+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Hány tagú családnak elegendő egy Hajdu 50 literes villanybojler?

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

hajdu-aquastic-50-villanybojler-csere

Elég nekem az  50 literes villanybojler?

A legtöbb itthoni háztartásban általában 50, 80, és 120 literes bojlerek találhatóak, melyek mérete nagyban függ az egy lakásban élők számától.

Tehát amíg egy kis garzonban általában 50 literes villanybojlert látunk, addig egy családi házban, ahol 5-6 fő él, többnyire 200 literes bojlert használnak a lakók.

Minden esetben érdemes a bojlert úgy megválasztani, hogy az körülbelül annyi embert tudjon ellátni melegvízzel, ahány aktívan használják a vízhálózatot nap mint nap.

Illetve ismerni kell a tisztálkodási szokásokat, mivel kevesebb melegvíz is elég lehet, ha csak zuhanyoznak illetve több melegvízre lesz szükség ha kádban szeretnek hosszasan ejtőzni.

Hány literes villanybojlert válasszak?

Egy 50 literes villanybojler elég lehet egy főre, vagy egy főre és egy kisgyerekre, de két felnőttnek már előfordulhat, hogy túl kicsi lesz a kapacitása ahhoz, hogy mindig elegendő mennyiségű melegvizet tudjon biztosítani.

Az 50 literesnél kisebb bojlereket már inkább mosdókhoz, kisebb csapok fölé szokás elhelyezni, amit gyors kézmosásra vagy öblítésre használunk inkább.

Egy 3 fős családnak emiatt már kicsi lesz egy 50 literes villanybojler, így ennyi főre inkább a 100 literes verziókat szoktuk ajánlani, amennyiben átlagos a család vízfogyasztása.

Természetesen léteznek már okos bojlerek is, melyek akár 15%-kal képesek lecsökkenteni a vízhasználatot. Tehát a szerkezetek űrmértéke mellett ésszerű még megnézni az okos funkciókat is, hogy pontosabb képet kapjunk a megfelelő bojler típusáról.

A rendszer először egy egy hetes időintervallumot vizsgál meg, s ez alapján kalkulálja ki azt, hogy egy nap mennyi vizet melegítsen fel. Amennyiben van benne mesterséges intelligencia, a rendszer módosítani tudja az aktuális szokásokhoz mérten a vízfogyasztás optimális működését is.

Általánosságban egy ember naponta 40-70 liter melegvizet használ, de mivel ez egyénenként változó. Így a legkönnyebb az, ha figyeljük a hó végi számlát, s abból próbáljuk meg megállapítani, hogy mennyi liter melegvízre van szükségünk naponta.

50 literes villanybojler szerelés Budapest

Családi vállalkozásunk az év minden napján vállalja a hazai gyártású Hajdu 50 literes új villanybojlerek  felszerelését, beüzemelését. A régi 50 literes villanybojlerek javítása karbantartása sem okoz gondot számunkra mivel évente több mint 700 db Hajdu villanybojlert javítunk meg.

Bármilyen kérdésed van a kínálatunkban kapható 50 literes villanybojlerek, vagy a nagyobb és egészen apró típusú modellek tulajdonságaival kapcsolatban. Bátran keress fel bennünket telefonon vagy e-mailben, s segítünk, ahol tudunk.

50 literes villanybojler szerelés Budapest

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Nyári Tibor villanybojler szerelő

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján