+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler szerelés

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Nézegeted a bojlerek árát? Szeretnél akciós áron vásárolni új villanybojlert?

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

Mi Budapest egész területén ingyen kiszállítjuk, fix áron felszereljük és beüzemeljük.

Ha szeretnénk új villanybojlerünket hosszú éveken át gond nélkül üzemeltetni ne csak az olcsó akciós villanybojler árak határozzák meg bojler vásárláskor a döntésünket. Mivel mindannyian tudjuk, hogy az olcsó akciós ár, nem mindig olcsó.

Akciós villanybojler árak

Amikor az akciós villanybojler árai között keresgélünk, ne dőljünk be az olcsó bojler árak nyújtotta illúziónak. Hiszen tudat alatt, mindannyian tudjuk, hogy az olcsó villanybojler árak csak pillanatnyilag nyújtanak hamis jóleső érzetet, hogy jó áron jutottunk hozzá új villanybojlerünkhöz.

Villanybojler akció – Előzzük meg a csalódást

Az olcsó, akciós villanybojler árak sokszor félrevezetőek lehetnek, hiszen ha csak a beszerzési árat vesszük figyelembe hosszú távon biztos hogy csalódni fogunk. Az hogy milyen tartós, milyen vastag a tartályt borító hőszigetelés.

Fontos, hogy mennyire energiatakarékos, az új villanybojler. A felmelegített vizet mennyi ideig tudja tárolni. A használat során milyen áron szerelhető, javítható bojlerünk, a beszerzési árak alapján nem dönthető el. Nézzünk utána, hasonlítsuk össze a villanybojlerek energia címkéjét, amin megtaláljuk a bojler fogyasztását, és energetikai besorolását.

Hajdu villanybojler akciós áron – Egyenletes melegvíz komfort amikor kell

A megbízhatóság és a hatékony működés ideális párosítása egy energiatakarékos villanybojler esetében.

A Hajdu villanybojlerek egyszerűen használhatók és könnyen összeköthetők a meglévő vízvezeték és elektromos hálózattal.

A könnyű használatot, a kényelmet, a megbízhatóságot, vagy a melegvíz stabil hőmérsékletének előnyeit nem lehet eléggé hangsúlyozni.

A Hajdu villanybojlerek külső hőmérséklet szabályzóval vannak ellátva a melegvíz hőfokának beállítása véget.

Bojler akció felszereléssel, beüzemeléssel

Mi mindent megteszünk, hogy akciós bojler árak mellett a felszerelés, beüzemelés is megfizethető legyen. Ezért komplett szolgáltatás keretében választhatsz az akciós bojler csomagjaink közül.

Oldalunkon megtalálod a Hajdu villanybojlerek összes típusát. Neked csak annyi a dolgod hogy kiválaszd az új bojler űrtartalmát, és jelezd felénk a bojlervásárlási szándékod.

Kapcsolat felvétel után telefonon fogunk keresni, hogy egyeztessünk a kiszállítás és egyben a beszerelés időpontjáról. A megbeszélt napon visszük az új Hajdu villanybojlert amit még aznap felszerelünk és beüzemelünk.

Ne feledd az új villanybojlered idővel karban is kell tartani amiben szintén számíthatsz ránk.

Évente több mint 700 darab bojlert szerelünk fel és kb. 800 db bojlert javítunk és vízkőtelenítünk. Ezért miránk évekkel később is számíthatsz, nem kell feleslegesen aggódnod mivel mi mindent kézben tartunk. Velünk új Hajdú bojlered hosszú életű lesz.

Hajdu bojler Akció

Akciós villanybojler csomagjainkkal energiát takaríthatsz meg, és egyben az ingatlan értékét is növelheted, a komfort érzet növekedéséről már nem is beszélve! Teljes szolgáltatást nyújtunk: Házhoz szállításon keresztül az akciós beépítésig

 

AKCIÓS VILLANYBOJLER ÁRAK BESZERELÉSSEL

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

NYÁRI TIBOR VILLANYBOJLER SZERELŐ

 

 

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján