Akció!

Hajdu Z 80 literes Erp villanybojler

Ft69.000

A termék mellett feltüntetett Hajdu Z Erp 80 literes villanybojler ára természetesen összesített összeg. Ez a díj tartalmazza a Hajdu Z 80 literes Erp villanybojler ár mellett a forróvíztároló házhoz szállítását, a régi tároló leszerelését, az új elektromos bojler felszerelését, rozsdamentes vízoldali bekötőcsöveket

Cikkszám: h10 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Hajdu Z 80 literes Erp villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Aktív anódos tartály védelem
b180
c180
Z-Erp-80

Új Hajdu Z 80 literes bojler ára házhoz szállítással 69000 Ft

Új bojler felszerelése bekötése 40000 Ft

Új inox vízbekötő csövek 6000 Ft

Régi bojler elszállítása 5000 Ft

Bojler csere ára összesen:  120000 Ft

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új Hajdu Z 80 literes Erp villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Hajdu villanybojler csere alkalmával az alábbi anyagokra lehet még szükség:

• Nyomáscsökkentő szelep 10.000 Ft

• Bojler elzáró sarokszelep 5.000 Ft/db

• Bojler átdübelezése 5.000 Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 10.000 Ft!

Hajdu aquastic villanybojler garanciával
kek (1)
Hajdu Z 80 literes Hajdu villanybojler
140

Mit tartalmaz a Hajdu Z 80 Erp villanybojler ára

A termék mellett feltüntetett Hajdu Z Erp 80 literes villanybojler ára természetesen összesített összeg. Ez a díj tartalmazza a Hajdu Z 80 literes Erp villanybojler ár mellett a forróvíztároló házhoz szállítását, a régi tároló leszerelését, az új elektromos bojler felszerelését, rozsdamentes vízoldali bekötőcsöveket, az elektromos hálózatra való bekötést, életre keltést. Sőt, a régi bojler elszállítását is, ami remek dolog, tekintve hogy elektromos veszélyes hulladéknak minősül.

A 80 l-es bojler melegvíz-előállítása elegendő egy kisebb létszámú család, intézmény, üzlet számára, a háztartási, kommunális, ipari használati melegvíz-igény kielégítésére.

Villanybojler árak

Tisztában vagyunk azzal, a Hajdu Z Erp 80 literes bojler ára magasabb, mint például egy olasz forróvíztárolóé, de ez okkal van így. Azok számára, akik kicsit is ismerik a piacon futó forróvíztárolókat, nem meglepő a 80 literes Hajdu Z Erp ára. Szemben a silány minőségű, de olcsó bojlerekkel, a 80 l-es Hajdu Z Erp zártrendszerű forróvíztároló megbízható, energiatakarékos, hosszú élettartamú – érdemes rá beruházni.

Nyári Tibor villanybojler szerelő

Családi vállalkozásunk a Hajdu bojlerek cseréjének specialistája. Évente 7 -800 db Hajdu villanybojlert cserélünk le és szerelünk fel Budapest területén, és 7- 800 db Hajdu bojlert javítunk, vagy vízkőtelenítünk. Hozzáértésünk a Hajdu cég stabil piaci jelenlétének is köszönhető. Hogy mennyire szilárd a Hajdu bojlert gyártó cég helyzete, alátámasztja a 2016-ban megérdemelten elnyert „A” minősítés. A minősítés a vállalkozások stabilitását és megbízhatóságát minősíti – hazánkban rendkívül kevés vállalkozás tudhatja magáénak. Ezen kívül számtalan díj, elismerés bizonyítja, hogy a cég még ennyi év után is megállja a helyét.

Bizony, részünkről hogy nem az a kérdés, milyen márkájú terméket vásárolj. A kérdés, hány liter űrtartalmú legyen, hova szeretnéd elhelyezni, mikor ideális számodra a bojlercsere. Érdemes előre lefixálni, mikor mehetünk szervizelni ha elérkezik a karbantartás, vízkőtelenítés, anódcsere ideje.

Villanybojler csere előre egyeztetett fix áron, "hoppá" felár nélkül!

 

Vannak kérdéseid az ajánlatunkról és szolgáltatásunkról?

További információkra van szükséged a Hajdu Z 80 literes Erp villanybojlerrel kapcsolatban?

Használd kapcsolati űrlapunkat. Kérj visszahívást!

Szívesen válaszolunk.

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.

  • Profi csapat, kiváló szakemberek! Megkeresésemre már másnapra vállalták a munkát és mindenről pontosan, szakszerűen tájékoztattak. Udvariasak, segítőkészek. Legnagyobb bizalommal ajánlom mindenkinek.
  • Zseniális csapat és profi munka! Én egészen biztosan őket fogom ajánlani minden ismerősömnek, akiknek bojlerrel kapcsolatos gondja akad a jövőben. Köszi!
  • Kifogástalan és imponálóan hozzáértő csapat. Mindent tisztáznak előre (már telefonon), ha közbe jön valami (nálunk jött is: bontás után kiderült, hogy a bojler tömítendő része elkorrodálódott, így már csak a csere jöhetett szóba), akkor is szabadon dönthetek, sőt, felkínált lehetőségekből választhatok is. Ott és azonnal! Tegnap este még nulla meleg víz, totál eltömődött rendszer, ma már minden rendben. Nem telt el 24 óra! Közérthetően, világosan me... Tovább
  • Csak ajánlani tudom ezt a csapatot. Gyorsan, tisztán, hatékonyan segítettek a hirtelen meghibásodó gépem esetén.
  • Miért ajánlom őket? Mert kedden telefonáltam és péntekre időpontot adtak. Mert az időpont egyeztetés kapcsán kikérdeztek a bojlerrel kapcsolatos problémáról és tájékoztattak arról, hogy milyen tételt jelent a javítás és mire kell számítani egy esetleges csere kapcsán. Mert az előre egyeztetett időpontban valóban megérkeztek. Mert felkészültek arra, hogy ha a készüléket cserélni kell, ne veszítsenek időt. Volt náluk egy új, garanciális készülék. Mert gyo... Tovább