Akció!

Hajdu ZV 150 literes Erp villanybojler

Ft129.000

A 150 l-es vízszintes szerelésű bojler minőség tekintetében semmiben sem különbözik kisebb, sem nagyobb társaitól. Az acéllemezből gyártott vízmelegítők tűzzománc bevonattal, magnézium aktívanóddal ellátottak, a minél hatékonyabb korrózióvédelem okán.

Cikkszám: h16 Kategória: Címke:

Leírás

Hajdu ZV 150 literes Erp villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Aktív anódos tartály védelem
b180
c180
Hajdu ZV 150 Erp vízszintes villanyboyler

Új Hajdu ZV 150 literes bojler ára házhoz szállítással 129000 Ft

Új bojler felszerelése bekötése 80000 Ft

Új inox vízbekötő csövek 6000 Ft

Régi bojler elszállítása 5000 Ft

Bojler csere ára összesen:  220000 Ft

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új bojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Hajdu villanybojler csere alkalmával az alábbi anyagokra lehet még szükség:

• Nyomáscsökkentő szelep 5.000 Ft

• Bojler elzáró sarokszelep 3.000 Ft/db

• Bojler átdübelezése 4.000 Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 5000 Ft!

Hajdu aquastic villanybojler garanciával
kek (1)
Hajdu Z 80 literes Hajdu villanybojler
140

A Hajdu ZV 150 literes Erp fekvő villanybojler csere ára Budapesten felszereléssel, kiszállítással

Kérünk, görgess feljebb, és tájékozódj a fenti információs moduloknál.
A „műszaki adatok” fület lenyitva hozzáférsz a vízszintes szerelésű elektromos vízmelegítő paramétereihez. Ha az eddigiektől eltérő űrtartalmú villamos vízmelegítő kerül felszerelésre, és nem vagy biztos abban, jól spekulálsz-e a méret/űrtartalom tekintetében, egyeztess velünk!

Mit tartalmaz a 150 literes fekvő bojler csere díja?

A feltüntetett Hajdu bojler teljes körű csere árai egyértelműsítik, hogy a komplett bojlercsere Budapesten kiszállással, szerelvényárakkal, munkadíjjal együtt, illetve lebontva mennyibe kerül.
Ha szükség van az elöregedett helyett új nyomáscsökkentő szelepre, bojler elzáró sarokszelepre, a bojler átdübelezésére, megoldjuk – ezekben az esetekben munkadíjat nem, csak a beépítendő anyagok árát számlázzuk.

Ha nem muszáj, hogy a 150 l-es villanybojler állandóan melegítsen, érdemes áttérni a konyhanyelven „éjszakai áram” elnevezésen ismert szolgáltatásra, azaz a vezérelt áramra. A régi, mechanikus órákkal vezérelt éjszakai áram este 10 órától reggel 6-ig dolgozott. Napjainkban a hangfrekvenciás vezérlés a legkorszerűbb, és a fogyasztó számára is a legjobb, hiszen nappal, amikor a „kötelező” üzemi terhelés csökken, a hálózat terhelhetőbb, a villanybojlerek „extra” energiavételezéshez jutnak. Keresd ez ügyben áramszolgáltatódat!

Hajdu ZV 150 literes Erp fekvő elektromos forróvíztároló tulajdonságai

A 150 l-es vízszintes szerelésű bojler minőség tekintetében semmiben sem különbözik kisebb, sem nagyobb társaitól. Az acéllemezből gyártott vízmelegítők tűzzománc bevonattal, magnézium aktívanóddal ellátottak, a minél hatékonyabb korrózióvédelem okán. A külső, elegáns burkolat fehér, magasfényű porlakkal bevont. Az energiahatékony hőszigetelés, jó hőtartás a speciális, freonmentes poliuretán habnak is köszönhető. Az alkatrészutánpótlás gördülékeny, hiszen hazai termékről van szó.

Miért Hajdu villanybojler?

Nyári Tibor bojlerszerelő csapatára évente hozzávetőlegesen 7-800 Hajdu bojlerszerelés és csere vár. Állandó ügyfeleink már tudják: azért specializálódtunk erre a márkára, azért áll hozzánk közel a Hajdu villanybojler csere Budapesten, mert 1991 óta számunkra már számtalanszor bizonyított a termék!

Vásárolj tőlünk, egy füst alatt megoldjuk a komplett bojlercserét!

Vannak kérdéseid az ajánlatunkról és szolgáltatásunkról?

További információkra van szükséged?

Használd kapcsolati űrlapunkat, kérj visszahívást!

Szívesen válaszolunk.

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.

  • Egyik frissen vasarolt, tokatol bokaig az elado altal felujitott lakasomban meghalt az ujnak hitt bojler, ket hettel azutan, hogy bekoltozott a berlom. Kulfoldon elunk, tehat latatlanban kellett szakembert keresnem. A bojler be volt dobozolva az almennyezet fole, azt mondtak, hogy egy Hajdu. A szakembereket Google baratom ajanlotta es a weboldal nagyon meggyozo volt. Nem csalodtam! Pontos tajekoztatast, arajanlatot es idopontot kaptam, a regi bojlert ki kellett cserelni. Emberfeletti munkaval, m... Tovább
  • Kifogástalan és imponálóan hozzáértő csapat. Mindent tisztáznak előre (már telefonon), ha közbe jön valami (nálunk jött is: bontás után kiderült, hogy a bojler tömítendő része elkorrodálódott, így már csak a csere jöhetett szóba), akkor is szabadon dönthetek, sőt, felkínált lehetőségekből választhatok is. Ott és azonnal! Tegnap este még nulla meleg víz, totál eltömődött rendszer, ma már minden rendben. Nem telt el 24 óra! Közérthetően, világosan me... Tovább
  • Miért ajánlom őket? Mert kedden telefonáltam és péntekre időpontot adtak. Mert az időpont egyeztetés kapcsán kikérdeztek a bojlerrel kapcsolatos problémáról és tájékoztattak arról, hogy milyen tételt jelent a javítás és mire kell számítani egy esetleges csere kapcsán. Mert az előre egyeztetett időpontban valóban megérkeztek. Mert felkészültek arra, hogy ha a készüléket cserélni kell, ne veszítsenek időt. Volt náluk egy új, garanciális készülék. Mert gyo... Tovább
  • Szuperek voltak. Gyors segítség kellett és meg is kaptam. Telefonos egyeztetés nagyon szimpatikus volt. Mindent elmagyaráztak. Előtte másik 2 céggel is egyeztettem akik hozzá nem értésem miatt lekezelően beszéltek velem. Ebben a hivásban ezt nem tapasztaltam. Szépen dolgoztak és nem hagytak rumlit. Fél órán belül készen voltak. Korrekt munka
  • Hétfőn telefonáltam, hogy a bojlerem folyik, dráma van. Kedden a megbeszélt időpontban jöttek, a bojlert is megvásárolták. Precízek, udvariasak voltak, ami a legfőbb értenek a munkájukhoz. Mindenkinek csak ajánlani tudom a céget, Nyáriékat:)