Akció!

Hajdu Z 50 literes Erp villanybojler

Ft66.000

Sokan kérik ki véleményünket, és kérnek információkat a Hajdu Z 50 literes Erp villanybojler ár, a villamos vízmelegítő paraméterei, áramfogyasztás, hőtároló képesség, szigetelés, felfüggesztés tekintetében. Szívesen informáljuk telefonon is ügyfeleinket hiszen az a legjobb, ha nem a bojler beszerelés alatt derülnek ki „turpisságok”. 

Cikkszám: h9 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Hajdu Z 50 literes Erp villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Aktív anódos tartály védelem
b180
c180
Z-ErP-50

Új Hajdu Z 30 literes bojler ára házhoz szállítással 71000 Ft

Új bojler felszerelése bekötése 40000 Ft

Új inox vízbekötő csövek 6000 Ft

Régi bojler elszállítása 5000 Ft

Bojler csere ára összesen:  122000 Ft

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új Hajdu Z 50 literes Erp villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Hajdu villanybojler csere alkalmával az alábbi anyagokra lehet még szükség:

• Nyomáscsökkentő szelep 10.000 Ft

• Bojler elzáró sarokszelep 5.000 Ft/db

• Bojler átdübelezése 5.000 Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 10.000 Ft!

Hajdu aquastic villanybojler garanciával
kek (1)
Hajdu Z 80 literes Hajdu villanybojler
140

Hajdu Z 50 literes Erp villanybojler teljes körű cseréje Budapesten

A villanybojlerek ára és hatékonysága természetesen összefügg, de nem árt az óvatosság, főleg ha nem hazai, hanem külhoni terméket választunk! Ha nem válik be az olasz, francia, egyéb, hét nyelven beszélő villanybojler, szerencsés esetben élhetünk a garanciával, kevésbé szerencsés esetben pedig futhatunk az 50 literes bojler ára után.

Cégünk a kezdetek óta szerel, cserél, elsősorban Hajdu villanybojlereket. Az évek alatt azt tapasztaltuk, ügyfeleink szívesen élnek a lehetőséggel, hogy A-Z-ig mindent egy cégre, egy szakemberre bízzanak, beleértve a Hajdu villanybojler vásárlás tényét, így mi magunk is forgalmazni kezdtük a Hajdu bojlert. Tevékenységi körünk alappillére a teljes villanybojler csere Budapesten, beleértve az új bojler kiszállításától kezdve a régi elszállításáig minden munkamozzanatot, amit a Hajdu bojler csere megkíván.

Nyári Tibor csapata = villanybojlercsere Budapesten

A telefonszámunk 1991 óta változatlan, nem véletlenül, hiszen nagyon sok kliensünk számára a "villanybojlercsere Budapesten" egyet jelent Nyári Tiborral. Többévtizedes munkakapcsolat fűz bennünket számtalan ügyfelünkhöz, hiszen a sok éve beszerelt Hajdu bojlerek karbantartásakor, vízkőtelenítésekor is számíthatnak ránk.

Sokan kérik ki véleményünket, és kérnek információkat a Hajdu Z 50 literes Erp ár, a villamos vízmelegítő paraméterei, áramfogyasztás, hőtároló képesség, szigetelés, felfüggesztés tekintetében. Szívesen informáljuk telefonon is ügyfeleinket hiszen az a legjobb, ha nem a bojler beszerelés alatt derülnek ki „turpisságok”. Például, hogy az új Hajdu Z 50 literes Erp villanybojlert át kell dübelezni, mert nem szeretnénk, ha az elektromos forróvíztároló se szó, se beszéd leugrana a falról. A biztonság mindenekelőtt!

Kérünk, tekintsd át honlapunkat, minden olyan információt feltüntettünk rajta, amely szükséges a Hajdu Z 50 literes villanybojler beszereléséhez. Amennyiben kérdésed van, keress bennünket a kapcsolati űrlapon, és/vagy telefonon.

Válaszd Nyári Tibort, a Hajdu bojlerek csereszakemberét!

Vannak kérdéseid az ajánlatunkról és szolgáltatásunkról?

További információkra van szükséged?

Használd kapcsolati űrlapunkat. Kérj visszahívást!

Szívesen válaszolunk.

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.

  • Telefon kértem segítséget, szakszerű, mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptam. Az egyeztetést követően, két munkanapon belül elvégezték a bojlerem cseréjét, a régi elszállításáról is gondoskodtak. Gyors, profi munka volt!
  • Gyorsan, hatékonyan végezték a szerelést, és mindent nagyon érthetően és alaposan elmagyaráztak, ami a hozzá nem értő személy számára kínai lenne, és a gond is megoldódott, amivel kerestük őket (sípoló bojler). Mindenképp ajánlom őket.
  • örülök, hogy rájuk találtam a neten (addig 3 szerelővel is próbálkoztam, de mindenki hetekkel későbbre vállalta, ők 2 napon belül!) udvarias segítőkész és professzionális csapat. precízen és gyorsan dolgoztak, látszik a munkájukban a sok éves tapasztalatuk. nagyon udvariasak és kedvesek. segítettek a lehetőségekhez képest a legjobb bojler kiválasztásában is.
  • Megbízható cég, Hajdú típusú bojlerem furcsa hangot adott, ezért kerestem meg telefonon a szerelőt, részletes felvilágosítást és másnapra időpontot kaptam. A szerelők pontosan érkeztek, gyors és korrekt mun-kát végeztek, csak ajánlani tudom másoknak is.
  • Az interneten találtam rájuk, telefonon mindent megbeszéltünk, másnap jöttek és egy szakszerű, precíz, tiszta munkát hagytak maguk után cirka egy óra alatt. Mindenképpen ajánlom.