Hajdu villanybojlerek felszerelése bekötése BudapestHajdu villanybojlerek telepítése

Amennyiben hatósági procedúra nélkül szeretnénk melegvíhez jutni, a legköltséghatékonyabb megoldás, ha Hajdu villanybojlerek közül választunk. A villanybojlerek nem igényelnek kéményt, gáztervet, gázátadást.

A bekerülési ára töredéke a gáz vizmelegítőkhöz képest mivel nincs szükség kémény és gázkivitelezésre. A villanybojlerek zárt tároló tartállyal rendelkeznek, különböző tároló kapacitással. Forróvíztároló felfűtése után vízhőfok és melegvíz ingadozás nélkül élvezhetjük a melegvíz adta komfortot, ami több vízvételi hely együttes használatát is lehetővé teszi.

Mindenki ismeri a régi fali gáz vízmelegítők működését, ahol reménytelen beállítani a megfelelő melegvíz hőfokát. A villanybojlerek melegvíz készítés költsége ugyan magasabb gázos társainál, de ha összeadjuk a bekerülés költségét és az egyre szigorodó kémény és gáz előírásokat kevesebb költséggel és procedúrával zuhanyozhatunk és fürödhetünk az évek során.

Gázbojlerek cseréje villanybojlerre

Pont a kémények rossz állapota miatt újra egyre népszerűbbek a Hajdu villanybojlerek, mivel egyre több háztartást köteleznek a hatóságok a kéménybe kötött gázos átfolyós vízmelegítők megszüntetésére. A villanybojlerek üzemelése során nincs füst, korom, nincs szén-monoxid veszély. Sőt, felfűtés közben nincs hangja.

A Hajdu villanybojlerek általában bármely lakásban felszerelhetők, áramfelvételük, fogyasztásuk általában 1800W amit a legtöbb fogyasztási hely elvisel. A biztonságos üzemeléshez legalább 3×1.5mm átmérőjű villanyvezetékre van szükség. Amit külön biztosítékra kell kötni. Fokozza biztonságunkat, ha beépítésre kerül egy élet és érintésvédelmi Fi-relé is.

Villanybojlerek kiválasztása

A Hajdu villanybojlerek különböző térfogattal és felszerelési móddal kerülnek forgalomba. A legtöbb helyen fali függőleges villanybojler van felszerelve, de létezik vízszintes szerelésű ( fekvő ) illetve konyhai mosogatókhoz alkalmazható fali átfolyós kisbojlerek is.

A zárt rendszerű villanybojlerek biztonsági túlfolyó szeleppel vannak ellátva, ami a melegítés hatására megnövekedet nyomás elvezetésére szolgál. A Budai kerületekben nyomáscsökkentő szelepet is be kell építeni a villanybojlerek elé. Ellenkező estben a magas nyomás miatt szétfeszítheti a bojler tartályát.

Villanybojlerek bekötése felszerelése

Honlapunkon megtalálod a Hajdu villanybojlerek összes típusát amit, kedvező áron házhoz szállítunk, szakszerűen felszerelünk és be is üzemelünk a lehető leghamarabb. Neked semmi más dolgod sincs, csak kiválasztani a bojler méretét és típusát, felvenni velünk a kapcsolatot. Rövid telefonos egyeztetés után a megbeszélt napon kiszállítjuk, bekötjük új Hajdu bojlered.

Hajdu villanybojlerek szakszerű bekötése Budapest
Nyári Tibor villanybojler szerelő

Nyári Tibor villanybojler szerelő