+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Villanybojler Csere? Miért Válassz Hajdu Z 120 Erp bojlert?

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

Fedezd Fel A Hajdu Z 120 Erp villanybojler Előnyeit

 

Hajdu Z 120 Erp villanybojler csere BudapestAz az érzésed, hogy a jelenlegi villanybojlered már nem felel meg az elvárásaidnak? Keresed a tökéletes egyensúlyt az energiahatékonyság és megbízhatóság között? Akkor itt az ideje, hogy megismerd a Hajdu Z 120 ERP villanybojlert, amely nemcsak kielégíti a melegvíz-igényeidet, hanem új szintre emeli az otthonod energiatakarékosságát.

1. Miért válaszd a Hajdu Z 120 Erp-t? Nem mindegy, hogy milyen bojlert választasz. A Hajdu Z120 Erp villanybojlerek megbízhatóságukról és kedvező fogyasztásukról híresek. Azok a hideg napok, amikor az utolsó cseppig kihasználtad a melegvizet, most már a múlté lehetnek. Csak képzeld el, mindig rendelkezésedre állna a forró zuhanyzás lehetősége!

2. Budapesti Vagy? Ha a fővárosban laksz, és azon gondolkodsz, hogy valami nagyobbra és erősebbre cseréled a jelenlegi villanybojleredet, akkor a Hajdu Z 120 literes modell a te választásod lehet. Ebben a szerepben nem csak egy villanybojlerre, hanem egy megbízható társra találsz otthoni melegvízellátásod terén.

3. Miért Hazai Gyártású? A Hajdu Z Erp bojlerek nem csak kiváló minőséget képviselnek, de hazai gyártásúak is. Mégis miért ne támogatnánk a sajátjainkat? Egy Hazai gyártású Hajdu Z Erp bojlerrel nem csak melegvizet biztosítasz otthonodnak, de a magyar gazdaságot is erősíted. Win-win helyzet, nemde?

4. Energiahatékony És Környezetbarát! Hiszen kinek ne lenne fontos a környezetvédelem és a pénztárcakímélő megoldások? A Hajdu Z120 Erp bojlerek C energia osztályba tartoznak, tehát nem csak hatékonyan, de költséghatékonyan is működnek. Az Erp technológia pedig garantálja az energiahatékony üzemeltetést, ami azt jelenti, hogy mind a pénzt, mind pedig a környezetet kíméled.

5. Mennyi Melegvíz? 120 liter! Ezt mindenképpen érdemes megjegyezni. A Hajdu Z 120 literes bojler bőséges melegvizet kínál, tehát egy háztartásnak akár három vagy négy tagját is kiszolgálja. És hidd el, senki sem fogja hiányolni a forró vizet, amikor ennyi rendelkezésre áll!

6. 2+8 Év tartály garancia: Azt tudod, hogy az életben semmi sem tart örökké, de egy jó garancia mindig jól jön. A Hajdu Z 120 literes villanybojlerekhez alapból 2 év garancia jár, de most itt a csavar: +8 év tartálygaranciát adunk hozzá! Így összesen 10 évig nem kell aggódnod semmi miatt. Azaz a jövőbe is biztonságban érezheted magad!

7. Profi bojler szerelők: Hajdu bojler szerelő szakembereink mindent elintéznek neked. Ha cserélni szeretnéd a régit az új Hajdu Z 120 Erp-re, csak mondj egy időpontot, és már zajlik is a csere. Bízd ránk, Mi profik vagyunk, te csak élvezd az új bojlered előnyeit.

Összefoglalva, ha a minőségre, megbízhatóságra, és a magyar termékekre esküszöl, a Hajdu Z 120 Erp villanybojler a te választásod. Szerezz be egyet, és érezd meg a kényelmet és a megbízhatóságot minden egyes forró zuhanyzással!

Hajdu Z 120 Erp villanybojler fogyasztása

A Hajdu Z 120 Erp villanybojler fogyasztása a készülék műszaki paramétereitől, az aktuális használati körülményektől és az energetikai osztályától függ. Általánosságban elmondható, hogy a Hajdu Z 120 Erp villanybojlerek energiahatékony készülékek, amelyek célja a minimális energiafelhasználás mellett maximális melegvíz-ellátás biztosítása.

A Hajdu Z 120 Erp villanybojler energiafogyasztása a következő tényezőktől függ:

1. Teljesítmény (kW): A Hajdu Z 120 literes villanybojler teljesítménye az, hogy mennyi energiát képes termelni vagy felhasználni. A 120 literes bojlerek teljesítménye körülbelül 1,8 kWh körül mozog.

2. Energetikai Osztály (A+++ – G): Az energetikai osztály megmutatja, mennyire hatékonyan működik a villanybojler. A Hajdu Z 120 Erp villanybojlerek általában a magasabb energetikai osztályba, például a „C” osztályba tartoznak, ami azt jelenti, hogy energiatakarékosak.

3. Használati Szokások: A fogyasztás nagyban függ attól, hogy hányan használják a melegvizet, és milyen gyakran. Egy nagy családnál, ahol gyakran használják a melegvizet fürdésre, mosogatásra és egyéb háztartási tevékenységekre, az energiafogyasztás magasabb lehet.

4. Víz hőmérséklete: Minél magasabbra van beállítva a bojler vízhőmérséklete, annál több energiára lehet szükség a melegvíz előállításához.
Fontos megjegyezni, hogy a Hajdu Z 120 literes villanybojlerek korszerű technológiával vannak felszerelve, amelyek automatikusan szabályozzák a fűtési rendszert, optimalizálva ezzel az energiafelhasználást.

Hajdu Z 120 Erp villanybojler átlagos éves energiafogyasztása

Az éves fogyasztás 2720 kWh, egy elméleti becslés a Hajdu Z 120 Erp villanybojler átlagos éves energiafogyasztására vonatkozóan. Ennek a becslésnek a valóságban a tényleges fogyasztástól eltérhet a használati szokások, a készülék hatékonysága és más körülmények függvényében.

Fontos figyelembe venni, hogy az éves fogyasztás a Hajdu Z 120 literes villanybojler esetében változhat az alábbi tényezők miatt:

1. Használati Szokások: Az éves fogyasztás jelentős mértékben függ attól, hogy hányan használják a melegvizet a háztartásban, és milyen gyakran. Nagyobb családok vagy olyan háztartások, ahol gyakran használják a melegvizet mosásra, fürdésre és egyéb háztartási tevékenységekre, magasabb éves fogyasztásra számíthatnak.

2. Vízhőmérséklet: A beállított vízhőmérséklet befolyásolja a fogyasztást. Minél magasabb a vízhőmérséklet, annál több energiára van szükség a víz felmelegítéséhez.

3. Környezeti Tényezők: A külső hőmérséklet és a víz beáramló hőmérséklete is befolyásolhatja a fogyasztást, különösen hidegebb időjárás esetén.

Az általánosan elfogadott szabály az, hogy minél hatékonyabb a villanybojler, annál kevesebb energiát használ fel. A modern és energiahatékony Hajdu Z 120 Erp villanybojlerek gyakran olyan funkciókkal vannak felszerelve, mint a hőkorlátozó és az automatikus hőmérséklet-szabályozás, amelyek optimalizálják a fogyasztást.

Továbbá, az éves fogyasztást mindig érdemes összehasonlítani az energetikai osztály és egyéb hatékonysági mutatók alapján más hasonló termékeknél, hogy még pontosabb képet kapjunk az eszköz hatékonyságáról.

 

Hajdu Z120 literes villanybojler rendszeres karbantartása

Hajdu Z 120 villanybojler vízkőtelenítésAz évente végzett rendszeres karbantartás és 2 évente ajánlott vízkőtelenítés, anód- és fűtőszálcsere mind nagyon fontos lépések annak érdekében, hogy a Hajdu Z120 literes villanybojler hosszú éveken át hatékonyan működjön.

Ezeken a karbantartási feladatokon keresztül gondoskodhatunk a bojler optimális teljesítményéről és élettartamáról. A szakszerű karbantartásnak köszönhetően elkerülhetjük a meghibásodásokat és csökkenthetjük a készülék energiaszükségletét.

1. Rendszeres karbantartás:

• Vízkőtelenítés: A rendszeres vízkőtelenítés segít megelőzni a vízkő lerakódásokat a bojler belső részein, amelyek csökkenthetik a fűtőszál hatékonyságát és növelhetik az energiafogyasztást.

• Anódcsere: Az anód (ónozott magnézium rudacskák) a bojler belső részét védi a korróziótól. Az évente elvégzett ellenőrzés és szükség esetén történő cseréje megakadályozhatja a bojler korrózióját és hosszabb élettartamot biztosíthat.

2. 2 évente végzendő karbantartás:

• Fűtőszálcsere: A fűtőszál a melegvíz előállításért felelős. Idővel a fűtőszálon vízkő lerakódások keletkezhetnek, amelyek csökkenthetik a hatékonyságot és növelhetik az energiafogyasztást. A 2 évente végzett fűtőszálcsere segít fenntartani a bojler hatékony működését.

Fontos, hogy ezeket a karbantartási feladatokat szakszerűen és a gyártó által ajánlott módon végezzék el. Családi bojler szerelő vállalkozásuk szakemberei hosszú évek tapasztalatával rendelkezik, a Hajdu Z 120 Erp villanybojlerek karbantartásában.

Vízköves bojler jelei

A vízkőlerakódásoknak a Hajdu Z 120 Erp villanybojlerben történő felhalmozódásának néhány jellegzetes jele lehet. Amennyiben a készülék működése során észlelsz az alábbi tünetekből valamelyiket, az utalhat vízkőproblémákra:

1. Csökkent Melegvíz Mennyiség:
• Az elszennyeződött fűtőszálak miatt a hőátadás csökkenhet, így a melegvíz termelése hatékonyabban nem történik meg. Ez csökkent melegvízmennyiséget eredményezhet.

2. Hosszabb Melegvíz Előállítási Idő:
• A vízkőlerakódások növelhetik az időt, amire a bojlernek szüksége van a víz felmelegítéséhez. Ezzel nőhet a melegvíz előállítási idő.

3. Zajos Működés:
• A vízkő a fűtőszálon és más fűtőelemeken zajos működést okozhat, ami hangos, pattogó vagy durrogó hangok formájában jelentkezhet.

4. Víznyomás Csökkenése:
• A vízkő lerakódások a vízvezetékrendszerben és a bojler belsejében is csökkenthetik a víznyomást.

5. Magasabb Energiafogyasztás:
• A vízkőrétegek növelhetik a fűtőelemek felmelegedési idejét, aminek következtében nőhet az energiafogyasztás.

6. Rendszeres Karbantartás Hiánya:
• Ha a bojlert rendszeresen nem tisztítják vagy karbantartják, az növelheti a vízkőlerakódások kialakulásának esélyét.

Ha ezek közül bármelyik jelet észleled, érdemes mielőbb intézkedni. A vízkőproblémák kezelése általában magában foglalja a bojler rendszeres tisztítását és vízkőmentesítését. Ezt szakember végezze el, és gondoskodj arról, hogy az eljárás a gyártó ajánlásaival egyezzen meg.

 

Hajdu Z 120 Erp villanybojler ideális hőmérséklet beállítása

Az ideális hőmérséklet beállítása a Hajdu Z 120 Erp villanybojler esetében függ a személyes preferenciáktól, a vízhasználati szokásoktól és a higiéniai szempontoktól.

Azt javasoljuk, hogy a háztartási melegvíz hőmérséklete legalább 60 Celsius fok legyen a bakteriális fertőzések megelőzése érdekében. Azonban a hőmérsékletet ne állítsuk túl magasra, mert a kockázata lehet a leégésnek, különösen kisgyermekeknél és idősebb embereknél.

Ezért az ideális melegvíz hőmérséklete a Hajdu Z 120 Erp villanybojler esetében általában a 55-60 Celsius fok közötti tartományban van. Ezt a hőmérsékletet biztonságosnak és bakteriális szempontból hatékonynak tekintik. Ugyanakkor fontos figyelembe venni az otthoni használati szokásokat és igényeket.

Villanybojler csere Budapest

Nyugodtan bízd ránk a villanybojler cseréjét otthonodban! Családi vállalkozásunk tapasztalt csapata gyors és megbízható szolgáltatást nyújt az új Hajdu Z 120 Erp bojler felszereléséhez. A megfelelő típus és méret kiválasztásában is segítünk, így te csak élvezni fogod az új vízmelegítő komfortját.

A Hajdu Z 120 literes bojler cseréje komoly befektetés, ezért fontos, hogy az első lépésektől megbízható szakemberekkel dolgozzunk együtt. Tapasztalt csapatunk segítségével elkerülheted a későbbi problémákat, és biztos lehetsz abban, hogy a villanybojlered hosszú éveken át megbízhatóan fog működni.

Válaszd az általunk kínált különböző villanybojler típusokat, melyek mindegyike kiváló választás minden háztartás számára. Teljes körű szolgáltatásunk magában foglalja a szállítást, felszerelést, beüzemelést, valamint a régi bojler elszállítását is, így te csak élvezni fogod az új berendezés előnyeit!

 

Ne húzd, halogasd tovább, régi Hajdu 120 literes bojlered cseréjét!

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján