Hajdu Z 120 ErP villanybojler ára Budapest

Hajdu Z120 ErP ára, ár érték tekintetében rendkívül kedvező, ha figyelembe vesszük hogy a Hazai piac egyik legmegbízhatóbb melegvíztárolója.

Mind a tartály hőszigetelése mind szervizelhetősége, javíthatósága felülmúlja az import bojlerek műszaki tartalmát.

Hazai gyártású nagy múltra visszatekintő folyamatosan megújuló, újabb és újabb termékekkel előrukkoló Magyar kézben lévő Téglási Hajdu Zrt. forróvíztárolói a legjobbak közé tartoznak.

A 30 – 40 éve Hajdu Z 120 villanybojlert használóknak nem kell bemutatni a Hajdu elektromos bojlereket.

A Hajdu Z 120 bojlereket nem két három évre gyártják.

A mai napig rengeteg rendszeresen karbantartott öreg Hajdu Z 120 literes bojler teszi a dolgát nap, mint nap.

Hajdu Z 120 Erp villanybojler ár

Minden Hajdu Z 120 literes elektromos bojler életében eljön a pillanat, amikor új villanybojler felszerelésére van szükség. Amikor az idő vas foga nyomot hagy vízmelegítőnkön, és eljön az ideje a bojler cserére. Szükségünk lesz egy új Hajdu Z 120 Erp villanybojlerre.

Ezért minden villanybojler csere előtt bojler árak után kutakodunk az interneten. Tapasztalataink szerint akkor járunk a legjobban, ha sikerül egy helyen megvásárolni és egyben felszereltetni új elektromos vízmelegítőnket. A Hajdu Z 120 ErP villanybojler ára nálunk tartalmazza az új Hajdú bojler árát és a felszerelés, bekötés költségét is.

Hajdu Z 120 Erp bojler ára

Az új Hajdu Z 120 ErP villanybojler két év teljes körű garanciával kerül forgalomba. Minden Z 120 literes villanybojler garanciája kiterjeszthető + 5 év tartálygaranciával.

Ennek a feltétele, hogy a két év gyári garancia lejárta után a 24. – 26. hónapban, karban kell tartani Hajdu villanybojlerünket, ellenőriztetni kell a bojler magnézium anódját, illetve ha szükséges cserélni kell.

Ez a felülvizsgálat fizetős, de cserében a Hajdu szakszerviz, bepecsétel + 5 év tartály garanciát. Minden új Hajdu Z 120 ErP villanybojlert vízkőteleníteni és karban kell tartani kétévente, hogy sokáig gond nélkül üzemelhessen és az elektromos fogyasztása se nőjön meg.

Hajdu Z 120 ErP villanybojler ára felszereléssel

Hajdu Z 120 ErP ára felszereléssel Budapest összes kerületében. Bízz meg minket régi Hajdu Z 120 literes villanybojlered cseréjével új Z 120 ErP bojler felszerelésével Budapest. Tőlünk korrekt áron a lehető legtöbbet kapod bojler csere alkalmával.

Nálunk a Hajdu Z 120 ErP ára tartalmazza az alábbi anyagokat és szolgáltatásokat:

• Az új Hajdu Z 120 Erp villanybojler ára.
• Új villanybojler házhoz szállítása.
• Régi villanybojler leszerelése.
• Új villanybojler felszerelése.
• Új rozsdamentes vízoldali bekötőcsövek.
• Meglévő elektromos csatlakozás bekötése.
• Bojler beüzemelése.
• Régi 120 literes bojler elszállítása.

Hajdu Z 120 literes villanybojler ára Budapest

Nyári Tibor villanybojler szerelő

Nyári Tibor Hajdu villanybojler szerelő

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.

  • Egyik frissen vasarolt, tokatol bokaig az elado altal felujitott lakasomban meghalt az ujnak hitt bojler, ket hettel azutan, hogy bekoltozott a berlom. Kulfoldon elunk, tehat latatlanban kellett szakembert keresnem. A bojler be volt dobozolva az almennyezet fole, azt mondtak, hogy egy Hajdu. A szakembereket Google baratom ajanlotta es a weboldal nagyon meggyozo volt. Nem csalodtam! Pontos tajekoztatast, arajanlatot es idopontot kaptam, a regi bojlert ki kellett cserelni. Emberfeletti munkaval, m... Tovább
  • Kifogástalan és imponálóan hozzáértő csapat. Mindent tisztáznak előre (már telefonon), ha közbe jön valami (nálunk jött is: bontás után kiderült, hogy a bojler tömítendő része elkorrodálódott, így már csak a csere jöhetett szóba), akkor is szabadon dönthetek, sőt, felkínált lehetőségekből választhatok is. Ott és azonnal! Tegnap este még nulla meleg víz, totál eltömődött rendszer, ma már minden rendben. Nem telt el 24 óra! Közérthetően, világosan me... Tovább
  • Miért ajánlom őket? Mert kedden telefonáltam és péntekre időpontot adtak. Mert az időpont egyeztetés kapcsán kikérdeztek a bojlerrel kapcsolatos problémáról és tájékoztattak arról, hogy milyen tételt jelent a javítás és mire kell számítani egy esetleges csere kapcsán. Mert az előre egyeztetett időpontban valóban megérkeztek. Mert felkészültek arra, hogy ha a készüléket cserélni kell, ne veszítsenek időt. Volt náluk egy új, garanciális készülék. Mert gyo... Tovább
  • Zseniális csapat és profi munka! Én egészen biztosan őket fogom ajánlani minden ismerősömnek, akiknek bojlerrel kapcsolatos gondja akad a jövőben. Köszi!
  • Szuperek voltak. Gyors segítség kellett és meg is kaptam. Telefonos egyeztetés nagyon szimpatikus volt. Mindent elmagyaráztak. Előtte másik 2 céggel is egyeztettem akik hozzá nem értésem miatt lekezelően beszéltek velem. Ebben a hivásban ezt nem tapasztaltam. Szépen dolgoztak és nem hagytak rumlit. Fél órán belül készen voltak. Korrekt munka