Akció!

Hajdu ZV 120 literes Erp villanybojler

Ft100.000 Ft94.000

A Hajdu ZV 120 literes Erp villanybojlerigényes kivitelezésű, stílusos, acéllemez palástja magasfényű, fehér porlakkal bevont. A vizet maximum 80°C-ra melegíti. Célszerű a készüléket 60°C-on üzemeltetni, energiahatékonyabb, vízkövesedés szempontjából is kedvezőbb ez a vízhőfok, sőt, a higiéniai feltételek is megfelelőek, még pangó víz esetében is.

Cikkszám: h15 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Hajdu ZV 120 literes Erp villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Aktív anódos tartály védelem
b180
c180
Hajdu ZV 120Erp vízszintes villanybojler

Új Hajdu ZV 120 literes bojler ára házhoz szállítással 94000 Ft

Új bojler felszerelése bekötése 60000 Ft

Új inox vízbekötő csövek 6000 Ft

Régi bojler elszállítása 5000 Ft

Bojler csere ára összesen:  165000 Ft

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új Hajdu ZV 120 literes Erp villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Hajdu villanybojler csere alkalmával az alábbi anyagokra lehet még szükség:

• Nyomáscsökkentő szelep 10.000 Ft

• Bojler elzáró sarokszelep 5.000 Ft/db

• Bojler átdübelezése 5.000 Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 5000 Ft!

Hajdu aquastic villanybojler garanciával
kek (1)
Hajdu Z 80 literes Hajdu villanybojler
140

Hajdu ZV 120 literes Erp villanybojler csere ára

 

A 120 literes fekvőbojler álló kivitelezésű  forróvíztároló társaihoz hasonlóan zártrendszerű, egyidejűleg elégíti ki a több helyen kívánatos melegvízigényt, beleértve a zuhanyozós csaptelepeket is.

A "fektetett" bojler állását nem lehet variálni hiszen speciálisan gyártott – csak vízszintes szerelésre, használatra alkalmas. Megrendeléskor ne feledkezzünk meg arról hogy jelöljük, jelezzük a budapesti villanybojler szerelő mester számára, hogy balos, vagy jobbos kivitelű termékre van szükségünk.

A vízszintes villanybojler árak budapesti szerelés esetén

A fekvő 120 literes villanybojler árak lebontása mellett található kis ikonra húzva az egeret pontosan informálódhatsz. A budapesti szerelés díja tételekre bontott, az ikon „kisokos”, mely segít neked minden részletre kitérően tájékozódni. Ha még így sem világos, nyugodtan keress bennünket elérhetőségeinken!

Abban az esetben is fordulj hozzánk bizalommal, ha nem vagy meggyőződve arról, hogy a kiválasztott vízszintes elektromos vízmelegítő kapacitása ideális-e számodra. Sajnálatos vagy sem, a fektetett bojlerben is működnek a fizika törvényei, a meleg és hideg víz nem rétegződik úgy, ahogyan számunkra igazán ideális lenne, így csökken a hatékonyság. Hogy ne érjen bennünket meglepetés, válasszunk nagyobb űrtartalmú villamos vízmelegítőt! A főoldalon található táblázat ábrái, számadatai remek támpontok lehetnek, de keress meg bennünket – kérdezz!

A Hajdu ZV 120 literes Erp fekvő villanybojler adatai, árak

A Hajdu villanybojler árak nem megfizethetetlen összegek (lásd fentebb, az információs blokkban). A piacon találhatóak olcsóbb elektromos forróvíztárolók, de semmiképpen se vásárolj úgy villamos vízmelegítőt, hogy nem ismerkedsz meg a termékkel és a gyártóval.

A „műszaki adatok” címkét lenyitva megtekintheted a 120 l-es Hajdu bojler legfontosabb paramétereit, és a budapesti bojler szerelés árakat – lebontva.

Az Hajdu 120 l-es elektromos forróvíztároló igényes kivitelezésű, stílusos, acéllemez palástja magasfényű, fehér porlakkal bevont. A vizet maximum 80°C-ra melegíti. Célszerű a készüléket 60°C-on üzemeltetni, energiahatékonyabb, vízkövesedés szempontjából is kedvezőbb ez a vízhőfok, sőt, a higiéniai feltételek is megfelelőek, még pangó víz esetében is.

Fekvő bojlert rendelj, ha kicsi a hely!

Vannak kérdéseid az ajánlatunkról és szolgáltatásunkról?

További információkra van szükséged, a Hajdu ZV 120 literes Erp villanybojlerről?

Használd kapcsolati űrlapunkat, kérj visszahívást!

Szívesen válaszolunk.

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.