Villanybojler ár és ErP jelölés

Nagyon fontos, hogy megfelelő információkkal rendelkezzen mielőtt látva a villanybojler árakat új készülékvásárlásra adja a fejét.

Pontosan kifejtjük ebben a bejegyzésben a lényeget és természetesen mindenben tudunk Önnek segíteni, ugyanis A-tól Z-ig a javításban, karbantartásban, vízkőtlenítésben, új készülék megvásárlásában és beüzemelésében és a régi elszállításában is számíthat ránk.

Ráadásul folyamatosan, a hét minden napján reggeltől estig el tud érni minket telefonon.

De térjünk vissza az ERP jelöléshez. 2015. szeptember 26-ától csak az ErP szabványoknak megfelelő készülékek gyárthatók, és hozhatók első alkalommal forgalomba az Európai Unió teljes területén.

Az EU ugyanis komoly hangsúlyt fektet a környezetvédelemre és ennek köszönhető, hogy többféle szabványt vezet be, melyek ezt a törekvését támogatják.

Meghatározó tényező az alacsonyabb energiafogyasztás és károsanyag-kibocsátás, melyet ErP-vel jelölünk.
Fontos, hogy mikor 80 literes villanybojler árak iránt érdeklődünk, akkor tudjunk erről és, ha régebbi konstrukciókat akarunk összekapcsolni új készülékekkel, akkor előtte tájékozódjunk arról, hogy ezek a megoldások kompatibilisek-e egymással.

Az energiahatékonysági címkék a 70 kW-nál kisebb teljesítményű eszközökön is szerepelnek és emellett ebbe a kategóriába tartozik az 500 liternél kevesebb űrtartalmú tárolók is. Ez a mérőszám tehát segíti Önt abban, hogy kiválaszthassa a legmegfelelőbb bojlert. De szem előtt kell tartania, hogy nem feltétlenül a legjobb energiahatékonysági besorolású darab a legalkalmasabb, hiszen egyéb szempontokat is figyelembe kell venni.

A jó hír, hogy sok pénzt meg is spórolhat ezekkel az újfajta megoldásokkal. Azok a készülékek, amik a fenti dátum előtt kerültek megvásárlásra, azok továbbra is használhatóak, de újként már nemigen helyezhetők üzembe.

Természetesen a gyártók és forgalmazók is segítenek tájékozódni a kérdésben, így elkerülhetjük, hogy olyan villanybojlert vegyünk, amit nem lehet beüzemelni. Ezért a villanybojler ár mellet nézzük meg a forróvíz tároló ErP jelölés meglétét is. Amin fel van tüntetve az elektromos vízmelegítő energia besorolása.

ErP villanybojler ár + felszerelés Budapest

Ha biztosra akar menni, akkor keressen minket és teljes körűen mindenben segítünk: Nálunk a Erp cimkés villanybojler ár tartalmazza a régi készülék elszállítását, új készülék megvásárlását, kiszállítását, beüzemelését is.

Nálunk minden benne van a villanybojler árában. Így nem lesz szüksége például külön vízvezeték szerelőre sem.

Keressen minket bátran a hét bármelyik napján!

ErP címkés villanybojler ár

Nyári Tibor villanybojler szerelő

Nyári Tibor villanybojler szerelő

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.

  • Kifogástalan és imponálóan hozzáértő csapat. Mindent tisztáznak előre (már telefonon), ha közbe jön valami (nálunk jött is: bontás után kiderült, hogy a bojler tömítendő része elkorrodálódott, így már csak a csere jöhetett szóba), akkor is szabadon dönthetek, sőt, felkínált lehetőségekből választhatok is. Ott és azonnal! Tegnap este még nulla meleg víz, totál eltömődött rendszer, ma már minden rendben. Nem telt el 24 óra! Közérthetően, világosan me... Tovább
  • Egyik frissen vasarolt, tokatol bokaig az elado altal felujitott lakasomban meghalt az ujnak hitt bojler, ket hettel azutan, hogy bekoltozott a berlom. Kulfoldon elunk, tehat latatlanban kellett szakembert keresnem. A bojler be volt dobozolva az almennyezet fole, azt mondtak, hogy egy Hajdu. A szakembereket Google baratom ajanlotta es a weboldal nagyon meggyozo volt. Nem csalodtam! Pontos tajekoztatast, arajanlatot es idopontot kaptam, a regi bojlert ki kellett cserelni. Emberfeletti munkaval, m... Tovább
  • Telefon kértem segítséget, szakszerű, mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptam. Az egyeztetést követően, két munkanapon belül elvégezték a bojlerem cseréjét, a régi elszállításáról is gondoskodtak. Gyors, profi munka volt!
  • Gyorsan, hatékonyan végezték a szerelést, és mindent nagyon érthetően és alaposan elmagyaráztak, ami a hozzá nem értő személy számára kínai lenne, és a gond is megoldódott, amivel kerestük őket (sípoló bojler). Mindenképp ajánlom őket.
  • örülök, hogy rájuk találtam a neten (addig 3 szerelővel is próbálkoztam, de mindenki hetekkel későbbre vállalta, ők 2 napon belül!) udvarias segítőkész és professzionális csapat. precízen és gyorsan dolgoztak, látszik a munkájukban a sok éves tapasztalatuk. nagyon udvariasak és kedvesek. segítettek a lehetőségekhez képest a legjobb bojler kiválasztásában is.