Nézegeted a bojlerek árát? Szeretnél akciós áron vásárolni új villanybojlert?
Mi Budapest egész területén ingyen kiszállítjuk, fix áron felszereljük és beüzemeljük.

Akciós villanybojler beszereléssel ingyenes házhoz szállítássalHa szeretnénk új villanybojlerünket hosszú éveken át gond nélkül üzemeltetni ne csak az olcsó akciós villanybojler árak határozzák meg bojler vásárláskor a döntésünket. Mivel mindannyian tudjuk, hogy az olcsó akciós ár, nem mindig olcsó.

Akciós villanybojler árak

Amikor az akciós villanybojler árai között keresgélünk, ne dőljünk be az olcsó bojler árak nyújtotta illúziónak. Hiszen tudat alatt, mindannyian tudjuk, hogy az olcsó villanybojler árak csak pillanatnyilag nyújtanak hamis jóleső érzetet, hogy jó áron jutottunk hozzá új villanybojlerünkhöz.

Villanybojler akció – Előzzük meg a csalódást

Az olcsó, akciós villanybojler árak sokszor félrevezetőek lehetnek, hiszen ha csak a beszerzési árat vesszük figyelembe hosszú távon biztos hogy csalódni fogunk. Az hogy milyen tartós, milyen vastag a tartályt borító hőszigetelés.

Fontos, hogy mennyire energiatakarékos, az új villanybojler. A felmelegített vizet mennyi ideig tudja tárolni. A használat során milyen áron szerelhető, javítható bojlerünk, a beszerzési árak alapján nem dönthető el. Nézzünk utána, hasonlítsuk össze a villanybojlerek energia címkéjét, amin megtaláljuk a bojler fogyasztását, és energetikai besorolását.

Hajdu villanybojler akciós áron – Egyenletes melegvíz komfort amikor kell

A megbízhatóság és a hatékony működés ideális párosítása egy energiatakarékos villanybojler esetében.

A Hajdu villanybojlerek egyszerűen használhatók és könnyen összeköthetők a meglévő vízvezeték és elektromos hálózattal.

A könnyű használatot, a kényelmet, a megbízhatóságot, vagy a melegvíz stabil hőmérsékletének előnyeit nem lehet eléggé hangsúlyozni.

A Hajdu villanybojlerek külső hőmérséklet szabályzóval vannak ellátva a melegvíz hőfokának beállítása véget.

Bojler akció felszereléssel, beüzemeléssel

Hajdu 120 literes villanybojler akcióMi mindent megteszünk, hogy akciós bojler árak mellett a felszerelés, beüzemelés is megfizethető legyen. Ezért komplett szolgáltatás keretében választhatsz az akciós bojler csomagjaink közül.

Oldalunkon megtalálod a Hajdu villanybojlerek összes típusát. Neked csak annyi a dolgod hogy kiválaszd az új bojler űrtartalmát, és jelezd felénk a bojlervásárlási szándékod.

Kapcsolat felvétel után telefonon fogunk keresni, hogy egyeztessünk a kiszállítás és egyben a beszerelés időpontjáról. A megbeszélt napon visszük az új Hajdu villanybojlert amit még aznap felszerelünk és beüzemelünk.

Ne feledd az új villanybojlered idővel karban is kell tartani amiben szintén számíthatsz ránk.

Évente több mint 700 darab bojlert szerelünk fel és kb. 800 db bojlert javítunk és vízkőtelenítünk. Ezért miránk évekkel később is számíthatsz, nem kell feleslegesen aggódnod mivel mi mindent kézben tartunk. Velünk új Hajdú bojlered hosszú életű lesz.

Hajdu bojler Akció

Akciós villanybojler csomagjainkkal energiát takaríthatsz meg, és egyben az ingatlan értékét is növelheted, a komfort érzet növekedéséről már nem is beszélve! Teljes szolgáltatást nyújtunk: Házhoz szállításon keresztül az akciós beépítésig

 

AKCIÓS VILLANYBOJLER ÁRAK BESZERELÉSSEL

NYÁRI TIBOR VILLANYBOJLER SZERELŐ

Nyári Tibor villanybojler szerelő

 

 

  • Kifogástalan és imponálóan hozzáértő csapat. Mindent tisztáznak előre (már telefonon), ha közbe jön valami (nálunk jött is: bontás után kiderült, hogy a bojler tömítendő része elkorrodálódott, így már csak a csere jöhetett szóba), akkor is szabadon dönthetek, sőt, felkínált lehetőségekből választhatok is. Ott és azonnal! Tegnap este még nulla meleg víz, totál eltömődött rendszer, ma már minden rendben. Nem telt el 24 óra! Közérthetően, világosan me... Tovább
  • Egyik frissen vasarolt, tokatol bokaig az elado altal felujitott lakasomban meghalt az ujnak hitt bojler, ket hettel azutan, hogy bekoltozott a berlom. Kulfoldon elunk, tehat latatlanban kellett szakembert keresnem. A bojler be volt dobozolva az almennyezet fole, azt mondtak, hogy egy Hajdu. A szakembereket Google baratom ajanlotta es a weboldal nagyon meggyozo volt. Nem csalodtam! Pontos tajekoztatast, arajanlatot es idopontot kaptam, a regi bojlert ki kellett cserelni. Emberfeletti munkaval, m... Tovább
  • Telefon kértem segítséget, szakszerű, mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptam. Az egyeztetést követően, két munkanapon belül elvégezték a bojlerem cseréjét, a régi elszállításáról is gondoskodtak. Gyors, profi munka volt!
  • Gyorsan, hatékonyan végezték a szerelést, és mindent nagyon érthetően és alaposan elmagyaráztak, ami a hozzá nem értő személy számára kínai lenne, és a gond is megoldódott, amivel kerestük őket (sípoló bojler). Mindenképp ajánlom őket.
  • örülök, hogy rájuk találtam a neten (addig 3 szerelővel is próbálkoztam, de mindenki hetekkel későbbre vállalta, ők 2 napon belül!) udvarias segítőkész és professzionális csapat. precízen és gyorsan dolgoztak, látszik a munkájukban a sok éves tapasztalatuk. nagyon udvariasak és kedvesek. segítettek a lehetőségekhez képest a legjobb bojler kiválasztásában is.