Akció!

Hajdu ZV 200 literes Erp villanybojler

Ft130.000 Ft124.000

A vízszintes szerelésű 200 literes Hajdu bojlert olyan háztartásokba, közintézményekbe, szolgáltató egységekbe ajánljuk, ahol a melegvízigény az átlagosnál nagyobb, a hely viszont relatíve kevés.

Cikkszám: h17 Kategória: Címke:

Leírás

Hajdu ZV 200 literes Erp villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Aktív anódos tartály védelem
b180
c180
Hajdu ZV 200 Erp fekvő villanybojler

Új Hajdu ZV 200 literes bojler ára házhoz szállítással 124000 Ft

Új bojler felszerelése bekötése 60000 Ft

Új inox vízbekötő csövek 6000 Ft

Régi bojler elszállítása 5000 Ft

Bojler csere ára összesen:  195000 Ft

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új bojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Hajdu villanybojler csere alkalmával az alábbi anyagokra lehet még szükség:

• Nyomáscsökkentő szelep 10.000 Ft

• Bojler elzáró sarokszelep 3.000 Ft/db

• Bojler átdübelezése 5.000 Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 5000 Ft!

Hajdu aquastic villanybojler garanciával
kek (1)
Hajdu Z 80 literes Hajdu villanybojler
140

A Hajdu ZV 200 literes Erp vízszintes szerelésű villanybojler csere

Nem hagyunk kétséget: nincsenek titkos költségek, "cseles" pluszmunkák! A 200 l-es zártrendszerű, vízszintes szerelésű elektromos forróvíztároló ára Budapesten felszereléssel, kiszállítással pontosan előre kalkulálható.

Mivel komplex szolgáltatást nyújtunk, ezért nem kell mást tenned, mint kiválasztani az ideális űrtartalmú Hajdu villamos vízmelegítőt, átböngészni a bojler szerelés árak tételekre bontott díjait, majd felvenni velünk a kapcsolatot!

Első a biztonság – masszív háttér: stabilan függő bojler!

A 200 literes elektromos forróvíztároló akár álló, akár fekvő szerelésű, mindenképpen nagy terhet ró a falra. A 200 l-es bojler tömege 53kg, ehhez jön a 200 liter víz súlya. Nem kevés! A bojlerszerelés előtt mindenképpen meg kell vizsgálni a teherhordó falat, akkor is, ha az új villamos vízmelegítő nem lesz nehezebb, mint a lecserélendő. Ne kockáztass! Súlyos balesetektől óvjuk meg magunkat, szeretteinket, ha óvatosak vagyunk! Ne sajnáljuk az időt a pénzt – első a biztonság!

Kis helyre is mehet nagy, 200 literes bojler!

A vízszintes szerelésű 200 literes Hajdu bojlert olyan háztartásokba, közintézményekbe, szolgáltató egységekbe ajánljuk, ahol a melegvízigény az átlagosnál nagyobb, a hely viszont relatíve kevés.

A tartály a vizet 5 óra alatt melegíti fel 80°C-ra. Ez azért is fontos, mivel a fekvő szerelésű elektromos forróvíztárolóknál nem a legideálisabban rétegződik a hideg és a melegvíz. Nagyobb melegvízigény esetében optimális, ha eleve méretesebb forróvíztárolót vásárolunk, mivel a tartály működés közben veszít hatékonyságából, "hála" a fizikai törvényszerűségeknek.

Mint minden Hajdu villanybojler esetében, itt is evidens a belső és külső korrózióvédelem, az energiahatékonyságot támogató szigetelés, és a stílusos külcsín.

Lehet, hogy olcsó bojler is kapható a piacon, de ahhoz sem férhet kétség, hogy egy 200 literes Hajdu bojler ár megtérülő befektetés, ár-érték arány tekintetében simán verheti vetélytársait. Azért is, mert remek termék – számtalan szakmai elismerést gyűjtött már be a cég –, képesek megújulni, mégis megtartani a tradíciókat, és hazai gyártású produktum lévén gördülékeny az alkatrész-utánpótlás is. Ha velünk szereltetsz, maradjunk kapcsolatban, hiszen a szervizelést, karbantartást is szívesen elvégezzük!

Hívj bennünket, mert a melegvíznek folynia kell!

 

Vannak kérdéseid az ajánlatunkról és szolgáltatásunkról?

További információkra van szükséged?

Használd kapcsolati űrlapunkat, kérj visszahívást!

Szívesen válaszolunk.

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.