+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler szerelés

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Hajdú Bojler Garancia: Minden, Amit Tudni Érdemes

 

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

 

JÓTÁLLÁSI JEGY – GARANCIÁLIS FELTÉTELEK

 

 

Hajdú bojler garancia hazai gyártású villanybojlerA Hajdú bojlerek Magyarország egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb vízmelegítői közé tartoznak. Azonban, mint minden háztartási készülék esetében, itt is fontos tisztában lenni a garanciális feltételekkel és a garancia időtartamával. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk a Hajdú bojlerek garanciáját, valamint vállalkozásunk szolgáltatásait a garancián túli javítások terén.

Hajdú Bojler Garancia: Hány Év Garancia Jár a Hajdú Bojlerekhez?

A Hajdú bojlerekre általában 2 év teljeskörű gyártói garancia jár. Ezen felül, típustól függően, 2+3 év vagy 2+8 év tartály garancia is elérhető, amennyiben a felhasználó betartja a karbantartási előírásokat. Ez azt jelenti, hogy a tartály garancia érvényesítéséhez 2 évente meg kell történnie az anód ellenőrzésének és szükség esetén az anód cseréjének.

Garanciális Feltételek

A garancia érvényesítéséhez az alábbi feltételeknek kell teljesülniük:

  • A bojler rendeltetésszerű használata.
  • A készülék rendszeres karbantartása és tisztítása.
  • A bojler telepítését és javítását csak szakképzett szerelő végezheti.
  • A garanciajegy és a vásárlást igazoló dokumentumok megléte.
  • Az anód ellenőrzése és cseréje 2 évente.

Garancián Túli Szervizelés és Javítás

Családi bojler szerelő vállalkozásunk vállalja a Hajdú bojlerek garancián túli szervizelését és javítását. Tudjuk, hogy egy meghibásodott bojler komoly problémát okozhat a mindennapi életben, ezért gyors és megbízható szolgáltatást nyújtunk. Szakképzett szerelőink a hét minden napján rendelkezésre állnak, hogy segítsenek Önnek.

Mit Tartalmaz az Általunk Végzett Garancián Túli Karbantartás?

Garancián túli Hajdú bojler szerizA Hajdú bojlerek hosszú élettartamának és hatékony működésének biztosítása érdekében elengedhetetlen a rendszeres karbantartás. Családi bojler szerelő vállalkozásunk garancián túli karbantartási szolgáltatásokat kínál, amelyek segítenek megelőzni a meghibásodásokat és fenntartani a bojler optimális teljesítményét. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk, mit tartalmaz az általunk végzett karbantartás.

Bojler Leeresztése és Vízkő Eltávolítása

A bojler belsejében idővel vízkő rakódhat le, ami csökkenti a készülék hatékonyságát és növeli az energiafogyasztást. A bojler leeresztése és a vízkő eltávolítása segít megőrizni a bojler hatékonyságát és meghosszabbítja az élettartamát.

Magnézium Védő Anód Cseréje

A magnézium védő anód fontos szerepet játszik a bojler korrózió elleni védelmében. Az anód rendszeres cseréje biztosítja, hogy a bojler tartálya ne korrodálódjon, így hosszabb ideig működőképes marad.

Bojler Fűtőszál Cseréje

A fűtőszál felelős a víz melegítéséért. Idővel a fűtőszál elhasználódhat vagy vízkő rakódhat rá, ami csökkenti a hatékonyságát. A bojler fűtőszál cseréje biztosítja, hogy a vízmelegítő gyorsan és hatékonyan működjön.

Alaplap Tömítés Cseréje

Az alaplap tömítése megakadályozza a víz szivárgását a bojlerből. Az alaplap tömítés cseréje elengedhetetlen a bojler biztonságos és szivárgásmentes működéséhez.

Régi Alaplap Visszaszerelése

A karbantartás során a régi alaplapot eltávolítjuk, hogy hozzáférjünk a belső alkatrészekhez. A régi alaplap visszaszerelése biztosítja, hogy a bojler összeszerelése megfelelően történjen, és a készülék biztonságosan működjön.

Bojler Összeszerelése, Vízzel Való Feltöltése és Beüzemelése

A karbantartás utolsó lépései közé tartozik a bojler összeszerelése, vízzel való feltöltése és beüzemelése. Ezek a lépések biztosítják, hogy a bojler megfelelően működjön és készen álljon a használatra.

Miért Válasszon Minket?

  • Gyors kiszállás: Szerelőink a lehető legrövidebb időn belül megérkeznek Önhöz.
  • Szakképzett szakemberek: Csapatunk tapasztalt és képzett szerelőkből áll, akik ismerik a Hajdú bojlerek minden részletét.
  • Kedvező árak: Versenyképes árakon dolgozunk, hogy Ön a legjobb szolgáltatást kapja a legjobb áron.
  • Rugalmasság: A hét minden napján hívhat minket, hogy segítsünk Önnek a bojler problémák megoldásában.

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése van, vagy segítségre van szüksége a Hajdú bojlerével kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Hívjon minket a hét bármely napján, és mi örömmel segítünk Önnek!

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

 

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján