Hajdu Aquastic 120 literes Erp villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Aktív anódos tartály védelem
b180
c180
Hajdu Aquastic AQ120 ERP villanybojler

Új Hajdu Aquastic 120 literes bojler ára házhoz szállítással 54000 Ft 

Új bojler felszerelése bekötése 30000 Ft

Új inox vízbekötő csövek 6000 Ft

Régi bojler elszállítása 5000 Ft

Bojler csere ára összesen:  95000 Ft

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új bojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Hajdu villanybojler csere alkalmával az alábbi anyagokra lehet még szükség:

• Nyomáscsökkentő szelep 5.000 Ft

• Bojler elzáró sarokszelep 3.000 Ft/db

• Bojler átdübelezése 4.000 Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 5000 Ft!

Hajdu aquastic villanybojler garanciával
kek (1)
Hajdu Z 80 literes Hajdu villanybojler
140

Új Hajdu Aq 120 villanybojler ára komplett szereléssel együtt Budapesten

Beszélhetnék elfogultságról, amikor a Hajdu forróvíztároló kerül szóba, hiszen hosszú évek óta dolgozunk ezzel a márkával, és csak pozitív tapasztalatokról tudok beszámolni.
1991 óta cserélünk elektromos forróvíztárolókat. A legkisebb, 5 literes vízmelegítő csere éppen úgy profilunkba vág, mint a 120 literes bojler felszerelése. Az évente elvégzett 7-800 vízmelegítő csere közepette számtalan, zömmel Hajdu elektromos vízmelegítő került felszerelésre: minden ízében ismerjük a terméket. Az egyik legkelendőbb ezek közül a 120 literes Aqustic zártrendszerű forróvíztároló, kivezetett hőfokszabályozós kivitel. Szívből ajánljuk, mert megbízható, energiatakarékos, hosszú élettartamú, jó ár-érték arányú árucikk. Űrtartalma három, négytagú család részére optimális.

Mit tartalmaznak a honlapon feltüntetett Hajdu bojler árak?

A weboldalon jelzett 120 l-es bojler ár összesített díj, természetesen nem csak a forróvíztároló ára. A díjban benne foglaltatik a 120 literes Hajdu bojler ára, a kiszállítás, kiszállás díja. A sornak nincs vége, hiszen az elektronikai hulladéknak minősülő régi forróvíztároló leszerelését, kívánság esetén annak elszállítását is vállaljuk a díjon belül.

A 120 literes bojler nem kis teher a hordozó falfelületnek – a feltüntetett 120 literes bojler ára a megbízható felfüggesztés ellenértékét is tartalmazza, és magában foglalja a víz- és elektromos hálózatra való bekötést is.  A budai kerületekben számolni kell egyszeri plusz 5000 Ft-tal, ezekben a kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség!

Miért válassz Hajdu 120 literes elektromos bojlert?

Nem titok, cégünk a Hajdu bojlert preferálja, nem véletlenül, hiszen remek, megbízható márka. Igaz, bojler ár tekintetében nem ez a legolcsóbb produktum, de ez egyértelmű, hiszen a minőséget meg kell fizetni. Az Aquastic Erp 120 literes Hajdu bojler ár mögött jó anyagminőség, profi gyártástechnológia, többéves garancia áll. Téved, aki azt hiszi, létezik olcsó elektromos forróvíztároló, mely szép is, jó is, ráadásul hosszú élettartamú. Meglehet, rövidtávon pénztárcakímélőbb a piacon található francia, olasz olcsó bojler közül választani, de a majd’ harminc éves saját tapasztalat azt mutatja: Hajdu!

 

Vannak kérdéseid az ajánlatunkról és szolgáltatásunkról?

További információkra van szükséged?

Használd kapcsolati űrlapunkat.

Szívesen válaszolunk.

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.