+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler szerelés

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Ariston Velis Evo 50 villanybojler – A Kiváló Tulajdonságokkal Rendelkező vízmelegítő

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

Nagy teljesítmény, kis helyigény

 

Ha Ön is villanybojler vásárláson gondolkodik, akkor nem árt tisztában lenni azzal, hogy melyik típus milyen előnyökkel és tulajdonságokkal rendelkezik. Az Ariston Velis Evo 50 villanybojler pedig biztosan az egyik olyan bojler, amit érdemes megfontolni. De mi teszi ezt a bojlert annyira különlegessé? Az alábbiakban összeszedtük azokat a legfontosabb tulajdonságokat, amelyeket érdemes figyelembe venni.

Kapacitás és Funkciók

Az Ariston Velis Evo 50 vízmelegítő kiváló választásnak bizonyulhat azok számára, akiknek az otthonában általában 1-2 fő használja a melegvíz készítő rendszert.

Ez a bojler ezért kisebb családok számára ideális lehet, ha csak rövidebb időszakokban van szükség meleg vízre. A bojler egyik legfontosabb tulajdonsága az, hogy két kisebb tartállyal rendelkezik, amelyből 45 liter meleg víz használható fel rövid időn belül.

Az Ariston Velis Evo 50 egy beépített elektronikus vezérlővel rendelkezik, amely egyszerűen és kényelmesen szabályozható hőmérsékletet biztosít. A bojlernek továbbá számos egyéb funkciója is van, például a készenléti állapotban lévő melegvíz-ellátás és a fagymentes üzemmód.

Energiahatékonyság és Fogyasztás

Az Ariston Velis Evo 50 energiaosztálya B ami azt jelenti, hogy az egyik legjobb energiahatékonysági osztályba tartozik. Az energiahatékony működésnek a bojler nem csak környezetbarát, hanem hosszú távon pénzt is spórolhat a számlákon.

A bojler éves fogyasztása körülbelül 1200 kWh, ami alacsony értéknek számít, és még gazdaságosabbá teszi az otthoni melegvíz-ellátást.

Garancia és Házhozszállítás

Ariston velis evo 50 villanybojler felszerelésAz Ariston Velis Evo 50 villanybojlerre 2 év garancia jár, amely szintén jelzi a bojler magas minőségét és megbízhatóságát. Az Ariston márka hosszú évek óta megbízható és kiváló minőségű termékek gyártója, így biztos lehet benne, hogy az Ariston Velis Evo 50 is magas színvonalat képvisel.

A villanybojlerek telepítése és beüzemelése pedig nem mindig egyszerű feladat. Azonban, ha Ön vállalkozásunkat választja, akkor biztos lehet abban, hogy profi bojler szerelő szakembereink elintéznek mindent Ön helyett. Segítünk kiválasztani új 50 literes bojlerét amit házhoz szállítunk, felszereljük, és beüzemeljük Budapest területén. .

Az Ariston Velis Evo 50 villanybojler tehát egy kiváló választás lehet azoknak, akik szeretnének megbízható és hatékony melegvízellátást biztosítani otthonukban.

A bojler kapacitása és energiahatékonysága mellett számos olyan funkcióval is rendelkezik, amelyek az otthoni stabil melegvízellátást támogatják. Ez a típus hosszú évek óta megbízható és kiváló minőségű fejlesztés, eredménye, így Ön biztos lehet abban, hogy a Velis Evo 50 villanybojler magas színvonalt képvisel.

Ha szeretne biztosra menni a telepítés és beüzemelés során, akkor vállalkozásunkat ajánljuk Önnek. Mi szakértőként problémamentes szerelést garantálunk a hét minden napján.

 

Milyen háztartásoknak ajánlott az Ariston Velis Evo 50 villanybojler?

 

Ariston Velis Evo 50 villanybojler csereAz Evo 50 a magas energiahatékonysága miatt különösen ajánlott azoknak a háztartásoknak, akik szeretnének csökkenteni a rezsiköltségeiken.

Az ECO funkció lehetővé teszi az energiafogyasztás csökkentését, és a korszerű technológiának köszönhetően az Evo 50 környezetbarát és fenntartható megoldást nyújt a melegvízellátás területén.

Az Ariston Velis Evo 50 villanybojler egyéb előnyei közé tartozik a helytakarékos kialakítás, amely lehetővé teszi a kényelmes és egyszerű telepítést minden otthon vagy lakás számára. Az Evo 50 csendes működése pedig biztosítja a kellemes és zavartalan otthoni környezetet.

Végül érdemes megemlíteni, hogy a vállalkozásunk által nyújtott bojler szerelő szolgáltatás, amely magába foglalja az 50 literes villanybojler házhoz szállítását, telepítését és beüzemelését is, további előnyöket biztosít az ügyfeleknek.

Az Evo 50 villanybojler könnyen és gyorsan telepíthető szakembereink segítségével, így a felhasználók rövid időn belül élvezhetik az otthonukban a melegvíz előnyeit.

 

Hány év garanciát kaphat az Ariston Velis Evo 50 villanybojlerre?

 

Az Ariston Velis Evo 50 villanybojlerre 2 év teljes körű garancia jár.  Az általunk végzett bojler csere ára magában foglalja a munka- és anyagköltségeket is.

Az Ariston Velis Evo 50 vízmelegítő magas minőségű anyagokból készült, és kiváló teljesítményt nyújt, így a gyártó magabiztosan kínálja ezt a hosszú garanciát.

Azonban ha bármilyen probléma merülne fel a termékkel a garanciális időszak alatt, akkor azonnal kapcsolatba kell lépni az Ariston szakszervizével, hogy a szakemberek el tudják hárítani a problémát.

Az Ariston vízmelegítők hosszú élettartamúak és megbízhatóak, így ha időnként karbantartják és vízkőtelenitik őket, akkor évekig biztosítják a melegvíz-ellátást otthonukban.

 

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Nyári Tibor villanybojler szerelő

 

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján