Hajdu villanybojlerek telepítése

Amennyiben hatósági procedúra nélkül szeretnénk melegvíhez jutni, a legköltséghatékonyabb megoldás, ha Hajdu villanybojlerek közül választunk. A villanybojlerek nem igényelnek kéményt, gáztervet, gázátadást.

A bekerülési ára töredéke a gáz vizmelegítőkhöz képest mivel nincs szükség kémény és gázkivitelezésre. A villanybojlerek zárt tároló tartállyal rendelkeznek, különböző tároló kapacitással. Forróvíztároló felfűtése után vízhőfok és melegvíz ingadozás nélkül élvezhetjük a melegvíz adta komfortot, ami több vízvételi hely együttes használatát is lehetővé teszi.

Mindenki ismeri a régi fali gáz vízmelegítők működését, ahol reménytelen beállítani a megfelelő melegvíz hőfokát. A villanybojlerek melegvíz készítés költsége ugyan magasabb gázos társainál, de ha összeadjuk a bekerülés költségét és az egyre szigorodó kémény és gáz előírásokat kevesebb költséggel és procedúrával zuhanyozhatunk és fürödhetünk az évek során.

Gázbojlerek cseréje villanybojlerre

Pont a kémények rossz állapota miatt újra egyre népszerűbbek a Hajdu villanybojlerek, mivel egyre több háztartást köteleznek a hatóságok a kéménybe kötött gázos átfolyós vízmelegítők megszüntetésére. A villanybojlerek üzemelése során nincs füst, korom, nincs szén-monoxid veszély. Sőt, felfűtés közben nincs hangja.

A Hajdu villanybojlerek általában bármely lakásban felszerelhetők, áramfelvételük, fogyasztásuk általában 1800W amit a legtöbb fogyasztási hely elvisel. A biztonságos üzemeléshez legalább 3×1.5mm átmérőjű villanyvezetékre van szükség. Amit külön biztosítékra kell kötni. Fokozza biztonságunkat, ha beépítésre kerül egy élet és érintésvédelmi Fi-relé is.

Villanybojlerek kiválasztása

A Hajdu villanybojlerek különböző térfogattal és felszerelési móddal kerülnek forgalomba. A legtöbb helyen fali függőleges villanybojler van felszerelve, de létezik vízszintes szerelésű ( fekvő ) illetve konyhai mosogatókhoz alkalmazható fali átfolyós kisbojlerek is.

A zárt rendszerű villanybojlerek biztonsági túlfolyó szeleppel vannak ellátva, ami a melegítés hatására megnövekedet nyomás elvezetésére szolgál. A Budai kerületekben nyomáscsökkentő szelepet is be kell építeni a villanybojlerek elé. Ellenkező estben a magas nyomás miatt szétfeszítheti a bojler tartályát.

Villanybojlerek bekötése felszerelése

Honlapunkon megtalálod a Hajdu villanybojlerek összes típusát amit, kedvező áron házhoz szállítunk, szakszerűen felszerelünk és be is üzemelünk a lehető leghamarabb. Neked semmi más dolgod sincs, csak kiválasztani a bojler méretét és típusát, felvenni velünk a kapcsolatot. Rövid telefonos egyeztetés után a megbeszélt napon kiszállítjuk, bekötjük új Hajdu bojlered.

Hajdu villanybojlerek szakszerű bekötése Budapest
Nyári Tibor villanybojler szerelő

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján