Energiatakarékos 120 literes villanybojler árak Budapest

Mai világunkban egyre több tudatos vásárló próbálja megóvni környezetét és önmagát a túlzott költekezés terén. Emiatt egyre divatosabbak és persze hasznosak is az energiatakarékos megoldású készülékek.

Ez természetesen a Hajdu 120 literes villanybojlerekre is vonatkozik. Ezért érdemes ebben gondolkodnod. A gyártó sokféle módon tudja az energiatakarékosságot szavatolni.  Példának okáért a szigeteléssel, illetve a vízkővesedés kialakulásának csökkentésével. Erre szoktak tűzzomácozott felületet biztosítani többek között és emellett ezek a készülékek gyorsan képesek a vizet felmelegíteni.

Mielőtt kiválasztanád a megfelelő 120 literes energiatakarékos vízmelegítőt tekintsd át a legfontosabb szempontokat az adott márka és áron túl: literben meghatározott méret, tömeg (feltöltött állapotban), felfűtési idő, a hőveszteség értéke, áramerősség, illetve a hálózati feszültség nagysága, fűtőteljesítmény, és az üzemi víznyomás mértéke.

Az is előfordulhat (főleg Budán), hogy külső nyomáscsökkentőre is szükség lesz. A víz- és villanycsatlakozó mérete is fontos tényező, az éjszakai árammérővel együtt, amennyiben ezzel is rendelkezik.

Energiatakarékos 120 literes villanybojler vásárlás

Ha biztosra akarsz menni, akkor lépj velünk kapcsolatba telefonon a hét bármely napján és kompletten segítünk Neked mindenben. Beleértve a tanácsadást, hogy milyen készüléket érdemes megvásárolnod, és azt meg is tudod tőlünk venni.

Emellett a régi 120 literes villanybojlert leszereljük és elszállítjuk. Az újat pedig beüzemeljük és, ha óhajtod, akkor idővel a karbantartásban és szervizelésében is azonnal segítségedre sietünk.

Rengeteg felesleges időtöltéstől, bosszankodástól kímélheted meg magad, ha minket választasz. Semmit nem kockáztatsz, mert egy kézben mindent elintézünk és 5 millió forintig teljes körű kár és felelősségbiztosítással is rendelkezünk.

Hajdu 120 literes energiatakarékos villanybojler komplett beszereléssel fix áron

Az új energiatakarékos 120 literes villanybojlert Budapest egész területére kiszállunk. Évente 7-800 Hajdú bojlert cserélünk ki. Hasznos tanácsokkal is ellátunk, hogy később se csöpögjön a készüléked. Ennek köszönhetően nem kell attól tartanod, hogy tönkremegy idő előtt a készülék: túl sok áramot kezd el fogyasztani hirtelen, kevés meleg vizet termel, zúgó és sistergő hangot ad ki, nem melegít, vagy, hogy a bekötő csőn keresztül jelentkezik valamilyen üzemzavar.

1991 óta rengeteg elégedett vevővel rendelkezünk, csatlakozz Te is közéjük. Lépj velünk kapcsolatba, rendelj bojler cserét tőlünk, mert mi kompletten mindenben segítünk Neked.

ENERGIATAKARÉKOS 120 LITERES VILLANYBOJLER ÁRAK

NYÁRI TIBOR BUDAPESTI BOJLER SZERELŐ

Nyári Tibor villanybojler szerelő

  • Egyik frissen vasarolt, tokatol bokaig az elado altal felujitott lakasomban meghalt az ujnak hitt bojler, ket hettel azutan, hogy bekoltozott a berlom. Kulfoldon elunk, tehat latatlanban kellett szakembert keresnem. A bojler be volt dobozolva az almennyezet fole, azt mondtak, hogy egy Hajdu. A szakembereket Google baratom ajanlotta es a weboldal nagyon meggyozo volt. Nem csalodtam! Pontos tajekoztatast, arajanlatot es idopontot kaptam, a regi bojlert ki kellett cserelni. Emberfeletti munkaval, m... Tovább
  • Kifogástalan és imponálóan hozzáértő csapat. Mindent tisztáznak előre (már telefonon), ha közbe jön valami (nálunk jött is: bontás után kiderült, hogy a bojler tömítendő része elkorrodálódott, így már csak a csere jöhetett szóba), akkor is szabadon dönthetek, sőt, felkínált lehetőségekből választhatok is. Ott és azonnal! Tegnap este még nulla meleg víz, totál eltömődött rendszer, ma már minden rendben. Nem telt el 24 óra! Közérthetően, világosan me... Tovább
  • Miért ajánlom őket? Mert kedden telefonáltam és péntekre időpontot adtak. Mert az időpont egyeztetés kapcsán kikérdeztek a bojlerrel kapcsolatos problémáról és tájékoztattak arról, hogy milyen tételt jelent a javítás és mire kell számítani egy esetleges csere kapcsán. Mert az előre egyeztetett időpontban valóban megérkeztek. Mert felkészültek arra, hogy ha a készüléket cserélni kell, ne veszítsenek időt. Volt náluk egy új, garanciális készülék. Mert gyo... Tovább
  • Zseniális csapat és profi munka! Én egészen biztosan őket fogom ajánlani minden ismerősömnek, akiknek bojlerrel kapcsolatos gondja akad a jövőben. Köszi!
  • Szuperek voltak. Gyors segítség kellett és meg is kaptam. Telefonos egyeztetés nagyon szimpatikus volt. Mindent elmagyaráztak. Előtte másik 2 céggel is egyeztettem akik hozzá nem értésem miatt lekezelően beszéltek velem. Ebben a hivásban ezt nem tapasztaltam. Szépen dolgoztak és nem hagytak rumlit. Fél órán belül készen voltak. Korrekt munka