Hajdu Z 120 ErP villanybojler ára Budapest

Hajdu Z120 ErP ára, ár érték tekintetében rendkívül kedvező, ha figyelembe vesszük hogy a Hazai piac egyik legmegbízhatóbb melegvíztárolója.

Mind a tartály hőszigetelése mind szervizelhetősége, javíthatósága felülmúlja az import bojlerek műszaki tartalmát.

Hazai gyártású nagy múltra visszatekintő folyamatosan megújuló, újabb és újabb termékekkel előrukkoló Magyar kézben lévő Téglási Hajdu Zrt. forróvíztárolói a legjobbak közé tartoznak.

A 30 – 40 éve Hajdu Z 120 villanybojlert használóknak nem kell bemutatni a Hajdu elektromos bojlereket.

A Hajdu Z 120 bojlereket nem két három évre gyártják.

A mai napig rengeteg rendszeresen karbantartott öreg Hajdu Z 120 literes bojler teszi a dolgát nap, mint nap.

Hajdu Z 120 Erp villanybojler ár

Minden Hajdu Z 120 literes elektromos bojler életében eljön a pillanat, amikor új villanybojler felszerelésére van szükség. Amikor az idő vas foga nyomot hagy vízmelegítőnkön, és eljön az ideje a bojler cserére. Szükségünk lesz egy új Hajdu Z 120 Erp villanybojlerre.

Ezért minden villanybojler csere előtt bojler árak után kutakodunk az interneten. Tapasztalataink szerint akkor járunk a legjobban, ha sikerül egy helyen megvásárolni és egyben felszereltetni új elektromos vízmelegítőnket. A Hajdu Z 120 ErP villanybojler ára nálunk tartalmazza az új Hajdú bojler árát és a felszerelés, bekötés költségét is.

Hajdu Z 120 Erp bojler ára

Az új Hajdu Z 120 ErP villanybojler két év teljes körű garanciával kerül forgalomba. Minden Z 120 literes villanybojler garanciája kiterjeszthető + 5 év tartálygaranciával.

Ennek a feltétele, hogy a két év gyári garancia lejárta után a 24. – 26. hónapban, karban kell tartani Hajdu villanybojlerünket, ellenőriztetni kell a bojler magnézium anódját, illetve ha szükséges cserélni kell.

Ez a felülvizsgálat fizetős, de cserében a Hajdu szakszerviz, bepecsétel + 5 év tartály garanciát. Minden új Hajdu Z 120 ErP villanybojlert vízkőteleníteni és karban kell tartani kétévente, hogy sokáig gond nélkül üzemelhessen és az elektromos fogyasztása se nőjön meg.

Hajdu Z 120 ErP villanybojler ára felszereléssel

Hajdu Z 120 ErP ára felszereléssel Budapest összes kerületében. Bízz meg minket régi Hajdu Z 120 literes villanybojlered cseréjével új Z 120 ErP bojler felszerelésével Budapest. Tőlünk korrekt áron a lehető legtöbbet kapod bojler csere alkalmával.

Nálunk a Hajdu Z 120 ErP ára tartalmazza az alábbi anyagokat és szolgáltatásokat:

• Az új Hajdu Z 120 Erp villanybojler ára.
• Új villanybojler házhoz szállítása.
• Régi villanybojler leszerelése.
• Új villanybojler felszerelése.
• Új rozsdamentes vízoldali bekötőcsövek.
• Meglévő elektromos csatlakozás bekötése.
• Bojler beüzemelése.
• Régi 120 literes bojler elszállítása.

Hajdu Z 120 literes villanybojler ára Budapest

Nyári Tibor villanybojler szerelő

Nyári Tibor Hajdu villanybojler szerelő

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.