+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler szerelés

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Villanybojler ár és ErP jelölés

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

Villanybojler ár - Hajdu bojler energiacimkeNagyon fontos, hogy megfelelő információkkal rendelkezzen mielőtt látva a villanybojler árakat új készülékvásárlásra adja a fejét.

Pontosan kifejtjük ebben a bejegyzésben a lényeget és természetesen mindenben tudunk Önnek segíteni, ugyanis A-tól Z-ig a javításban, karbantartásban, vízkőtlenítésben, új készülék megvásárlásában és beüzemelésében és a régi elszállításában is számíthat ránk.

Ráadásul folyamatosan, a hét minden napján reggeltől estig el tud érni minket telefonon.

De térjünk vissza az ERP jelöléshez. 2015. szeptember 26-ától csak az ErP szabványoknak megfelelő készülékek gyárthatók, és hozhatók első alkalommal forgalomba az Európai Unió teljes területén.

Az EU ugyanis komoly hangsúlyt fektet a környezetvédelemre és ennek köszönhető, hogy többféle szabványt vezet be, melyek ezt a törekvését támogatják.

Meghatározó tényező az alacsonyabb energiafogyasztás és károsanyag-kibocsátás, melyet ErP-vel jelölünk.
Fontos, hogy mikor 80 literes villanybojler árak iránt érdeklődünk, akkor tudjunk erről és, ha régebbi konstrukciókat akarunk összekapcsolni új készülékekkel, akkor előtte tájékozódjunk arról, hogy ezek a megoldások kompatibilisek-e egymással.

Az energiahatékonysági címkék a 70 kW-nál kisebb teljesítményű eszközökön is szerepelnek és emellett ebbe a kategóriába tartozik az 500 liternél kevesebb űrtartalmú tárolók is. Ez a mérőszám tehát segíti Önt abban, hogy kiválaszthassa a legmegfelelőbb bojlert. De szem előtt kell tartania, hogy nem feltétlenül a legjobb energiahatékonysági besorolású darab a legalkalmasabb, hiszen egyéb szempontokat is figyelembe kell venni.

A jó hír, hogy sok pénzt meg is spórolhat ezekkel az újfajta megoldásokkal. Azok a készülékek, amik a fenti dátum előtt kerültek megvásárlásra, azok továbbra is használhatóak, de újként már nemigen helyezhetők üzembe.

Természetesen a gyártók és forgalmazók is segítenek tájékozódni a kérdésben, így elkerülhetjük, hogy olyan villanybojlert vegyünk, amit nem lehet beüzemelni. Ezért a villanybojler ár mellet nézzük meg a forróvíz tároló ErP jelölés meglétét is. Amin fel van tüntetve az elektromos vízmelegítő energia besorolása.

Mit jelent az ErP jelölés és van-e szerepe ennek a villanybojler ár tekinttében?

Az ErP (Energy-related Products) jelölés az Európai Unió által bevezetett energiahatékonysági címke, amely segít az energiafogyasztás csökkentésében és a fenntarthatóság előmozdításában. Az ErP jelölés azt mutatja, hogy a termék mennyire hatékony az energiafelhasználás szempontjából, és segít a fogyasztóknak kiválasztani az energiatakarékosabb termékeket.

Az ErP jelölésnek van szerepe a villanybojler ár tekintetében is. Általában az ErP címkével ellátott villanybojlerek magasabb árkategóriába tartoznak, mivel ezek a bojlerek magasabb energiahatékonyságot és jobb teljesítményt nyújtanak. Az ErP címkével rendelkező bojlerek általában kevesebb energiát fogyasztanak, ami hosszú távon költségmegtakarítást jelenthet a fogyasztók számára.

Fontos megjegyezni, hogy bár az ErP címkével ellátott bojlerek ára általában magasabb lehet, hosszú távon ezek a bojlerek megtérülhetnek a kevesebb energiafogyasztás és a hosszabb élettartam révén. Tehát bár kezdetben magasabb befektetést igényelhetnek, hosszú távon megtakarítást eredményezhetnek az energiaszámlákon.

Összességében az ErP jelölés fontos szerepet játszik a villanybojler ár tekintetében, mivel segít a fogyasztóknak kiválasztani az energiahatékonyabb és fenntarthatóbb termékeket. A magasabb ár a jobb minőséget és a hosszú távú megtakarítást tükrözheti, amelyet az energiatakarékos bojlerek nyújtanak.

ErP villanybojler ár + felszerelés Budapest

Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy ha ErP címkés villanybojlerre van szüksége Budapesten, akkor nálunk a legjobb helyen jár. Mi teljes körű szolgáltatást nyújtunk, amely magában foglalja a régi készülék elszállítását, az új készülék megvásárlását, kiszállítását és beüzemelését is.

Az általunk kínált ErP címkés villanybojler ára minden szükséges szolgáltatást tartalmaz, így nem kell külön vízvezeték szerelőt keresnie. Mi mindent elintézünk Ön helyett, hogy Önnek csak a kényelemre és a megbízható működésre kelljen koncentrálnia.

Bátran keressen a hét bármely napján, Mi szívesen állunk rendelkezésére. Szakértő csapatunk segít Önnek megtalálni a legmegfelelőbb ErP címkés villanybojlert, és gondoskodik a felszerelésről is.

Ne habozzon, válassza szolgáltatásunkat, és élvezze a zavartalan melegvíz ellátást egy megbízható ErP címkés villanybojlerrel Budapesten!

 

ErP címkés villanybojler ár

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Nyári Tibor villanybojler szerelő

 

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján