Akció!

Hajdu Z 200 literes Erp villanybojler

Ft134.000

Ha a régi 200 literes Hajdu villanybojlered végleg tönkrement, és új, nagy vízterű 200 literes Hajdu villanybojler felszerelésére van szükséged, tudnod kell hogy az új 200 literes Hajdu Z ErP villanybojlerek beépítési mérete 20- 30 cm-rel nagyobb a régi bojlereknél, ezért mérni kell!

Cikkszám: h13 Kategória: Címke:

Leírás

Hajdu Z 200 literes Erp villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Aktív anódos tartály védelem
b180
c180
Z-ErP-200

Új Hajdu Z 200 literes bojler ára házhoz szállítással 134000 Ft

Új bojler felszerelése bekötése 75000 Ft

Új inox vízbekötő csövek 6000 Ft

Régi bojler elszállítása 5000 Ft

Bojler csere ára összesen:  220000 Ft

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új bojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Új Hajdu 200 literes villanybojler csere alkalmával az alábbi anyagokra lehet még szükség:

• Nyomáscsökkentő szelep 5.000 Ft

• Bojler elzáró sarokszelep 3.000 Ft/db

• Bojler átdübelezése 4.000 Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 5000 Ft!

Hajdu aquastic villanybojler garanciával
kek (1)
Hajdu Z 80 literes Hajdu villanybojler
140

Hajdu Z 200 literes Erp villanybojler teljes körű cseréje Budapesten

A zártrendszerű Hajdu Z 200 literes bojler űrtartalma folytán a háztartási, kommunális, és az ipari használati melegvíz igényt is kielégítheti. Mivel 80°C-ra is felfűthető a benne tárolt víz, ezért a nagyobb mértékű melegvíz kívánalmaknak is eleget tesz.

Ár-érték tekintetében biztató a 200 literes Hajdu bojler ára, hiszen remek energetikai paraméterekkel bír többek közt palástvastagságának és kiváló hőszigetelésének köszönhetően – a víz felfűtési ideje 6 órán belüli!
Az ideális elektromos forróvíztároló hőszigetelő anyagvastagsága 22-55mm. Az ennél vékonyabb szigetelésű villanybojlerek áramfogyasztása nagyságrendekkel nagyobb lehet! A falvastagság hat báros nyomásra gyártva általában 1,7mm, de a tíz bárra tervezett villamos vízmelegítők falvastagsága 2,5mm is lehet. A Hajdu elektromos forróvíztároló vastag szigeteléssel forgalomba hozott produktum, így a 200 literes Hajdu villanybojlert ár-érték tekintetében vizsgálva is korrekt termék véleményünk szerint.

A Hajdu bojler hosszú élettartamra szánt termék – méltányos garanciális idővel

A szabályozható vízhőmérséklet evidens. Hosszú élettartam jellemzi, köszönhetően az acéllemez tartálynak, a fokozott korrózióvédelemnek, a speciális tűzzománcnak, illetve a beépített magnézium aktívanódnak. Nem véletlen, hogy a gyártó 2 év teljes körű, és 7 év tartálygaranciát vállal.

Mindent figyelembe véve a Hajdu Z 200 literes Erp villanybojler ára – nem megfeledkezve arról, hogy ebben benne van a teljes villanybojler csere felszereléssel, kiszállítással együtt – kedvező.

Mivel hazai termék, fontos momentum, hogy a külföldről utánrendelt alkatrész akár többhetes átfutási idővel érkezik meg, ráadásul a villanybojler árához képest gyakran aránytalanul drágán. Addig tétlenségre van kárhoztatva a villanybojler, mi pedig melegíthetjük a vizet a gáztűzhelyen, vagy járhatunk át a szomszédba fürödni – utóbbi valljuk be, elég kellemetlen. Nem beszélve arról ha a szolgáltatásunk rovására megy, hiszen a melegvíz hiánya ellehetetleníti egyes szolgáltató ágazatok (plázák, fodrászatok, éttermek, sportcentrumok, művelődési és egyéb intézmények, panziók, apartmanok…) működését, munkamenetük gördülékenységét.

Mire figyelj új 200 literes Hajdu Z ErP villanybojler vásárlásakor

Figyelj és mérj!

Ha a régi 200 literes Hajdu villanybojlered végleg tönkrement, és új, nagy vízterű 200 literes Hajdu villanybojler felszerelésére van szükséged, tudnod kell hogy az új 200 literes Hajdu Z ErP villanybojlerek beépítési mérete 20- 30 cm-rel nagyobb a régi bojlereknél, ezért mérni kell!

Mérd le hány cm van a régi 200 literes villanybojlered alja és a falból kiálló hideg- melegvízes vízcsövek között. Mérd le azt is, hány centiméter van a régi villanybojler és a plafon között, mert ha a távolság engedi, az új 200 literes bojlert feljebb is szerelhetjük.

200 literes Hajdu villanybojler vásárlása előtt mindenképpen kérd ki véleményünket, kifundáljuk befér-e az új 200 literes Hajdu Z ErP villanybojler a régi helyére.

 

Vannak kérdéseid az ajánlatunkról és szolgáltatásunkról?

További információkra van szükséged?

Használd kapcsolati űrlapunkat. Kérj visszahívást!

Szívesen válaszolunk.

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.

  • Profi csapat, kiváló szakemberek! Megkeresésemre már másnapra vállalták a munkát és mindenről pontosan, szakszerűen tájékoztattak. Udvariasak, segítőkészek. Legnagyobb bizalommal ajánlom mindenkinek.
  • Kifogástalan és imponálóan hozzáértő csapat. Mindent tisztáznak előre (már telefonon), ha közbe jön valami (nálunk jött is: bontás után kiderült, hogy a bojler tömítendő része elkorrodálódott, így már csak a csere jöhetett szóba), akkor is szabadon dönthetek, sőt, felkínált lehetőségekből választhatok is. Ott és azonnal! Tegnap este még nulla meleg víz, totál eltömődött rendszer, ma már minden rendben. Nem telt el 24 óra! Közérthetően, világosan me... Tovább
  • Zseniális csapat és profi munka! Én egészen biztosan őket fogom ajánlani minden ismerősömnek, akiknek bojlerrel kapcsolatos gondja akad a jövőben. Köszi!
  • Miért ajánlom őket? Mert kedden telefonáltam és péntekre időpontot adtak. Mert az időpont egyeztetés kapcsán kikérdeztek a bojlerrel kapcsolatos problémáról és tájékoztattak arról, hogy milyen tételt jelent a javítás és mire kell számítani egy esetleges csere kapcsán. Mert az előre egyeztetett időpontban valóban megérkeztek. Mert felkészültek arra, hogy ha a készüléket cserélni kell, ne veszítsenek időt. Volt náluk egy új, garanciális készülék. Mert gyo... Tovább
  • Szuperek voltak. Gyors segítség kellett és meg is kaptam. Telefonos egyeztetés nagyon szimpatikus volt. Mindent elmagyaráztak. Előtte másik 2 céggel is egyeztettem akik hozzá nem értésem miatt lekezelően beszéltek velem. Ebben a hivásban ezt nem tapasztaltam. Szépen dolgoztak és nem hagytak rumlit. Fél órán belül készen voltak. Korrekt munka