+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Az Ariston Lydos 80 bojler: A Modern Megoldás a Melegvízigényre

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

Zéró Stressz, Maximális Melegvíz: Ariston Lydos Eco 80 

 

ariston-lydos-eco-villanybojler-01Sokszor nem gondolunk rá, de a melegvíz otthoni elérhetősége elengedhetetlen része mindennapi életünknek. Az Ariston Lydos Eco 80 villanybojler nem csak hogy biztosítja a melegvizet, de mindezt környezetbarát és hatékony módon teszi. Hadd mutassam be, miért érdemes elgondolkodni ezen a modern megoldáson!

A villanybojler 80 literes űrtartalma ideális választás családoknak vagy kisüzemi helyeknek. Otthoni vagy irodai felhasználásra egyaránt alkalmas, a Lydos Eco 80 minden esetben megbízhatóan szolgálja ki a melegvíz igényeket.

Az Ariston Lydos Eco 80 villanybojler a felhasználóbarát interfészével emeli a melegvíz kezelését egy egész új szintre. A frontoldalon található élvonalbeli kijelző olyan könnyedén kezelhető, mint egy okostelefon, és folytonos tájékoztatást nyújt, hogy mindig tisztában légy a bojler működésével.

Az Ariston környezetbarát megoldása nem csak ígéret. A bojler belső tartálya speciális szigeteléssel rendelkezik, csökkentve ezzel a hőveszteséget és megspórolva az energiát. Az elektronikus szabályozás lehetővé teszi a vízhőmérséklet precíz beállítását, ezáltal pedig az energiafogyasztás hatékony szabályozását.

A bojler tartálya nem véletlenül ilyen hosszú élettartamú. Az acélból készült belső rész speciális zománc védelemmel rendelkezik, ellenállva a vízkőnek és a korróziónak. Ez a kombináció garantálja a hosszútávú megbízhatóságot.

Az Ariston Lydos Eco 80 telepítése, és cseréje is gyerekjáték, hiszen kompakt kialakításának köszönhetően szinte bárhova könnyen beilleszthető. Az egyszerű kezelőfelületen könnyedén beállíthatod a vízhőmérsékletet és a kívánt működési üzemmódot.

 

16% Több Melegvíz: Hogyan Működik a Water Plus Technológia?

A Water Plus technológia egy olyan újítás, amely kiemelkedővé teszi ezt a villanybojlert. A rendszer minimalizálja a hideg és meleg víz összekeveredését a bojlerben, ezáltal növelve a melegvíz előállításának sebességét. Ennek eredményeképpen 16%-kal több melegvizet állít elő ugyanannyi tároló kapacitással, mint a hagyományos bojlerek.

A zuhanykész funkció kiváló segítség a mindennapokban. A kijelzőn villogó jelzés jelzi, amikor a bojler elérte a 40 fokos vizet, elegendő mennyiségű melegvizet biztosítva egy kellemes zuhanyzáshoz.

 

Energiamegtakarítás És Kényelem: Az ECO EVO és Manuális/T-MAX összjátéka

Ariston lydos eco bojler kijelzőjeAz Ariston Lydos Eco 80 nemcsak hatékony, de kényelmes és biztonságos is. Az ECO EVO funkció akár 14%-kal is csökkentheti az energiaköltségeket, a Manuális és T-MAX funkciók pedig pontos hőmérséklet-beállítást és váratlan forróvíz-igény esetén is védelmet nyújtanak.

A dizájn sem marad el az Ariston Lydos Eco 80 esetében. A „harmonikus hullám” forma és az optimalizált műanyag burkolat elegáns megjelenést kölcsönöz a bojlernek. Az olasz tervezés és gyártás garancia a prémium minőségre.

Végül, de nem utolsósorban, az Ariston Lydos Eco 80 a WaterPlus technológiával, az ECO EVO funkcióval, az abszolút biztonsági rendszerrel és az ökológiai szigetelőanyaggal a teljes kényelmet és elégedettséget nyújtja.

Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot még ma, és élvezd otthonodban a melegvíz kényelmét és gazdaságosságát az Ariston Lydos Eco 80 villanybojlerrel!

 

Mire elég a 80 literes Ariston Lydos Eco : Zavartalan Zuhanyzás

Az otthoni kényelem és hatékonyság szempontjából az Ariston Lydos Eco 80 villanybojler kiemelkedő választás egy két fős háztartásban élők számára, akik szeretnének mindig elegendő meleg vizet tudni zuhanyzáshoz.

Az Ariston Lydos Eco 80 impresszív 80 literes űrtartalommal rendelkezik, és 55-60 fokos beállítással a kényelmes zuhanyzás alapfeltételeit teremti meg. Ez a kombináció ideálisnak bizonyul két személy számára, biztosítva a zavartalan fürdőzési élményt.

Ez a villanybojler nem csupán megbízható és hatékony, hanem környezetbarát is. Az eco mód lehetőséget nyújt az energiahatékonyság optimalizálására, így nem csak pénzt, hanem energiát is takaríthatsz meg, miközben hozzájárulsz a fenntartható jövőhöz.

Az Ariston Lydos Eco 80 nem csak könnyen telepíthető, hanem rendkívül egyszerűen használható is. A folyamatos és megbízható melegvíz-ellátás biztosítja, hogy bármikor élvezhesd a zuhanyozás frissítő élményét, anélkül, hogy aggódnod kellene a víz mennyisége miatt.

Ha egy két fős háztartásban élsz és fontos számodra a kényelmes zuhanyozás, az Ariston Lydos Eco 80 villanybojler a tökéletes választás számodra. Ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk a telepítésben és további kérdéseidben. Élvezd a kényelmet és a meleg vizet otthonodban minden nap!

 

Ariston Lydos eco 80 fogyasztásaMennyit fogyaszt az ariston Lydos eco 80 bojler, mennyi idő alatt fűti fel a 80 liter vizet, milyen energia osztályba tartozik.

1. Energiafogyasztás:

• A Lydos eco 80 bojler várható éves fogyasztása 1284 KWh

• De az energiafogyasztás függ az aktuális használati igényektől és a környezeti hőmérséklettől.

• Az Ariston Lydos Eco 80 bojler azonban energiatakarékos működésű, részben azáltal, hogy rendelkezik olyan funkciókkal, mint például az Eco mód és a Water Plus technológia. Ezek a funkciók a bojler hatékonyságát és energiatakarékosságát növelik.

2. Felmelegítési Idő:

• A Lydos eco 80 bojler felfűtési ideje általában 2 óra 11 perc

• A felmelegítési idő szintén változó, attól függően, hogy milyen hőmérsékletű a kiindulási víz és milyen hőfokra kell felmelegíteni.

• A bojler kapacitása 80 liter, és az egyes típusok és modellek változók lehetnek. Általában a bojlerek képesek gyorsan felmelegíteni a vizet, de a pontos idő függ a készülék specifikációitól és a körülményektől.

3. Energetikai Osztály:

• Az energiatakarékosságot és a hatékonyságot az Energetikai Osztály mutatja.

• Az Ariston Lydos Eco 80 villanybojler egy hatékony készülék, ami „ B „ energiaosztálya tartozik.

• Az energiaosztályok általában A-tól G-ig terjednek, ahol az „A” osztály a legenergiatakarékosabb.

 

Ariston Lydos Eco 80: Melegvíz Komfort, Zökkenőmentesen Beszerelve!

Ariston Lydos eco 80 villanybojler árak. 80 literes bojler vásárlásSzóval, itt állsz, egy vadonatúj Ariston Lydos Eco 80 előtt, tele energiatakarékos szuperképességekkel. De ne ess pánikba a beszereléssel kapcsolatban – ebben mi vagyunk a mesterek!

Teljes körű szolgáltatásunk azt jelenti, hogy nem csak kiszállítjuk a bojlert, hanem bekötjük és beüzemeljük is, hogy te csak lazán hatra dőlhess, és élvezhesd azonnal a forróvíz kényelmét.

Mi, gondoskodunk róla, hogy minden részlet simán menjen. Nincs több barkácsolás vagy fejtörés! Egyszerűen csak számolj vissza, és mi eléd varázsoljuk az Ariston Lydos Eco 80 varázslatos melegvizét.

Élvezd a zavartalan melegvíz kényelmét – mert a szuperhősöknek néha csak az a dolguk, hogy az egész várost megmentik… vagy épp egy Ariston Lydos Eco 80 bojlert szépen beszerelnek!

 

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

 

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján