Hajdu energiatakarékos villanybojlerHajdu bojler vásárlás és beszerelés Budapest

A HAJDU BOJLER háztartási, és ipari használati melegvíz-igény kielégítésére egyaránt alkalmasak. Széles típus és űrtartalom választékának köszönhetően szinte minden melegvíz igényhez optimálisan választható. A konyhai 5 – 10 – 30 literes vízmelegítőktől a nagyobb fürdőszobai 50 – 80 – 100 – 120 – 150 – 200 literes Hajdu forróvíztárólóig.

A zárt rendszerű Hajdu bojlerek több vízvételi hely ellátására is alkalmasak. Míg a nyitott rendszerű kis bojlerek, vízmelegítők általában egy vízvételi hely kiszolgálására alkalmasak. Azaz használhatjuk őket egy kisebb vízigényű mosogató vagy mosdó melegvíz készítéséhez.

Hajdu bojler korrózió elleni védelme

A Hajdu bojler belső tartálya lehetővé teszi a tárolt melegvíz tisztálkodási és egyidejűleg étkezési célokra való felhasználását is. A zárt rendszerű Hajdu bojler belső acél tartályát speciális tűzzománc bevonat és magnézium védőanód védi a víz káros hatásai és a korrózió ellen.

Ennek a kettős védelmi rendszernek köszönheti a Hajdu bojler hosszú élettartalmát. Minden Hajdu forróvíztároló 2 év teljes körű garanciával és kitolható 5 illetve 7 év tartály garanciával kerül forgalomba. Aminek a feltétele, hogy ellenőriztessük a magnézim védő anód állapotát az új készülék vásárlásától és beüzemelésétől számított 24 – 26 hónapban.

Amennyiben az anód ellenőrzése illetve szükség szerinti anódcsere elmarad sajnos elveszítjük a plusz 3 – 5 év tartály garanciát. Az új Hajdu bojler felülvizsgálatára csak szakszerviz szakemberei jogosultak és végezhetik. Az anód ellenőrzés elvégzése után a bojler garancia füzetébe pecsételik be a plusz tartály garanciát.

Ezért célszerű a vásárlásnál kapott számlát és garancia füzetet megőrizni, mert csak ezek meglétével tudjuk a garanciális feltételeket igazolni. Minden általunk felszerelt új Hajdu bojler hivatalos gyári garanciával és névre irt számlával érkezik hozzád. Sőt felszerelés után felragasztunk egy matricát új Hajdu bojleredre, amire felírjuk a beszerelés időpontját, így csak azt kell megjegyezned, hogy két év múlva szükséges a karbantartás.

Hajdu villanybojler hőszigetelése

Minden zárt rendszerű Hajdu bojler hőszigetelését vastag freonmentes poliuretán hab biztosítja. Ami a Hazánkban forgalmazott bojlerek közt, a legvastagabb szigeteléssel rendelkező bojlerek közé tartozik.

Az ideális melegvíz hőfokot külső szabályzó gomb segítségével állíthatjuk be. Illetve világító ledes kontroll lámpa jelzi a bojler fűtési igényét, és működését.

A zárt rendszerű Hajdu bojler elé kombinált biztonsági szelepet kell beépíteni.

A biztonsági szelep visszacsapó szeleppel van ellátva. A visszacsapó szelep feladata, hogy a Hajdu bojler hidegvíz oldali csatlakozás megbontásakor ne zúduljon, ne folyón ránk a tartályban lévő összes víz. A biztonsági szelep feladata a bojlerben lévő víz felmelegítése során megnövekedett nyomás elvezetése, megnövekedett vízmennyiség kicsöpögtetése.

Hajdu bojler felszerelése beüzemelése Budapest

Bízz meg minket új Hajdu bojler beszerzésével felszerelésével Budapest területén. Csak egy telefonodba kerül, és mi mindent elintézünk helyetted. Kedvező fix áron kiszállítjuk, felszereljük, beüzemeljük még aznap. Sőt ha eljön az ideje karbantartjuk, javítjuk is ha szükséges.HAJDU BOJLER = NYÁRI TIBOR HAJDU BOJLER SZERELŐ

Nyári Tibor villanybojler szerelő

Vannak kérdéseid az ajánlatunkról és szolgáltatásunkról?

További információkra van szükséged?

Használd kapcsolati űrlapunkat, kérj visszahívást

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.