+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Hajdu 120 literes villanybojler vásárlás kedvező áron

A háztartásunk melegvíz ellátását szolgáló 120 literes villanybojler árak között keresgélve rengeteg bojler gyártó termékei közül választhatunk.

Gyakran úgy érezzük, hogy a nagy kínálat és a sok hasonló kivitelű 120 literes villanybojler megnehezíti a választást. Mivel a különböző gyártmányú forróvíztárolók között nem látjuk a különbséget.

A külső alapján nehéz választani, ha fontos számunkra a villanybojler minősége, energia fogyasztása, és tartóssága.
Mivel az új 120 literes villanybojler minden nap extra igénybevételnek van kitéve, a kemény víz okozta vízkőképződés és a korróziós folyamatok véget.

Ha az új vízmelegítőt nem két három évre vásároljuk, mindenkép tapasztalt nagy múltú bojler gyártót válasszunk, mint pl: a Hajdu Zrt által gyártott 120 literes villanybojlerek.

Megfizethető Hajdu 120 literes villanybojler árak

A 120 literes villanybojler árak tekintetében is felveszi a versenyt az import bojlerekkel szemben. Mivel a piacon kapható legvastagabb hőszigeteléssel vannak ellátva és tartós zománc bevonatos tartállyal kerülnek forgalomba. Így energiatakarékosak és tartósak, az alkatrész pótlásuk, szerviz hálózatuk megoldott, hogy minden este legyen elég melegvízünk.

A kedvező áron elérhető, népszerű Hajdu 120 literes forróvíztárolót a családok mellett előszeretettel választják a éttermek, intézmények, ahol a lakosságnál nagyobb igénybevételnek vannak kitéve.
Ami érthető, hiszen egy fodrász, vagy büfé, nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy napokig melegvíz nélkül üzemeljen vagy nyisson ki.

120 literes villanybojler vásárlás beszereléssel együtt

Budapest területén a tőlünk vásárolt 120 literes Hajdu villanybojlereket nem csak házhoz szállítjuk, hanem fel is szereljük és beüzemeljük részedre.
A szolgáltatás csomagunk tehát nem csak a villanybojler árát tartalmazza hanem a beszereléshez szükséges szerelvények költségét és a felszerelés munkadíját is. A hét minden napján elérhetőek vagyunk, hogy ne keljen sokáig nélkülöznöd a forró vizet, MERT A MELEGVÍZNEK FOLYNIA KELL.

A kínálatunkban megtalálod a Hajdu Aq 120 azaz Aquastic villanybojlert amire a gyártó 2 + 3 év gyári garanciát ad, illetve a Z 120 literes sorozatot amire 2 + 5 év garancia jár. Az energiatakarékos üzemeltetést állítható hőmérséklet szabályzó teszi könnyebbé.

Hajdú 120 literes villanybojler árak beszereléssel
Nyári Tibor Budapesti villanybojler szerelő

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján