+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Hajdu bojler javítás Budapest – Miért bízd ránk a javítást?

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

Nyári Tibor bojler szerelő – Hajdu bojler javítás

 

 

Hajdu bojler javitas BudapestHajdu bojler javítás Budapest? Ha Hajdu villanybojlered meghibásodott, ne aggódj, segítünk! Tapasztalt bojler szerelő szakembereink gyors és szakszerű bojler javítást biztosítanak

Nagyon örülök, hogy felkerestél minket a Hajdu bojlered javításával kapcsolatban. Családi vállalkozásunk, amely Budapest egész területén tevékenykedik, minden Hajdu bojler javítást a vízkő eltávolításával, fűtőszál és anód cseréjével kezdi.

Alkatrészcsere, vízkőtelenítés és karbantartás is a szolgáltatásaink közé tartozik. Bízd ránk a bojlered javítását, hogy újra zavartalanul élvezhesd a meleg vizet otthonodban. Válassz minket.

Hajdu bojler javítás? – De miért érdemes minket választanod?

• Nem csak megjavítjuk, felújítjuk régi bojlered: Hajdu bojler szerelő csapatunk célja, hogy a bojlereket ne csak meg javítsuk, hanem újra tökéletes felújított állapotba hozzuk. Így hosszú távon is biztosítjuk a megbízható működést.

• A legfontosabb alkatrészeket mindig cseréljük: A bojlerek optimális működéséhez elengedhetetlen, hogy a fűtőszálak és az anódok megfelelő állapotban legyenek. Ezért mindig cseréljük ezeket az alkatrészeket a javítás során, hogy biztosítsuk a bojler hosszú élettartamát.

• Rendelkezünk a javításhoz szükséges anyagokkal: Szakembereink mindig rendelkeznek a szükséges anyagokkal és eszközökkel, hogy a bojlerjavítást gyorsan és hatékonyan elvégezzük. Így nem kell aggódnod a szükséges alkatrészek beszerzése miatt.

• Ha szükséges, van nálunk új csere bojler: Ha a bojlered már nem javítható, vagy szeretnéd lecserélni, nálunk megtalálhatod az új Hajdu villanybojlereket is. Így akár azonnal pótolhatod a meghibásodott bojlert.

• Hétvégén is dolgozunk: Tudjuk, hogy a bojlerproblémák nem válogatnak napokban és időpontokban. Ezért ha hétközben nincs időd a bojler javításra, ne aggódj! Családi bojler szerelő vállalkozásunk hétvégén is elérhető, így rugalmasan tudjuk biztositani a javítást, hogy minél hamarabb megoldást találjunk a problémádra.

Most pedig nézzük meg néhány a Hajdu bojler javítás alkalmával tapasztalt problémát:

Hajdu bojler javítás -Miért szivárog rozsdás víz a bojler burkolatán?Csöpögő villanybojler: Amennyiben a Hajdu bojler aljából csöpög a víz, jó esetben csak valamelyik tömítés adta meg magát. Azonban lehet, hogy a magnézium védő anód hiánya vagy az elmaradt karbantartások miatt már korrodált és kilyukadt a bojler. A védő anódot másfél-kétévente ellenőrizni és szükség esetén cserélni kell. Ha ezt elmulasztjuk, sajnos kilyukadhat a bojler, és a javítás már nem lehetséges.

Alig folyik, csak csordogál a melegvíz a bojlerből: A melegvíz oldali nyomásvesztés Budai kerületek sajátossága, és általában a bojler elé beépített nyomáscsökkentő meghibásodása okozza. A bojler nyomáscsökkentő, vagy biztonsági szelep hibájára akkor gyanakodhatunk, amikor a lakás összes csaptelepén csak a melegvizet nyitva tapasztaljuk a gyenge vízfolyást. Ilyenkor a hidegvíz nyitásakor megszokott rendes nyomással folyik a hidegvíz.

Hamar elfogy a melegvíz a bojlerből: Ha a melegvíz gyorsan elfogy a bojlerből, az azt jelenti, hogy a bojler tartályában lévő melegvízcső megsérült, elrepedt vagy korrodált. Az, hogy milyen gyorsan fogy el a melegvíz, attól függ, hogy milyen magasságban tört el a cső a bojler belsejében.

Kiégett elektromos egység: A bojler belső elektromos vezetékei kötik össze a fűtőszálat, a hőkorlátozót és a hőfokszabályzó elektronikát. Általában a ritkán vagy egyáltalán nem karbantartott bojlerek esetén fordul elő, hogy ezek a vezetékek megégnek vagy ki is gyulladnak. A rendszeres időközi karbantartások elmaradása miatt napról napra nő a bojler felfűtési ideje, ami miatt az elektromos vezetékek melegszenek és idővel megszakadnak.

Milyen típusú Hajdu bojlereket javítunk:

Hajdu Z 50 E Hajdu Z 80 E Hajdu Z 120 E Hajdu Z 150 E Hajdu Z 200 E • Hajdu bojler javítás

Hajdu Z 50 EK Hajdu Z 80 EK Hajdu Z 120 EK Hajdu Z 150 EK Hajdu Z 200 EK Hajdu bojler javítás

Hajdu Z 50 EK-1 Hajdu Z 80 EK-1 Hajdu Z 120 EK-1 Hajdu Z 150 EK-1 Hajdu Z 200 EK-1 bojler javítás

Hajdu Z 50 Erp Hajdu Z 80 Erp Hajdu Z 120 Erp Hajdu Z 150 Erp Hajdu Z 200 Erp bojler javítás

Hajdu Aq 50 Hajdu Aq 80 Hajdu Aq 120 Hajdu Aq 150 Hajdu Aq 200 Hajdu Aquastic bojler javítás

Fontos megjegyezni, hogy kizárólag Hajdu bojlerek javítását vállaljuk, és nem vállaljuk az Ariston és más egyéb olasz és kínai villanybojlerek javítását. Viszont ha le szeretnéd cserélni a régi lyukas import bojleredet egy új Hajdu villanybojlerre, abban is számíthatsz segítségünkre.

Reméljük, hogy sikerült átfogó képet adnunk a Hajdu bojler javítás szolgáltatásainkról. Ha bármilyen további kérdésed van, vagy szeretnél időpontot egyeztetni a javításra, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot.

Családi vállalkozásunk több mint 20 éve foglalkozik Hajdu bojler javítással, és szakértő csapatunk az év minden napján elérhető, hogy segítségedre legyen.

Köszönjük előre is, ha minket választasz Hajdu bojlered javításához!

 

Hajdu bojler javítás Budapest – Nyári Tibor bojler szerelő

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján