+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Hajdú 80l-es villanybojler árak

Nálunk a Hajdu 80l villanybojler árak tartalmazzák a bojler árát és felszerelés beüzemelés költségét is!

Ha éppen új 80l-es villanybojlerre van szükséged, akkor ebben a blog bejegyzésben pontosan leírjuk, hogy mire ügyelj pontosan.

Ezen kívül nálunk nemcsak a Hajdu 80l bojlert tudod meg vásárolni kedvező áron kiszállítással, hanem karbantartással, javítással is foglalkozunk és természetesen az új bojlert készre szereljük és be is üzemeljük Neked.

Hajdu 80L villanybojler vásárlás Budapest

Ha Hajdú 80L-es villanybojler árak iránt érdeklődsz, akkor először is nemcsak a márka és a termék ára a mérvadó. Ha például a Magyar Elektrotechnikai Ellenőrző Intézet nem adta a nevét hozzá, akkor nem biztos, hogy célszerű megvásárolni az adott készüléket.

Emellett meghatározó tényező még az űrtartalom (literben megadva), hálózati feszültség (voltban értendő, 50 Hz frekvencián) és az áramerősség (biztosítékszükséglet amperben) is.

További kritériumok még a felfűtési idő (órában meghatározva), a napi hőveszteség (65 oC mért wattóra/24 óra), vízcsatlakozás mérete colban (1/2 vagy 3/4 col), villamos csatlakozás mérete (szükséges vezeték keresztmetszet milliméterben meghatározva), fűtőteljesítmény (wattban), üzemi víznyomás maximuma (barban kiírva), melyből kiderül, hogy szükség van-e külső nyomáscsökkentőre.

Emellett fontos infó lehet az éjszakai árammérő lehetőségei, költségei kapcsán informálódni és a 80L villanybojler tömegét vízzel feltöltve meghatározni, mert ez korlátozhatja azt, hogy hová lehet a készüléket felszerelni.

Hajdu 80l villanybojler árak komplett szereléssel együtt

A Hajdú 80L-es villanybojler árak tekintetében nálunk biztosan megtalálod a legmegfelelőbb megoldást, mert már 40-50.000 forinttól tudod a készüléket vásárolni és 20.000 forintért vállaljuk a beszerelést, mely tartalmazza a le-felszerelést, elektromos és vízoldali bekötést is.

Ajánljuk figyelmedbe a Hajdú bojlerek közül a 80 literes Z Erp és 80l Aqustic AQ villanybojlereket.

Válassz minket, mert mi teljes körűen mindenben segítünk Neked. Így nincs szükséged külön vízvezeték szerelőre. A régi 80l bojlered, ha kell javítjuk, vagy vízkőtlenítjük.

Ha új Hajdu 80L villanybojlert szeretnél, tőlünk meg tudod vásárolni, kiszállítjuk, beszereljük.

A régi készüléket elszállítjuk az újat igény esetén karban tartjuk igény esetén. Ez azt jelenti, hogy teljeskörűen mindenben segítünk.

Rendelj Hajdu 80L bojler cserét olyantól, aki A-Z-ig mindent megcsinál, kiszállítja, beszereli, a régit elszállítja és teszi mindezt jó áron!

Ennek köszönhetően Te is elégedett leszel vevőként, hogy megkímélted magad a felesleges bosszankodástól, idő és energiapazarlástól, és kedvező áron, jó minőségű készülékhez jutsz.

Hajdu 80l villanybojler árak + komplett beszerelés és beüzemelés

Ráadásul mindent komplexen, elintézünk, így Neked, csak fel kell minket hívnod és minden megy a maga útján.

80l villanybojlered akár még ma házhoz szállítjuk beszereljük idővel, ha szükséges javítjuk vagy karbantartjuk.

Elérhetőek vagyunk a hét minden napján reggeltől estig. Keress minket bátran!

HAJDU 80L VILLANYBOJLER ÁRAK BUDAPEST

HÍVD MOST! NYÁRI TIBOR VILLANYBOJLER SZERELŐT

 

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján