Hajdu Z 80 literes Erp villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Aktív anódos tartály védelem
140Z
c180
Hajdu Z 80 Erp villanybojler

Új Hajdu Z 80 literes bojler ára házhoz szállítással 54000 Ft 

Új bojler felszerelése bekötése 35.000 Ft

Új inox vízbekötő csövek 6000 Ft

Régi bojler elszállítása 5000 Ft

Bojler csere ára összesen:  100.000 Ft

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új bojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Hajdu villanybojler csere alkalmával az alábbi anyagokra lehet még szükség:

• Nyomáscsökkentő szelep 5.000 Ft

• Bojler elzáró sarokszelep 3.000 Ft/db

• Bojler átdübelezése 4.000 Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 5000 Ft!

garancia-7
garancia7
Hajdu Z 80 literes Hajdu villanybojler
140

 

Mit tartalmaz a Hajdu Z 80 Erp villanybojler ára

A termék mellett feltüntetett Hajdu Z Erp 80 literes villanybojler ára természetesen összesített összeg. Ez a díj tartalmazza a Hajdu Z 80 literes Erp villanybojler ár mellett a forróvíztároló házhoz szállítását, a régi tároló leszerelését, az új elektromos bojler felszerelését, rozsdamentes vízoldali bekötőcsöveket, az elektromos hálózatra való bekötést, életre keltést. Sőt, a régi bojler elszállítását is, ami remek dolog, tekintve hogy elektromos veszélyes hulladéknak minősül.

A 80 l-es bojler melegvíz-előállítása elegendő egy kisebb létszámú család, intézmény, üzlet számára, a háztartási, kommunális, ipari használati melegvíz-igény kielégítésére.

Villanybojler árak

Tisztában vagyunk azzal, a Hajdu Z Erp 80 literes bojler ára magasabb, mint például egy olasz forróvíztárolóé, de ez okkal van így. Azok számára, akik kicsit is ismerik a piacon futó forróvíztárolókat, nem meglepő a 80 literes Hajdu Z Erp ára. Szemben a silány minőségű, de olcsó bojlerekkel, a 80 l-es Hajdu Z Erp zártrendszerű forróvíztároló megbízható, energiatakarékos, hosszú élettartamú – érdemes rá beruházni.

Nyári Tibor villanybojler szerelő

Családi vállalkozásunk a Hajdu bojlerek cseréjének specialistája. Évente 7 -800 db Hajdu villanybojlert cserélünk le és szerelünk fel Budapest területén, és 7- 800 db Hajdu bojlert javítunk, vagy vízkőtelenítünk. Hozzáértésünk a Hajdu cég stabil piaci jelenlétének is köszönhető. Hogy mennyire szilárd a Hajdu bojlert gyártó cég helyzete, alátámasztja a 2016-ban megérdemelten elnyert „A” minősítés. A minősítés a vállalkozások stabilitását és megbízhatóságát minősíti – hazánkban rendkívül kevés vállalkozás tudhatja magáénak. Ezen kívül számtalan díj, elismerés bizonyítja, hogy a cég még ennyi év után is megállja a helyét.

Bizony, részünkről hogy nem az a kérdés, milyen márkájú terméket vásárolj. A kérdés, hány liter űrtartalmú legyen, hova szeretnéd elhelyezni, mikor ideális számodra a bojlercsere. Érdemes előre lefixálni, mikor mehetünk szervizelni ha elérkezik a karbantartás, vízkőtelenítés, anódcsere ideje.

Villanybojler csere előre egyeztetett fix áron, "hoppá" felár nélkül!

 

Vannak kérdéseid az ajánlatunkról és szolgáltatásunkról?

További információkra van szükséged?

Használd kapcsolati űrlapunkat. Kérj visszahívást!

Szívesen válaszolunk.

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.