+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Villanybojler ár és ErP jelölés

Nagyon fontos, hogy megfelelő információkkal rendelkezzen mielőtt látva a villanybojler árakat új készülékvásárlásra adja a fejét.

Pontosan kifejtjük ebben a bejegyzésben a lényeget és természetesen mindenben tudunk Önnek segíteni, ugyanis A-tól Z-ig a javításban, karbantartásban, vízkőtlenítésben, új készülék megvásárlásában és beüzemelésében és a régi elszállításában is számíthat ránk.

Ráadásul folyamatosan, a hét minden napján reggeltől estig el tud érni minket telefonon.

De térjünk vissza az ERP jelöléshez. 2015. szeptember 26-ától csak az ErP szabványoknak megfelelő készülékek gyárthatók, és hozhatók első alkalommal forgalomba az Európai Unió teljes területén.

Az EU ugyanis komoly hangsúlyt fektet a környezetvédelemre és ennek köszönhető, hogy többféle szabványt vezet be, melyek ezt a törekvését támogatják.

Meghatározó tényező az alacsonyabb energiafogyasztás és károsanyag-kibocsátás, melyet ErP-vel jelölünk.
Fontos, hogy mikor 80 literes villanybojler árak iránt érdeklődünk, akkor tudjunk erről és, ha régebbi konstrukciókat akarunk összekapcsolni új készülékekkel, akkor előtte tájékozódjunk arról, hogy ezek a megoldások kompatibilisek-e egymással.

Az energiahatékonysági címkék a 70 kW-nál kisebb teljesítményű eszközökön is szerepelnek és emellett ebbe a kategóriába tartozik az 500 liternél kevesebb űrtartalmú tárolók is. Ez a mérőszám tehát segíti Önt abban, hogy kiválaszthassa a legmegfelelőbb bojlert. De szem előtt kell tartania, hogy nem feltétlenül a legjobb energiahatékonysági besorolású darab a legalkalmasabb, hiszen egyéb szempontokat is figyelembe kell venni.

A jó hír, hogy sok pénzt meg is spórolhat ezekkel az újfajta megoldásokkal. Azok a készülékek, amik a fenti dátum előtt kerültek megvásárlásra, azok továbbra is használhatóak, de újként már nemigen helyezhetők üzembe.

Természetesen a gyártók és forgalmazók is segítenek tájékozódni a kérdésben, így elkerülhetjük, hogy olyan villanybojlert vegyünk, amit nem lehet beüzemelni. Ezért a villanybojler ár mellet nézzük meg a forróvíz tároló ErP jelölés meglétét is. Amin fel van tüntetve az elektromos vízmelegítő energia besorolása.

ErP villanybojler ár + felszerelés Budapest

Ha biztosra akar menni, akkor keressen minket és teljes körűen mindenben segítünk: Nálunk a Erp cimkés villanybojler ár tartalmazza a régi készülék elszállítását, új készülék megvásárlását, kiszállítását, beüzemelését is.

Nálunk minden benne van a villanybojler árában. Így nem lesz szüksége például külön vízvezeték szerelőre sem.

Keressen minket bátran a hét bármelyik napján!

ErP címkés villanybojler ár

Nyári Tibor villanybojler szerelő

 

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján