Akció!

Hajdu Z 200 literes Erp villanybojler

Ft134.000

Ha a régi 200 literes Hajdu villanybojlered végleg tönkrement, és új, nagy vízterű 200 literes Hajdu villanybojler felszerelésére van szükséged, tudnod kell hogy az új 200 literes Hajdu Z ErP villanybojlerek beépítési mérete 20- 30 cm-rel nagyobb a régi bojlereknél, ezért mérni kell!

Cikkszám: h13 Kategória: Címke:

Leírás

Hajdu Z 200 literes Erp villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Aktív anódos tartály védelem
b180
c180
Z-ErP-200

Új Hajdu Z 200 literes bojler ára házhoz szállítással 134000 Ft

Új bojler felszerelése bekötése 75000 Ft

Új inox vízbekötő csövek 6000 Ft

Régi bojler elszállítása 5000 Ft

Bojler csere ára összesen:  220000 Ft

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új bojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Új Hajdu 200 literes villanybojler csere alkalmával az alábbi anyagokra lehet még szükség:

• Nyomáscsökkentő szelep 5.000 Ft

• Bojler elzáró sarokszelep 3.000 Ft/db

• Bojler átdübelezése 4.000 Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 5000 Ft!

Hajdu aquastic villanybojler garanciával
kek (1)
Hajdu Z 80 literes Hajdu villanybojler
140

Hajdu Z 200 literes Erp villanybojler teljes körű cseréje Budapesten

A zártrendszerű Hajdu Z 200 literes bojler űrtartalma folytán a háztartási, kommunális, és az ipari használati melegvíz igényt is kielégítheti. Mivel 80°C-ra is felfűthető a benne tárolt víz, ezért a nagyobb mértékű melegvíz kívánalmaknak is eleget tesz.

Ár-érték tekintetében biztató a 200 literes Hajdu bojler ára, hiszen remek energetikai paraméterekkel bír többek közt palástvastagságának és kiváló hőszigetelésének köszönhetően – a víz felfűtési ideje 6 órán belüli!
Az ideális elektromos forróvíztároló hőszigetelő anyagvastagsága 22-55mm. Az ennél vékonyabb szigetelésű villanybojlerek áramfogyasztása nagyságrendekkel nagyobb lehet! A falvastagság hat báros nyomásra gyártva általában 1,7mm, de a tíz bárra tervezett villamos vízmelegítők falvastagsága 2,5mm is lehet. A Hajdu elektromos forróvíztároló vastag szigeteléssel forgalomba hozott produktum, így a 200 literes Hajdu villanybojlert ár-érték tekintetében vizsgálva is korrekt termék véleményünk szerint.

A Hajdu bojler hosszú élettartamra szánt termék – méltányos garanciális idővel

A szabályozható vízhőmérséklet evidens. Hosszú élettartam jellemzi, köszönhetően az acéllemez tartálynak, a fokozott korrózióvédelemnek, a speciális tűzzománcnak, illetve a beépített magnézium aktívanódnak. Nem véletlen, hogy a gyártó 2 év teljes körű, és 7 év tartálygaranciát vállal.

Mindent figyelembe véve a Hajdu Z 200 literes Erp villanybojler ára – nem megfeledkezve arról, hogy ebben benne van a teljes villanybojler csere felszereléssel, kiszállítással együtt – kedvező.

Mivel hazai termék, fontos momentum, hogy a külföldről utánrendelt alkatrész akár többhetes átfutási idővel érkezik meg, ráadásul a villanybojler árához képest gyakran aránytalanul drágán. Addig tétlenségre van kárhoztatva a villanybojler, mi pedig melegíthetjük a vizet a gáztűzhelyen, vagy járhatunk át a szomszédba fürödni – utóbbi valljuk be, elég kellemetlen. Nem beszélve arról ha a szolgáltatásunk rovására megy, hiszen a melegvíz hiánya ellehetetleníti egyes szolgáltató ágazatok (plázák, fodrászatok, éttermek, sportcentrumok, művelődési és egyéb intézmények, panziók, apartmanok…) működését, munkamenetük gördülékenységét.

Mire figyelj új 200 literes Hajdu Z ErP villanybojler vásárlásakor

Figyelj és mérj!

Ha a régi 200 literes Hajdu villanybojlered végleg tönkrement, és új, nagy vízterű 200 literes Hajdu villanybojler felszerelésére van szükséged, tudnod kell hogy az új 200 literes Hajdu Z ErP villanybojlerek beépítési mérete 20- 30 cm-rel nagyobb a régi bojlereknél, ezért mérni kell!

Mérd le hány cm van a régi 200 literes villanybojlered alja és a falból kiálló hideg- melegvízes vízcsövek között. Mérd le azt is, hány centiméter van a régi villanybojler és a plafon között, mert ha a távolság engedi, az új 200 literes bojlert feljebb is szerelhetjük.

200 literes Hajdu villanybojler vásárlása előtt mindenképpen kérd ki véleményünket, kifundáljuk befér-e az új 200 literes Hajdu Z ErP villanybojler a régi helyére.

 

Vannak kérdéseid az ajánlatunkról és szolgáltatásunkról?

További információkra van szükséged?

Használd kapcsolati űrlapunkat. Kérj visszahívást!

Szívesen válaszolunk.

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.

  • Csaptelep csere,és mosógép bekötés miatt kerestem meg Tibit. Nagyon rendes megbízható fiatalember,megbízható és jó szakértelemmel végzi a munkáját. Bármi kérdésem merült fel,minden kérdésemre válaszolt. Évekkel ezelőtt bojler csere miatt is őt bíztam meg a feladattal. Nagyon megbízható csapat a testvérével együtt. Máskor is csak őket megkeresni. Korrekt ,nyugalmat sugárzó csapat ,ajánlani tudom őket mindenkinek.
  • Vasárnap de. küldtem e- mailen megrendelést Hajdú bojler javításra. Azt kértem, hogy előzetesen telefonon jelentkezzenek. Meglepetésemre 5 perc múlva (hétvégén!) már szólt is a telefonom és részletesen másnapra már megbeszéltünk mindent. Pontosan érkeztek, korrektül dolgoztak és adták a számlát. Sok rossz tapasztalat után igazán örültem, hogy vannak még tisztességes szakemberek, akik ráadásul családi vállalkozásban dolgoznak! Jó szívvel ajánlom őket! Ha... Tovább
  • Gyors kiszállás, korrekt munkavégzés, azonnali segítség, szakmailag abszolút naprakész, teljeskörű tájékoztatás, teljes munkavégzés a rossz bojler leszerelésétől kezdve annak elvitelén át egészen az új bojler beüzemeléséig, teljeskörű tájékoztatás a további teendőkről. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!!!!
  • Telefonon részletes tájékoztatást kaptam a bojler állapotáról. Egy nap alatt kaptam időpontot, a megadott időben jöttek. Gyors, korrekt, udvarias, megbízható csapat! A számlát 2 nap múlva meg is kaptam, ahogy mondták. Nagyon köszönöm Önöknek, hogy gyorsan ki tudtak jönni és kicserélték a bojleremet. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!
  • Ritka szimpatikus és jószándékú hozzáállás jellemzi a két szakember gyors és kiváló szakértelmét! Nyugodt tud lenni az ember a mai világban, ha talál ilyen értékes szakembereket! Köszönjük a segítséget Nekik! 🤜🤛