+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler szerelés

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Hajdu Z C Erp Kerámia Fűtőbetétes Bojler – Miért Érdemes Ezt Választani?

 

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

 

Szteatitos – Kerámia fűtőbetétes Hazai gyártású bojler

 

 

Hajdu Z 80 C Erp kerámia fűtőbetétes bojlerA Hajdu Z C erp kerámia fűtőbetétes bojler egyre népszerűbb választás a háztartásokban, és nem véletlenül. Számos előnye van, amelyek közül kiemelkedik a vízkövesedés elleni védelem, az energiatakarékosság és a hosszú élettartam. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk, miért érdemes ezt a bojlert választani.

Miért Nem Vízkövesedik?

A Hajdu Z kerámia betétes bojler egyik legnagyobb előnye, hogy nem érintkezik közvetve a tartályban lévő vízzel, ezért nem vízkövesedik. A kerámia fűtőbetét különleges elhelyezéséből fakadóan, ezért minimális a vízkő képződés, így a bojler hatékonysága hosszú távon is megmarad. Ez különösen fontos olyan területeken, ahol a víz keménysége magas.

Kisebb Villanyszámla

Az energiatakarékosság szintén kiemelkedő tulajdonsága ennek a bojlernek. A kerámia fűtőbetét hatékonyabban melegíti a vizet, így kevesebb energiát fogyaszt. Ez hosszú távon jelentős megtakarítást eredményezhet a villanyszámlán.

Aktív Anódos Tartály Védelem

A Hajdu Z kerámia fűtőbetétes bojler aktív anódos tartály védelemmel van ellátva, amely megakadályozza a korróziót és növeli a bojler élettartamát. Ez a technológia biztosítja, hogy a tartály hosszú évekig megbízhatóan működjön.

2+8 Év Tartály Garancia

A gyártó 2 év teljes körű garanciát és további 8 év tartály garanciát biztosít, ami összesen 10 év nyugalmat jelent a felhasználóknak. Ez a hosszú garanciaidő is azt mutatja, hogy a Hajdu Z kerámia betétes bojler egy megbízható és tartós választás.

Vastag Hőszigetelés

A bojler vastag hőszigeteléssel van ellátva, amely minimalizálja a hőveszteséget. Ez azt jelenti, hogy a meleg víz hosszabb ideig marad meleg, és kevesebb energiát kell felhasználni a víz újramelegítéséhez.

Külső Hőmérséklet Szabályzó

A külső hőmérséklet szabályzó lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén beállítsák a kívánt vízhőmérsékletet. Ez nemcsak kényelmes, hanem segít az energiatakarékosságban is, mivel pontosan beállítható a szükséges hőmérséklet.

Hajdu szteaitos kerámia fűtőbetétSzteatitos Kerámia Fűtőbetétes bojler Előnyei

kerámia fűtőbetét számos előnnyel rendelkezik. Bármilyen vízminőség mellett használható, így nem kell aggódni a vízkeménység miatt. Az idő múlásával sem csökken a melegítés hatásfoka, ami hosszú távon is megbízható működést biztosít. Emellett a kerámia fűtőbetét hosszú élettartamú, így ritkábban kell cserélni, ami szintén költséghatékony megoldás.

A Hajdu Z kerámia fűtőbetétes bojler kiváló választás mindazok számára, akik megbízható, energiatakarékos és hosszú élettartamú bojlert keresnek. A vízkövesedés elleni védelem, az aktív anódos tartály védelem, a vastag hőszigetelés és a kerámia fűtőbetét mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a bojler kiemelkedjen a piacon. Válassza a Hajdu Z kerámia fűtőbetétes bojlert, és élvezze a meleg víz kényelmét és a kisebb villanyszámlát!

Házhoz Szállítjuk, Felszereljük és Beüzemeljük

Az új Hajdu kerámiabetétes bojler beszerzése és telepítése soha nem volt ilyen egyszerű! Szolgáltatásunkkal házhoz szállítjuk, felszereljük és beüzemeljük új bojlerét, hogy Önnek csak élveznie kelljen a meleg víz kényelmét. Ráadásul a hét minden napján hívhat minket, hogy a lehető leggyorsabban és legkényelmesebben megoldjuk a melegvíz-ellátás kérdését.

Házhoz Szállítás

Az új Hajdu kerámiabetétes bojler házhoz szállítása gyors és megbízható. Csapatunk gondoskodik arról, hogy a készülék sértetlenül és időben megérkezzen Önhöz. Nem kell aggódnia a szállítási nehézségek miatt, mi mindent elintézünk Ön helyett.

Felszerelés

A bojler felszerelése szakértelmet igényel, és mi pontosan ezt kínáljuk. Tapasztalt szakembereink gondoskodnak arról, hogy a bojler megfelelően legyen telepítve, és minden biztonsági előírásnak megfeleljen. A Hajdu Z 100 C erp kerámiabetétes bojler felszerelése során figyelünk a részletekre, hogy Ön hosszú távon is elégedett legyen.

Beüzemelés

A beüzemelés során szakembereink ellenőrzik, hogy a bojler megfelelően működik-e, és beállítják a kívánt hőmérsékletet. Az új Hajdu Z 80 C Erp kerámiabetétes bojler felszerelése beüzemelése után Ön azonnal élvezheti a meleg víz kényelmét. Ráadásul, ha bármilyen kérdése van a használattal kapcsolatban, szakembereink készséggel állnak rendelkezésére.

A Hét Minden Napján Elérhetőek Vagyunk

Tudjuk, hogy a meleg víz elengedhetetlen a mindennapi élethez, ezért szolgáltatásunk a hét minden napján elérhető. Bármikor hívhat minket, hogy gyorsan és hatékonyan megoldjuk a bojler telepítését és beüzemelését. Nem kell várnia napokat vagy heteket, mi azonnal rendelkezésére állunk.

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján