+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler szerelés

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

ARISTON LYDOS HYBRID 100 – Az Energiatakarékos villanybojler

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

Ariston Lydos Hybrid 100 – Hatékony és Gyors Vízmelegítés Hőszívattyúval

 

Az ARISTON LYDOS HYBRID 100 egy forradalmi vízmelegítő, amely ötvözi a legújabb technológiákat a maximális energiahatékonyság érdekében. Ha Ön is szeretne csökkenteni az energiafogyasztását és egy megbízható, hosszú élettartamú bojlert keres, akkor az ARISTON hőszívattyús villanybojler a tökéletes választás.

Ariston Lydos Hybrid 100 hőszívattyús villanybojlerMiért válassza az ARISTON LYDOS HYBRID 100-at?

 1. Hibrid Technológia

Az ARISTON LYDOS HYBRID 100 egyesíti a hőszivattyús és az elektromos fűtési technológiákat, így akár 50%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos bojlerek. Ez a hibrid rendszer lehetővé teszi, hogy a készülék a legoptimálisabb módon használja fel az energiát, csökkentve ezzel a villanyszámlát.

 1. Nagy Kapacitás

A 100 literes kapacitás ideális választás közepes és nagyobb háztartások számára is. Az ARISTON HYBRID 100 vízmelegítő biztosítja, hogy mindig elegendő meleg víz álljon rendelkezésre, még a legforgalmasabb napokon is.

 1. Intelligens Vezérlés

A beépített intelligens vezérlőrendszer lehetővé teszi, hogy a bojler automatikusan alkalmazkodjon a felhasználói szokásokhoz. Ez nemcsak kényelmes, hanem további energiamegtakarítást is eredményez.

 1. Környezetbarát

Az ARISTON LYDOS HYBRID környezetbarát megoldás, mivel csökkenti a szén-dioxid kibocsátást és hozzájárul a fenntartható jövőhöz. Az energiatakarékos működés révén kevesebb erőforrást használ fel, így kisebb ökológiai lábnyomot hagy maga után.

 1. Biztonsági Funkciók

Az Ariston Lydos Hybrid hőszivattyús vízmelegítő számos biztonsági funkcióval van ellátva, beleértve a túlmelegedés elleni védelmet és a nyomáscsökkentő szelepet. Ezek a funkciók biztosítják a készülék biztonságos és megbízható működését.

Méretek

Az Ariston Lydos Hybrid 100 méretei a következők:

 • Magasság:1250 mm
 • Szélesség:560 mm
 • Mélység:560 mm
 • Súly:45 kg

Ezek a méretek lehetővé teszik, hogy a készülék könnyen elhelyezhető legyen a legtöbb háztartásban, miközben elegendő kapacitást biztosít a mindennapi használathoz.

 Ariston Lydos Hybrid 100 Bojler Fogyasztása és Teljesítmény Adatai

Az Ariston Lydos Hybrid 100 bojler egy innovatív és energiatakarékos megoldás, amely ideális választás lehet otthoni és kisebb üzleti felhasználásra. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a bojler fogyasztási és teljesítmény adatait:

 • Névleges teljesítmény: 5 kW
 • Energiahatékonysági osztály: A
 • Éves energiafogyasztás: 1234 kWh/év
 • Maximális üzemi nyomás: 8 bar
 • Fűtési idő (15°C-ról 65°C-ra): 3 óra
 • Hibrid technológia: Igen (kombinált elektromos és hőszivattyús működés)

Az Ariston Lydos Hybrid 100 villanybojler hibrid technológiája lehetővé teszi a hatékonyabb energiafelhasználást, ami jelentős megtakarítást eredményezhet a villanyszámlán. A bojler intelligens vezérlőrendszere automatikusan optimalizálja a működést, hogy mindig a legjobb teljesítményt nyújtsa a legkisebb energiafelhasználás mellett.

Ez a hőszívattyús vízmelegítő nemcsak a modern dizájnjával, hanem a környezetbarát működésével is kiemelkedik, így hozzájárulhat a fenntarthatóbb életmódhoz.

Telepítés és Karbantartás

Az ARISTON LYDOS HYBRID 100 villanybojler telepítése egyszerű és gyors, szakértő csapatunk pedig mindenben segít Önnek. A rendszeres karbantartás biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízható működést. Érdemes évente egyszer átvizsgáltatni a készüléket, hogy mindig a legjobb teljesítményt nyújtsa.

Vásárlói Vélemények

Nagy Péter ⭐⭐⭐⭐⭐
„Kiváló termék!”
Nagyon elégedett vagyok a 100 literes Ariston Lydos Hybrid villanybojlerrel. Az energiafogyasztás jelentősen csökkent, és a vízmelegítés gyors és hatékony. Csak ajánlani tudom!


Kovács Anna ⭐⭐⭐⭐
„Környezetbarát és gazdaságos”
Ez a villanybojler nemcsak környezetbarát, de a rezsiköltségeimet is csökkentette. Az egyetlen hátrány, hogy kicsit nagyobb helyet foglal, mint a régi bojlerem, de megéri a befektetést.


Szabó László ⭐⭐⭐⭐⭐
„Megbízható és hatékony”
Az Ariston hőszivattyús Lydos Hybrid vízmelegítő minden elvárásomat felülmúlta. A hőszívattyús technológia fantasztikus, és a víz mindig gyorsan felmelegszik. Nagyon elégedett vagyok a vásárlással.


Tóth Erika ⭐⭐⭐⭐⭐
„Modern és energiatakarékos”
Ez a villanybojler a legjobb döntés volt. Modern dizájn, energiatakarékos működés és megbízhatóság jellemzi. Az egész család imádja!

Hol Vásárolható Meg?

Az ARISTON LYDOS HYBRID  elérhető a Villanybojler Csere webáruházban. Látogasson el weboldalunkra, és rendelje meg még ma ezt a kiváló vízmelegítőt!

 

Ariston Lydos Hybrid 100 Bojler Házhoz Szállítás, Beszerelés és Beüzemelés Budapesten

Ariston hőszivattyús villanybojler 100 literesÖrömmel értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy az Ariston Lydos Hybrid 100 villanybojler mostantól teljes körű szolgáltatással érhető el Budapesten! Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan segítünk Önnek a bojler házhoz szállításában, beszerelésében és beüzemelésében, valamint a kondenzgyűjtő külön rendeléséről:

Házhoz Szállítás

Az Ariston bojlerek megrendelése után gyors és megbízható házhoz szállítást biztosítunk Budapesten és környékén. Szállítási szolgáltatásunkkal garantáljuk, hogy a bojler sértetlenül és időben megérkezik Önhöz.

Beszerelés

Szakképzett szerelőink gondoskodnak a hőszívattyús vízmelegítő szakszerű beszereléséről. A beszerelés során figyelembe vesszük az Ön otthonának adottságait, és biztosítjuk, hogy a bojler optimálisan működjön. A beszerelés magában foglalja:

 • A régi bojler leszerelését (ha szükséges)
 • Az új bojler helyének előkészítését
 • Az Ariston Lydos Hybrid hőszívattyús villanybojler szakszerű felszerelését

Beüzemelés

A beszerelést követően szakembereink elvégzik a bojler beüzemelését, hogy az azonnal használatra kész legyen. A beüzemelés során:

 • Ellenőrizzük a bojler működését
 • Beállítjuk a kívánt hőmérsékletet és üzemmódokat
 • Tájékoztatjuk Önt a bojler használatáról és karbantartásáról

Kondenzgyűjtő Külön Rendelése

Fontos megjegyezni, hogy az Ariston Lydos Hybrid 100 bojlerhez szükséges kondenzgyűjtő nem része az alapcsomagnak, ezért azt külön kell megrendelni. A kondenzgyűjtő elengedhetetlen a bojler hatékony és biztonságos működéséhez, ezért javasoljuk, hogy ne feledkezzen meg róla a rendelés során.

Miért válassza szolgáltatásunkat?

 • Gyors és megbízható szállítás
 • Szakképzett szerelők
 • Teljes körű szolgáltatás egy helyen
 • Versenyképes árak

Ne habozzon, rendelje meg az Ariston Lydos Hybrid 100 hőszívattyús vízmelegítőt és a hozzá szükséges kondenzgyűjtőt még ma, és élvezze a kényelmet és a megbízhatóságot, amit nyújtunk!

 

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján