Akció!

Hajdu Aquastic 30 literes Erp villanybojler

Ft49.000 Ft46.500

Nem titkolózunk. A Hajdu Aquastic 30 literes Erp  villanybojler ára fentebb felsoroltakkal pontosan annyi, amennyi a lapon szerepel. Esetenként bojlercsere közben szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, de jó hír, hogy ez esetben munkadíjat nem, csak a szerelvények árát számoljuk fel. Lásd: nyomáscsökkentő szelep, bojler elzáró sarokszelep, bojler átdübelezése.

Cikkszám: h2 Kategória: Címke:

Leírás

Hajdu Aquastic 30 literes Erp villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Aktív anódos tartály védelem
b180
c180
Hajdu Aquastic AQ30 ERP villanybojler csere

Új Hajdu Aquastic 30 literes bojler ára házhoz szállítással 51500 Ft

Új bojler felszerelése bekötése 40000 Ft

Új inox vízbekötő csövek 6000 Ft

Régi bojler elszállítása 5000 Ft

Bojler csere ára összesen:  102500 Ft

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új  Hajdu Aquastic 30 literes Erp villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Hajdu villanybojler csere alkalmával az alábbi anyagokra lehet még szükség:

• Nyomáscsökkentő szelep 10.000 Ft

• Bojler elzáró sarokszelep 5.000 Ft/db

• Bojler átdübelezése 5.000 Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 10.000 Ft!

Hajdu aquastic villanybojler garanciával
kek (1)
Hajdu Z 80 literes Hajdu villanybojler
140

Hajdu Aquastic 30 literes Erp villanybojler

A klasszikusan elegáns dizájnnak köszönhetően az AQ ErP típuscsalád 30 literes, zártrendszerű, villamos fűtésű, fali függőleges forróvíztárolója szolidan alkalmazkodik bármilyen stílusú helyiség berendezéséhez.

A tartályban lévő vízhőmérséklet manuálisan állítható, így váratlan, megnövekedett melegvíz igényeknek is eleget tehetünk, folyamatos felfűtés esetén. Pár főt foglalkoztató cégek, illetve szolgáltató irodát működtető vállalatok számára optimális. Egy személy otthoni melegvíz igényét is kielégítheti.

Hajdu Aquastic 30 literes Erp villanybojler ára

A Hajdu Aquastic 30 literes Erp villanybojler ára felszereléssel, kiszállítással éppen annyiba kerül, mint a 20 literrel nagyobb térfogatú Hajdu Aquastic forróvíztároló. Mindenképpen érdemes meggondolni, mennyi használati melegvíz előállításával számoljunk.

Energiatakarékosság és teljesítmény szempontjából is produktív vízmelegítő.

Fontos! A feltüntetett összesített Hajdu Aquastic 30 literes Erp villanybojler ár tartalmazza a régi elektromos vízmelegítő leszerelését, az új bojler felszerelését, az új vízoldali bekötőcsövek díját, az elektromos csatlakozás bekötését, a bojler beüzemelését, a régi bojler elszállítását, és természetesen ebben az összesített bojler árban benne foglaltatik az új Hajdu bojler ára is.

Mikor kerül többe a bojlercsere?

Nem titkolózunk. A 30 literes Erp villanybojler ára fentebb felsoroltakkal pontosan annyi, amennyi a lapon szerepel. Esetenként bojlercsere közben szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, de jó hír, hogy ez esetben munkadíjat nem, csak a szerelvények árát számoljuk fel.

Lásd: nyomáscsökkentő szelep, bojler elzáró sarokszelep, bojler átdübelezése.

Szolgáltatásunk komplex, hiszen sokkal hatékonyabb, ezért olcsóbb a villanybojler csere, hiszen egy kézen keresztül fut az egész művelet. Nem igényel külön víz- és villanyszerelő szakembert – az egész procedúrát elvégzi Nyári Tibor Bojler szerelő!

Válaszd Nyári Tibor villanybojler-csere.hu csapatát, hogy mindig legyen elég melegvíz!

 

Vannak kérdéseid az ajánlatunkról és szolgáltatásunkról?

További információkra van szükséged a Hajdu Aquastic 30 literes Erp villanybojlerről?

Használd kapcsolati űrlapunkat, kérj visszahívást!

Szívesen válaszolunk.

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.