védelem
b180
c180
Z-Erp-80

Új Hajdu Z 80 literes bojler ára házhoz szállítással 69000 Ft

Új bojler felszerelése bekötése 40000 Ft

Új inox vízbekötő csövek 6000 Ft

Régi bojler elszállítása 5000 Ft

Bojler csere ára összesen:  120000 Ft

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új Hajdu Z 80 literes Erp villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Hajdu villanybojler csere alkalmával az alábbi anyagokra lehet még szükség:

• Nyomáscsökkentő szelep 10.000 Ft

• Bojler elzáró sarokszelep 5.000 Ft/db

• Bojler átdübelezése 5.000 Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 10.000 Ft!

Hajdu aquastic villanybojler garanciával
kek (1)
Hajdu Z 80 literes Hajdu villanybojler
140

Mit tartalmaz a Hajdu Z 80 Erp villanybojler ára

A termék mellett feltüntetett Hajdu Z Erp 80 literes villanybojler ára természetesen összesített összeg. Ez a díj tartalmazza a Hajdu Z 80 literes Erp villanybojler ár mellett a forróvíztároló házhoz szállítását, a régi tároló leszerelését, az új elektromos bojler felszerelését, rozsdamentes vízoldali bekötőcsöveket, az elektromos hálózatra való bekötést, életre keltést. Sőt, a régi bojler elszállítását is, ami remek dolog, tekintve hogy elektromos veszélyes hulladéknak minősül.

A 80 l-es bojler melegvíz-előállítása elegendő egy kisebb létszámú család, intézmény, üzlet számára, a háztartási, kommunális, ipari használati melegvíz-igény kielégítésére.

Villanybojler árak

Tisztában vagyunk azzal, a Hajdu Z Erp 80 literes bojler ára magasabb, mint például egy olasz forróvíztárolóé, de ez okkal van így. Azok számára, akik kicsit is ismerik a piacon futó forróvíztárolókat, nem meglepő a 80 literes Hajdu Z Erp ára. Szemben a silány minőségű, de olcsó bojlerekkel, a 80 l-es Hajdu Z Erp zártrendszerű forróvíztároló megbízható, energiatakarékos, hosszú élettartamú – érdemes rá beruházni.

Nyári Tibor villanybojler szerelő

Családi vállalkozásunk a Hajdu bojlerek cseréjének specialistája. Évente 7 -800 db Hajdu villanybojlert cserélünk le és szerelünk fel Budapest területén, és 7- 800 db Hajdu bojlert javítunk, vagy vízkőtelenítünk. Hozzáértésünk a Hajdu cég stabil piaci jelenlétének is köszönhető. Hogy mennyire szilárd a Hajdu bojlert gyártó cég helyzete, alátámasztja a 2016-ban megérdemelten elnyert „A” minősítés. A minősítés a vállalkozások stabilitását és megbízhatóságát minősíti – hazánkban rendkívül kevés vállalkozás tudhatja magáénak. Ezen kívül számtalan díj, elismerés bizonyítja, hogy a cég még ennyi év után is megállja a helyét.

Bizony, részünkről hogy nem az a kérdés, milyen márkájú terméket vásárolj. A kérdés, hány liter űrtartalmú legyen, hova szeretnéd elhelyezni, mikor ideális számodra a bojlercsere. Érdemes előre lefixálni, mikor mehetünk szervizelni ha elérkezik a karbantartás, vízkőtelenítés, anódcsere ideje.

Villanybojler csere előre egyeztetett fix áron, "hoppá" felár nélkül!

 

Vannak kérdéseid az ajánlatunkról és szolgáltatásunkról?

További információkra van szükséged a Hajdu Z 80 literes Erp villanybojlerrel kapcsolatban?

Használd kapcsolati űrlapunkat. Kérj visszahívást!

Szívesen válaszolunk.

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.

  • Telefon kértem segítséget, szakszerű, mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptam. Az egyeztetést követően, két munkanapon belül elvégezték a bojlerem cseréjét, a régi elszállításáról is gondoskodtak. Gyors, profi munka volt!
  • Gyorsan, hatékonyan végezték a szerelést, és mindent nagyon érthetően és alaposan elmagyaráztak, ami a hozzá nem értő személy számára kínai lenne, és a gond is megoldódott, amivel kerestük őket (sípoló bojler). Mindenképp ajánlom őket.
  • örülök, hogy rájuk találtam a neten (addig 3 szerelővel is próbálkoztam, de mindenki hetekkel későbbre vállalta, ők 2 napon belül!) udvarias segítőkész és professzionális csapat. precízen és gyorsan dolgoztak, látszik a munkájukban a sok éves tapasztalatuk. nagyon udvariasak és kedvesek. segítettek a lehetőségekhez képest a legjobb bojler kiválasztásában is.
  • Megbízható cég, Hajdú típusú bojlerem furcsa hangot adott, ezért kerestem meg telefonon a szerelőt, részletes felvilágosítást és másnapra időpontot kaptam. A szerelők pontosan érkeztek, gyors és korrekt mun-kát végeztek, csak ajánlani tudom másoknak is.
  • Az interneten találtam rájuk, telefonon mindent megbeszéltünk, másnap jöttek és egy szakszerű, precíz, tiszta munkát hagytak maguk után cirka egy óra alatt. Mindenképpen ajánlom.