+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Ariston Velis Evo méretek és pozíciók

 

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

 

Kompakt és megbízható az Ariston Velis Evo vízmelegítő

 

 

Ariston velis evo villanybojler elhelyezése beépítési méretekAz Ariston Velis Evo sorozat különböző méretű és kapacitású modellekkel rendelkezik, amelyek rugalmas elhelyezést tesznek lehetővé a különböző helyiségekben. Ezek a vízmelegítők vízszintesen és függőlegesen is elhelyezhetők, így alkalmazkodhatnak az adott helyiség adottságaihoz és igényeihez.

Ariston Velis Evo 50 vízmelegítő méretek

Ariston Velis Evo 50 méretei: Méretek (mm) 776 mm magas x 506 mm széles x 270 mm mély

Ariston Velis Evo 50: Ez a kompakt és helytakarékos vízmelegítő ideális választás kisebb lakásokba vagy helyiségekbe, ahol a hely szűkös. A 50 literes kapacitás elegendő víz melegítésére egy átlagos háztartás számára, miközben a kis méret lehetővé teszi a könnyű telepítést még a szűk helyeken is.

Az Ariston Velis Evo 50 EU 45 literes tárolókapacitással rendelkezik, ami elegendő melegvizet biztosít egy kisebb háztartás vagy lakás számára. A készülék függőleges vagy vízszintes elhelyezésre is alkalmas, így rugalmasan alkalmazkodik az adott helyiség adottságaihoz és az Ön igényeihez.

Az 1,5 kW teljesítményű vízmelegítő gyors és hatékony melegvíz előállítást tesz lehetővé. Az Ariston Velis Evo 50 EU mindössze 1 óra 30 perc alatt képes felfűteni a vizet 45°C-kal, így gyorsan és hatékonyan áll rendelkezésre a meleg víz. Emellett a zuhanyra kész állapot mindössze 50 perc alatt elérhető, így biztosítva a kényelmet és azonnali használatot.

Az Ariston Velis Evo 50 EU elektromos vízmelegítő maximális biztonságot és tartósságot nyújt a felhasználók számára. A készülék IPX4 elektromos védettséggel rendelkezik, ami védelmet nyújt a nedvességgel és permetezéssel szemben. Emellett a vízmelegítő masszív kivitelezése és minőségi anyagai hosszú távú megbízhatóságot biztosítanak.

Ariston Velis Evo 80 vízmelegítő méretek

Ariston Velis Evo 80 méretei: Méretek (mm) 1066 mm magas x 506 mm széles x 270 mm mély

Az Ariston Velis Evo 80 EU elektromos vízmelegítő tökéletes megoldást nyújt, ha több meleg vízre van szükség, például egy nagyobb család vagy intenzív vízhasználati helyiségek esetén. Ez a közepes méretű egység kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt, miközben továbbra is helytakarékos kialakítással rendelkezik.

Fő jellemzők és előnyök:

Tárolókapacitás: Az Ariston Velis Evo 80 EU 65 literes tárolókapacitással rendelkezik, ami elegendő melegvizet biztosít egy átlagos háztartás számára. A készülék függőleges vagy vízszintes elhelyezésre is alkalmas, így könnyen alkalmazkodik az adott helyiség adottságaihoz és az Ön igényeihez.

Gyors és hatékony melegvíz előállítás: Az 1,5 kW teljesítményű vízmelegítő gyors és hatékony melegvíz előállítást tesz lehetővé. Az Ariston Velis Evo 80 EU mindössze 2 óra 15 perc alatt képes felfűteni a vizet 45°C-kal, így gyorsan és hatékonyan áll rendelkezésre a meleg víz. Emellett a zuhanyra kész állapot mindössze 50 perc alatt elérhető, így biztosítva a kényelmet és azonnali használatot.

Maximális biztonság és tartósság: Az Ariston Velis Evo 80 EU elektromos vízmelegítő maximális biztonságot és tartósságot nyújt a felhasználók számára. A készülék IPX4 elektromos védettséggel rendelkezik, ami védelmet nyújt a nedvességgel és a cseppenő vízzel szemben. Emellett a vízmelegítő masszív kivitelezése, és minőségi anyagai hosszú távú megbízhatóságot biztosítanak.

Az Ariston Velis Evo 80 EU elektromos vízmelegítő kiváló választás lehet az otthoni melegvíz ellátásra, kényelmet és hatékonyságot biztosítva a mindennapi élethez. Bízhat abban, hogy ez a megbízható és innovatív vízmelegítő megfelel az Ön igényeinek és hosszú távon kielégíti a melegvíz szükségleteit.

Ariston Velis Evo 100 vízmelegítő méretek

Ariston Velis Evo 100 méretei: Méretek (mm) 1251 mm magas x 506 mm széles x 270 mm mély

Ariston Velis Evo 100: A nagyobb méretű háztartások és az intenzív vízhasználat esetén az Evo 100 kiemelkedő választás lehet. Ez a 100 literes egység elegendő meleg vizet biztosít a nagyobb igények kielégítésére, miközben továbbra is megőrzi a kompakt és helytakarékos formatervezést.

Az Ariston Velis Evo 100 EU 80 literes tárolókapacitással rendelkezik, amely elegendő melegvizet biztosít egy átlagos háztartás számára. A kompakt méreteknek köszönhetően könnyen elhelyezhető mind vízszintesen, mind függőlegesen, így rugalmasan alkalmazkodik az adott helyiség adottságaihoz.

A vízmelegítő 1,5 kW teljesítményű, ami gyors és hatékony melegvíz előállítást tesz lehetővé. Az Ariston Velis Evo 100 EU csak 2 óra 50 perc alatt képes felfűteni a vizet 45°C-kal, így gyorsan és hatékonyan áll rendelkezésre a meleg víz. Emellett a zuhanyra kész állapot mindössze 50 perc alatt elérhető, így biztosítva a kényelmet és azonnali használatot.

Az Ariston Velis Evo 100 EU vízmelegítő maximális biztonságot és tartósságot nyújt a felhasználók számára. A készülék IPX4 elektromos védettséggel rendelkezik, ami védelmet nyújt a nedvességgel és permetezéssel szemben. Emellett a vízmelegítő masszív kivitelezése és minőségi anyagai hosszú távú megbízhatóságot biztosítanak.

Ariston Velis Evo méretekMulti Pozíció és Rugalmas Telepítés

Az Ariston Velis Evo sorozat multi pozíciós tervezése lehetővé teszi a vízmelegítők szabadon történő elhelyezését vízszintesen vagy függőlegesen is, így maximális rugalmasságot biztosítva a telepítés során. Ez fontos lehet olyan helyiségekben, ahol a hagyományos vízmelegítők telepítése korlátozott helyet jelenthet.

Kényelem és Hatékonyság

Az Ariston Velis Evo sorozat nemcsak a rugalmas telepítés miatt kiváló választás, hanem kényelmes és hatékony működése miatt is. Az intelligens vezérlők és a korszerű technológia segítségével ezek a vízmelegítők energiatakarékosak és könnyen kezelhetők, biztosítva a folyamatos és megbízható melegvíz ellátást.

Összességében az Ariston Velis Evo sorozat kínálja a kényelmet, a hatékonyságot és a rugalmasságot egy modern vízmelegítőben. A különböző méretek és pozíciók lehetővé teszik, hogy megtalálja az Ön igényeinek és helyiségének legmegfelelőbb megoldást. Legyen szó akár kisebb lakásról, nagyobb családi házról vagy üzletről, az Ariston Velis Evo biztosítja a megbízható és folyamatos melegvíz ellátást.

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

 

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján