Hajdu Aquastic Erp 120 literes villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Mit tartalmaz az ár?

Az új villanybojler ára.

Új villanybojler házhoz szállítása.

Régi villanybojler leszerelése.

Új villanybojler felszerelése.

Új rozsdamentes vízoldali bekötőcsövek.

Meglévő elektromos csatlakozás bekötése.

Bojler beüzemelése.

Régi bojler elszállítása.

140 000 Ft

Az egyik legkelendőbb Hajdu bojler az új 120 literes Aquastic ErP zártrendszerű forróvíztároló, kivezetett hőfokszabályozós kivitel. Szívből ajánljuk, mert megbízható, energiatakarékos, hosszú élettartamú, jó ár-érték arányú árucikk. Űrtartalma három, négytagú család részére optimális.

zártrendszerű tárolós vízmelegítő

 A zártrendszerű tárolós vízmelegítők tartálya acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet speciális, titán tartalmú tűzzománc bevonat és aktív magnézium anód biztosítja. Ezek a készülékek több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására alkalmasak.

Hőszigetelés

A készülékek hőszigetelése freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelő hab. A fémburkolatú kivitelek nanokerámiás felület előkészítéssel rendelkeznek.

Űrtartalom: 120 liter
Átmérő: 515 mm
Vízcsatlakozás: G1/2
Max. üzemi nyomás: 0,6 Mpa
Villamos teljesítmény: 1,8 kW
Felfűtési idő 65 °C-ra: 4,2 óra
Melegvíz hőmérséklet: max 65 °C
Csapolási profil: L
Energiahatékonysági osztály: C

További információk

Tömeg 33 kg
Gyártó

Hajdu

Méret

120 literes

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Az alábbi anyagokra lehet még szükség:

Nyomáscsökkentő szelep

10.000 Ft

Bojler elzáró sarokszelep

5.000 Ft/db

Bojler átdübelezése

5.000 Ft

BUDAI KERÜLETEKBEN NYOMÁSCSÖKKENTŐ BEÉPÍTÉSÉRE VAN SZÜKSÉG, DÍJA EGYSZERI 10.000 FT!

Gyakori kérdések

Hány év garancia jár a villanybojlerre?

Vadonatúj professzionális 120 literes villanybojler, amelyhez 2 év teljes körű, és 3 év tartálygarancia jár. A házhoz szállításért külön díjat nem számolunk fel.

Ki fogja felszerelni az új villanybojlerem?

Megbízható szerelőt keres aki ki is megy ha ígéri? Járt már úgy, hogy szabadságot vett ki és hiába várta a szerelőt? Velünk ez nem fordulhat elő. A régi bojlert leszereljük, és az újat teljeskörűen felszereljük, beüzemeljük. Professzionális szerelő munkánkra 1 év garanciát vállalunk.

Ki kell cserélni a bekötőcsöveket?

Legtöbb esetben flexibilis, szövetburkolatú gumicsövekkel van bekötve a villanybojler. Egy új bojler cseréjénél a régi típusú csövek meghagyása kockázatos. Mivel anyaguk gumi, idővel elöregednek, vízkövesedés miatt könnyen megtörnek. Az új inox fémcsövek teljesen rozsdamentesek, helyszínen méretre vágjuk, így esztétikusabb lesz a fürdőszobája. Továbbá nagyobb a belső átmérője, ezért több víz tud áramolni, nyomásproblémák sem lépnek fel.

Mit csináljak a leszerelt bojlerrel?

A régi bojler, amely tele lehet vízkővel, 80 kg-ot is nyomhat. Veszélyes hulladéknak minősül, így a hétköznapi szemétszállításnál nem leadható, valamint a házból kicipelése sem egyemberes feladat. Mi elszállítjuk, megfelelő helyen leadjuk, Önnek a a kisujját sem kell mozdítania.

Mit tartalmaznak a honlapon feltüntetett Hajdu bojler árak?

A weboldalon jelzett Hajdu Aquastic 120 literes Erp villanybojler ár összesített díj, természetesen nem csak a forróvíztároló ára. A díjban benne foglaltatik az új 120 literes Hajdu Aquastic bojler ára, a kiszállítás, kiszállás díja. A sornak nincs vége, hiszen az elektronikai hulladéknak minősülő régi forróvíztároló leszerelését, kívánság esetén annak elszállítását is vállaljuk a díjon belül.

A 120 literes bojler nem kis teher a hordozó falfelületnek – a feltüntetett 120 literes bojler ára a megbízható felfüggesztés ellenértékét is tartalmazza, és magában foglalja a víz- és elektromos hálózatra való bekötést is. A budai kerületekben számolni kell egyszeri plusz 10.000 Ft-tal, ezekben a kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség!

Miért válasszon Hajdu 120 literes elektromos bojlert?

Nem titok, cégünk a Hajdu bojlert preferálja, nem véletlenül, hiszen remek, megbízható márka. Igaz, bojler ár tekintetében nem ez a legolcsóbb produktum, de ez egyértelmű, hiszen a minőséget meg kell fizetni. Az Aquastic Erp 120 literes Hajdu bojler ár mögött jó anyagminőség, profi gyártástechnológia, többéves garancia áll. Téved, aki azt hiszi, létezik olcsó elektromos forróvíztároló, mely szép is, jó is, ráadásul hosszú élettartamú. 

A Hajdú 120 literes villanybojler ár érték arányában kiváló választás

Az, hogy meleg víz folyik a csapból, manapság már senkinek sem furcsa vagy meglepő. Annál elképzelhetetlenebbnek tűnik, így, hosszú évtizedek távlatából, hogy ez valaha nem így volt. A 19. században találták fel azt a csodálatos szerkezetet, amely ma is minden ember otthonában megtalálható, a bojlert. Az új Hajdú 120 literes villanybojler ár tekintetében is kedvező, ezért nagyon gyakori termék. A Hajdú egy magyar cég, amely nem csak a hazai, de a nemzetközi piacon is helyet kapott. Neve egyet jelent a minőséggel, ami a vásárlók hűségén és elégedettségén mérhető le leginkább.

De miért éppen a 120 literes?

A 80 literes tárolókapacitású eszköz, mindössze két ember szükségleteinek kielégítésére elegendő. Ha ennél több személy használja, teljesítményét a maximumon kell tartani, amellyel rengeteg áramot fogyasztunk. A Hajdú 120 literes villanybojler ár tehát jobban megéri, mert a nagyobb kapacitás miatt, tudunk spórolni az energiákkal. Ugyanis egy négyfős család napi vízszükséglete a 120 liter. Ezért tervezték ezeket a vízmelegítőket ilyen méretűre.

A Hajdú 120 literes villanybojler ár azért is éri meg, mert nem kell állandóan, maximális teljesítménnyel üzemeltetni.
Nagyon kevés esetben használjuk csak a forró vizet, keverni szoktuk, hogy a testünknek megfelelő hőmérsékletű vízzel fürödhessünk. Ez pedig 40 fok körüli vizet jelent. Mivel a Hajdú 120 literes villanybojler beállítható kisebb teljesítményre is, kisebb lesz a villanyszámlánk.

Hosszú távon gondolkodva, megéri a minőséget választani. De nem csak a minőségről, a családunk létszámának növekedéséről is érdemes elgondolkodni. Ha kompromisszumot kötünk és beérjük egy kisebb eszközzel a Hajdú Aquastic 120 literes villanybojler helyett, később számíthatunk akár plusz kiadásokra is. A bojlereket több évtizedre választjuk, mert megfelelő karbantartás mellett, bizony, ilyen sokáig használható. A vízfogyasztásunk növekedhet az évek során, ezért érdemes előrelátónak lenni, hogy ne fenyegessenek minket a csere felesleges költségei.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

    Szolgáltatási terület

    Budapest

    Keressen

    Mindennap 8:00 – 20:00 között

    Telefon