Hajdu 120 literes villanybojler vásárlás kedvező áron

Hajdu 120 literes villanybojler árakA háztartásunk melegvíz ellátását szolgáló 120 literes villanybojler árak között keresgélve rengeteg bojler gyártó termékei közül választhatunk.

Gyakran úgy érezzük, hogy a nagy kínálat és a sok hasonló kivitelű 120 literes villanybojler megnehezíti a választást. Mivel a különböző gyártmányú forróvíztárolók között nem látjuk a különbséget.

A külső alapján nehéz választani, ha fontos számunkra a villanybojler minősége, energia fogyasztása, és tartóssága.
Mivel az új 120 literes villanybojler minden nap extra igénybevételnek van kitéve, a kemény víz okozta vízkőképződés és a korróziós folyamatok véget.

Ha az új vízmelegítőt nem két három évre vásároljuk, mindenkép tapasztalt nagy múltú bojler gyártót válasszunk, mint pl: a Hajdu Zrt által gyártott 120 literes villanybojlerek.

Megfizethető Hajdu 120 literes villanybojler árak

A 120 literes villanybojler árak tekintetében is felveszi a versenyt az import bojlerekkel szemben. Mivel a piacon kapható legvastagabb hőszigeteléssel vannak ellátva és tartós zománc bevonatos tartállyal kerülnek forgalomba. Így energiatakarékosak és tartósak, az alkatrész pótlásuk, szerviz hálózatuk megoldott, hogy minden este legyen elég melegvízünk.

A kedvező áron elérhető, népszerű Hajdu 120 literes forróvíztárolót a családok mellett előszeretettel választják a éttermek, intézmények, ahol a lakosságnál nagyobb igénybevételnek vannak kitéve.
Ami érthető, hiszen egy fodrász, vagy büfé, nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy napokig melegvíz nélkül üzemeljen vagy nyisson ki.

120 literes villanybojler vásárlás beszereléssel együtt

Budapest területén a tőlünk vásárolt 120 literes Hajdu villanybojlereket nem csak házhoz szállítjuk, hanem fel is szereljük és beüzemeljük részedre.
A szolgáltatás csomagunk tehát nem csak a villanybojler árát tartalmazza hanem a beszereléshez szükséges szerelvények költségét és a felszerelés munkadíját is. A hét minden napján elérhetőek vagyunk, hogy ne keljen sokáig nélkülöznöd a forró vizet, MERT A MELEGVÍZNEK FOLYNIA KELL.

A kínálatunkban megtalálod a Hajdu Aq 120 azaz Aquastic villanybojlert amire a gyártó 2 + 3 év gyári garanciát ad, illetve a Z 120 literes sorozatot amire 2 + 5 év garancia jár. Az energiatakarékos üzemeltetést állítható hőmérséklet szabályzó teszi könnyebbé.

Hajdú 120 literes villanybojler árak beszereléssel
Nyári Tibor Budapesti villanybojler szerelő

Nyári Tibor villanybojler szerelő

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.

  • Profi csapat, kiváló szakemberek! Megkeresésemre már másnapra vállalták a munkát és mindenről pontosan, szakszerűen tájékoztattak. Udvariasak, segítőkészek. Legnagyobb bizalommal ajánlom mindenkinek.
  • Kifogástalan és imponálóan hozzáértő csapat. Mindent tisztáznak előre (már telefonon), ha közbe jön valami (nálunk jött is: bontás után kiderült, hogy a bojler tömítendő része elkorrodálódott, így már csak a csere jöhetett szóba), akkor is szabadon dönthetek, sőt, felkínált lehetőségekből választhatok is. Ott és azonnal! Tegnap este még nulla meleg víz, totál eltömődött rendszer, ma már minden rendben. Nem telt el 24 óra! Közérthetően, világosan me... Tovább
  • Zseniális csapat és profi munka! Én egészen biztosan őket fogom ajánlani minden ismerősömnek, akiknek bojlerrel kapcsolatos gondja akad a jövőben. Köszi!
  • Miért ajánlom őket? Mert kedden telefonáltam és péntekre időpontot adtak. Mert az időpont egyeztetés kapcsán kikérdeztek a bojlerrel kapcsolatos problémáról és tájékoztattak arról, hogy milyen tételt jelent a javítás és mire kell számítani egy esetleges csere kapcsán. Mert az előre egyeztetett időpontban valóban megérkeztek. Mert felkészültek arra, hogy ha a készüléket cserélni kell, ne veszítsenek időt. Volt náluk egy új, garanciális készülék. Mert gyo... Tovább
  • Szuperek voltak. Gyors segítség kellett és meg is kaptam. Telefonos egyeztetés nagyon szimpatikus volt. Mindent elmagyaráztak. Előtte másik 2 céggel is egyeztettem akik hozzá nem értésem miatt lekezelően beszéltek velem. Ebben a hivásban ezt nem tapasztaltam. Szépen dolgoztak és nem hagytak rumlit. Fél órán belül készen voltak. Korrekt munka