+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler szerelés

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Hazai gyártású Hajdu villanybojler

Sokan kérdezik tőlünk, hogy gázzal vagy elektromos árammal olcsóbb a melegvíz előállítás. Régen egyértelmű volt a válasz, hogy a gázzal való melegvíz előállíts olcsóbb.

Ma már nem biztos, hogy olcsóbb a gázzal történő melegvíz készítés, ha figyelembe vesszük a beruházási, bekerülési költségeket.

Mivel napjainkban sokkal magasabb áron, és egyre körülményesebben lehet a gáz készülékeket telepíteni. Ezért újra, egyre népszerűbbek a Hajdu villanybojlerek.

Hajdu villanybojlerek felszerelése

Hajdu villanybojler felszerelése telepítése sokkal egyszerűbb, nincs szükség hatósági procedúrára, kémény szakvéleményre, gáz tervre, gáz MEO-ra. Nem kell több szakemberrel egyeztetni, mint pl: kéményszerelő, gázszerelő, gáztervező. Elég, ha találunk egy megbízható villanybojler szerelőt .

Ha hazai gyártású Hajdu villanybojlert választunk, kevesebb lesz a gondunk, mert az itthon gyártott bojlerhez könnyen beszerezhetők az alkatrészek, és szerelőt is gyorsabban találunk.

Mivel a Hajdu bojlerek a mai napig a legmegbízhatóbbak, javíthatósága, karbantarthatósága miatt kedvelt a bojler szerelők, és a felhasználók körében is.

Hajdu villanybojler ára

A Hajdu villanybojler ára valamivel drágább az olcsó import bojlereknél, de az árkülönbség hamar megtérül a vastagabb hőszigetelése nyújtotta kisebb áram fogyasztása miatt. Azaz hamar vissza hozza az árát a versenytársaival szemben.
Persze nem csak a hőszigetelése miatt népszerűek a Hajdu villanybojlerek, hanem a kiemelkedő jó minőségű korrózió védelme miatt is. Ugyanis a tartály belső felületét speciális tűzzománc bevonat borítja, ami lehetővé teszi a villanybojler széleskörű lakossági és ipari felhasználhatóságát is.

A Hajdu villanybojlerek tartályát nem csak a zománc védi, hanem egy második védelmi vonal a magnézium védő anód is. Ami az elektrokémiai korrózió miatt szükséges.

Hajdu villanybojler garanciával

A magas minőségnek köszönhetőnek minden Hajdu villanybojler két év teljes körű garanciával kerül forgalomba. Ami típustól függően a 24-26 hónapban szakszerviz által elvégzett anód felülvizsgálat, vagy, anód csere után, kiterjeszthető plusz három illetve plusz öt év tartály garanciával.

Családi vállalkozásunk több mint 20 év tapasztalattal foglakozik Hajdu villanybojlerek felszerelésével, karbantartásával javításával Budapest kerületeiben. Komplett szolgáltatást nyújtunk Hajdu bojlerek cseréje esetén is.

Fix áron házhoz szállítjuk, felszereljük és be is kötjük az új villanybojleredet. Neked csak annyi a dolgod, hogy felvedd velünk a kapcsolatot.

Nyári Tibor Hajdu villanybojler szerelő

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján