+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Hajdu MINI MCA 5 Elektromos szabadkifolyású vízmelegítő

 

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

 

Hajdu Mini MCA 5 Alsó elhelyezésű elektromos vízmelegítő: Bízza ránk a beszerzést és élvezze a kényelmet!

 

 

Ha Ön is Budapest területén él, és új elektromos konyhai vízmelegítőt szeretne beszerezni, akkor jó helyen jár! A Hajdu Mini MCA 5 vízmelegítő kiváló választás lehet otthona számára. De miért fáradna bele a beszerzés, házhoz szállítás, beszerelés és beüzemelés folyamatába, amikor mi mindent elvégezhetünk Ön helyett? Bízza ránk az egész folyamatot, és élvezze a kényelmet és a megbízhatóságot!

Beszerzés: Az új Hajdu Mini MCA 5 elektromos konyhai vízmelegítő beszerzése nem kell, hogy stresszel járjon. Mi segítünk Önnek megtalálni a legmegfelelőbb készüléket az igényei alapján. A Hajdu Mini MCA 5 vízmelegítő kis helyigényű és falra szerelhető, így ideális választás lehet a kisebb vízigények kielégítésére. Az esztétikus formával és szögletes kialakítással rendelkező készülék tökéletesen illeszkedik a modern konyhákba.

Házhoz szállítás: Nem kell aggódnia a Hajdu Mini MCA 5 vízmelegítő elszállításával kapcsolatban sem. Mi gondoskodunk arról, hogy a készülék gyorsan és biztonságosan megérkezzen Önhöz. Budapest területén vállaljuk a házhoz szállítást, így Önnek csak a kényelmes átvételre kell koncentrálnia.

Beszerelés és beüzemelés: Miután a Hajdu Mini MCA 5 vízmelegítő megérkezett Önhöz, szakértő csapatunk gondoskodik a beszerelésről és a beüzemelésről. Tapasztalt bojler szerelő szakembereink precízen és megbízhatóan végzik el a munkát, hogy Ön minél hamarabb élvezhesse a melegvíz kényelmét otthonában. Ne aggódjon a részletek miatt, mi mindent elintézünk Ön helyett!

Miért válasszon minket?

• Tapasztalt szakemberek: Csapatunk magasan képzett és tapasztalt szakemberekből áll, akik precízen és megbízhatóan végzik el a beszerelést és a beüzemelést.

• Kényelem és megbízhatóság: Bízza ránk az egész folyamatot, és élvezze a kényelmet és a megbízhatóságot. Mi mindent elintézünk Ön helyett!

• Budapest területén vállaljuk a házhoz szállítást és a szervizszolgáltatást, így könnyedén elérhetőek vagyunk Ön számára.

Ne habozzon, bízza ránk az új Hajdu Mini MCA 5 elektromos konyhai vízmelegítő beszerzését, házhoz szállítását, beszerelését és beüzemelését Budapest területén!

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és garantáljuk, hogy elégedett lesz a szolgáltatásunkkal!

A Hajdu MCA 5 elektromos vízmelegítő egy kiváló minőségű és megbízható készülék, amely ideális választás lehet otthoni használatra. Ez a 5 literes vízmelegítő kompakt méretével és hatékony működésével kiemelkedő teljesítményt nyújt.

Hajdu MCA5 vízmelegítő termék leírás:

• Űrtartalom: A Hajdu MCA5 vízmelegítő 5 literes űrtartalommal rendelkezik, amely elegendő melegvizet biztosít a kisebb vízigények kielégítéséhez, például a konyhai mosogatóhoz vagy a kézmosóhoz.

• Méretek: A készülék kompakt méretei lehetővé teszik a könnyű telepítést és a helytakarékos elhelyezést. A méretek a következők: a (magasság) 363 mm, b (mélység) 215 mm, c (szélesség) 240 mm.

• Vízcsatlakozás: A vízmelegítő G3/8 méretű vízcsatlakozással rendelkezik, amely biztosítja a megbízható és hatékony vízellátást.

• Villamos teljesítmény: A Hajdu MCA5 vízmelegítő 2 kW villamos teljesítménnyel rendelkezik, amely hatékonyan fűti fel a vizet.

• Felfűtési idő: A készülék gyorsan felmelegíti a vizet, és 15 °C-ról 65 °C-ra való felfűtési ideje mindössze 11 perc.

• Energiahatékonyság: A Hajdu MCA5 vízmelegítő kiváló energiahatékonysági osztályba tartozik, amely biztosítja a takarékos és fenntartható működést.

• Szabályozható hőmérséklet: A melegvíz hőmérséklete szabályozható, és akár 75 °C-ra is beállítható, hogy megfeleljen az egyéni igényeknek.

• Csapolási profil: A készülék XXS csapolási profilú, amely ideális a kisebb vízigények kielégítésére.

A Hajdu MCA5 5 literes elektromos vízmelegítő kiváló választás lehet otthoni használatra, ahol a kisebb vízigényeket kell kielégíteni. A kompakt méret, a gyors felfűtési idő és az energiahatékonyság garantálja a kényelmet és a megbízhatóságot. Válassza a Hajdu villanybojlereit, és élvezze a melegvíz kényelmét otthonában!

Energiahatékonysági osztály: A

Az elektromos szabadkifolyású vízmelegítők kiváló választást jelentenek a kisebb vízigények kielégítésére, mint például a konyhai mosogató vagy a kézmosó. A Hajdu MINI MCA 5 vízmelegítő egy falra szerelhető, kis helyigényű készülék, amely ideális választás lehet otthoni használatra.

Főbb jellemzők:

• A Hajdu MINI MCA 5 vízmelegítők csak egy vízvételi hely ellátására alkalmasak, és megbízható működésükhöz a gyártó által tartozékként hozzáadott csaptelepet használják (zuhanyzós, mosogató-kefefejjel ellátott csaptelep alkalmazása tilos).

• A készülékek tárolt melegvize alkalmas mind tisztálkodási, mind étkezési célokra.

• A Hajdu MINI MCA 5 vízmelegítők függőleges helyzetben szerelhetők fel.

• Az MC.. típusjelű vízmelegítők esztétikus formával rendelkeznek, külső burkolatuk szögletes kialakítású.

• Nagy teljesítményű fűtőtesttel és sárgaréz csatlakozóidomokkal rendelkeznek, amelyek hosszú élettartamot és megbízható működést biztosítanak.

• A kívánt vízhőmérséklet egyszerűen beállítható egy forgatógomb segítségével, akár 75 °C-ra is.

• Minden készülékhez csaptelepet is biztosítunk, így a telepítés egyszerű és kényelmes.

• A Hajdu Zrt. 5 év garanciát vállal a tartályokra és 2 év garanciát az egyéb részegységekre.

A Hajdu MINI MCA 5 Elektromos szabadkifolyású vízmelegítő kiváló választás lehet a konyhai vízigények kielégítésére. A 5 literes űrtartalommal rendelkező vízmelegítőt házhoz szállítással és felszereléssel is elérheti Budapest területén, így könnyedén beüzemelheti az új készüléket.
Ha további információra van szüksége a Hajdu MINI MCA 5 Elektromos szabadkifolyású vízmelegítővel kapcsolatban, vagy szeretné megrendelni a terméket, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

 

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

 

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján