+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Gáz vízmelegítő megszüntetése kémény lefalazása

Kéményes gáz vízmelegítő megszüntetése új villanybojler felszerelése alkalmával több dologra kell figyelnünk. A kéményes gáz vízmelegítő leszerelésekor további munkálatokra is szükséges lesz. Ilyen például a kémény csatlakozás lefalazása. A gyűjtő kéménybe kötött gáz vízmelegítők fali füstcső csatlakozását nem elég aludugóval megszüntetni, hanem le kell falazni.

Kéményes gáz vízmelegítő megszüntetése, villanybojler felszerelése előtt meg kell győződnünk, hogy a fal teherbírása megfelelő és a kiválasztott elektromos bojler el e fér a kéményes gáz vízmelegítő helyére. Több típusú és kivitelű villanybojler közül választhatunk. Vannak lapos kivitelű és hagyományos henger alakú bojlerek a hazai bojler piacon.

Bármelyiket választod, mi felszereljük régi kéményes gáz vízmelegítőd helyett.

Mekkora villanybojlert válasszak a kéményes vízmelegítő helyett

50 literes villanybojler gáz vízmelegítő helyett akkor válasszuk, ha 1fős háztartást vezetünk és az esti tisztálkodást zuhanyzással oldjuk meg

80 literes villanybojler gáz vízmelegítő helyett általában 2 fős háztartás melegvíz igényére elegendő ha az esti tisztálkodást tusolással oldjuk meg.

120 literes villanybojler gáz vízmelegítő helyett már 3-4 fős háztartások melegvíz használatát tudja biztosítani.

Ha szeretünk kádban ejtőzni, és kényeztetni magunkat forró vízzel, válasszunk a szükségesnél egy mérettel nagyobb villanybojlert. Hogy mindig legyen elegendő forró víz a bojler tartályában.

Ha sikerült a megfelelő villanybojlert kiválasztani ügyeljünk a biztonságra is.

Szereltessünk be új villanybojlerünk, és saját védelmünk részére életvédelmi Fi-relét, ami megelőzi a villanyütés kockázatát, azaz a legkisebb elektromos hiba esetén lekapcsolja az elektromos hálózatot.

Új villanybojlerünk ellentétben az átfolyós gáz vízmelegítővel szemben felfűtés következtében túlnyomás alá kerül. Ennek következtében bojler biztonsági szeleppel van ellátva, ami elvezeti, lecsöpögteti a túlnyomás okozta felesleges vizet. Villanybojler felszerelése esetén gondoskodni kell a cseppvíz elvezetéséről is.

Ha szeretnéd tudni, hogy hány literes, milyen típusú villanybojlerre van szükséged régi kéményes gáz vízmelegítőd helyett hívj bátran, hogy segíthessünk.

A hét bármely napján hívhatsz, azaz szombat vasárnap is. Segítünk hasznos információkkal, és tippekkel, ha szükséged van rá.

Ne hagyd hogy a kéményből visszaáramló szén-monoxid megkeserítse minden napjaid. Ne feled A szén-monoxid mérgező! Előzd, meg a bajt cseréld le régi kéményes gáz vízmelegítődet elektromos bojlerre.

Kéményes gáz vízmelegítő megszüntetése

Nyári Tibor villanybojler szerelő

 

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján