Akció!

Hajdu Z50 Smart 50 literes Erp villanybojler

Ft79.000

Az 50 literes függőleges Hajdu SMART kiváló zártrendszerű elektromos forróvíztároló. A bojlernek a kemény víz felmelegítése sem jelent gondot. A Hajdu Z50 Smart 50 literes Erp villanybojler Öntanuló, intelligens elektronikus hőfokszabályozással rendelkezik, rengeteg elektromos energiát, így pénzt spórolva.  

Leírás

Hajdu Z50 Smart 50 literes Erp villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Aktív anódos tartály védelem
b180
c180
Hajdu Z50 Smart 50 literes Erp villanybojler

Új Hajdu Z50 Smart 50 literes bojler ára házhoz szállítással 79000 Ft

Új bojler felszerelése bekötése 45000 Ft

Új inox vízbekötő csövek 6000 Ft

Régi bojler elszállítása 5000 Ft

Bojler csere ára összesen:  135000 Ft

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új Hajdu Z50 Smart 50 literes Erp villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Hajdu villanybojler csere alkalmával az alábbi anyagokra lehet még szükség:

• Nyomáscsökkentő szelep 10.000 Ft

• Bojler elzáró sarokszelep 5.000 Ft/db

• Bojler átdübelezése 5.000 Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 10.000 Ft!

Hajdu aquastic villanybojler garanciával
kek (1)
Hajdu Z 80 literes Hajdu villanybojler
140

Hajdu Z50 literes SMART bojler ára felszereléssel, kiszállítással

Cégünk feltünteti a függőleges Hajdu Z50 SMART bojler árát, illetve a bojler teljes körű cseréjének díját is Budapesten és környékén. Így jóval könnyebb kikalkulálni, mennyibe kerül egy Hajdu Z50 SMART bojler ára az előző forróvíztároló leszerelésével, elszállításával, az új Hajdu Z50 SMART bojler beszereléssel, beüzemeléssel együtt. Budapesten és környékén nem csak kiszállítjuk, hanem be is szereljük a vízmelegítőt. A bojlercsere árában természetesen benne vannak azok a szerelvények is, melyekre esetleg szükség lehet az új vízmelegítő üzembe helyezésénél.

Cégünk és a Hajdu Z50 Smart 50 literes Erp villanybojler

Nem véletlen, hogy Hajdu villanybojlerek cseréje és szerelése a fő irányvonal szolgáltatásaink között. A márka több évtizede készíti termékeit, számtalan díjat nyert. Követi a korszerűségi kívánalmakat, és a folyamatos műszaki fejlődés is elengedhetetlen a cég részéről.

A Hajdu Z50 SMART bojler telepítését mindig bízzuk szakemberre! A szakszerű beszerelés elengedhetetlen, hiszen az elektromos forróvíztároló nem játék. Az áramellátást biztosító vezetékek bekötése hozzáértő specialistát kívánnak, ahogyan a vízellátást biztosító vezetékek, szerelvények, tömítések is. Ez vonatkozik a bojlerkarbantartásra, bojlerjavításra is. Bár a Hajdu Z50 SMART bojler szervizelése egyszerűbb, mint korszerűtlenebb társaié, de ettől függetlenül hívjunk szakembert a javításhoz, cseréhez is. Ne feledkezzünk meg arról sem, ha garanciális időn belül hibásodik meg a bojler, mert a garancia csak akkor érvényesíthető, ha szakember vizsgálja és szereli meg a szerkezetet.

 Hajdu Z50 SMART bojler jellemzői

Ismerkedjünk meg kicsit behatóbban ezzel az igazán korszerű 50 literes forróvíztárolóval. Természetesen a Hajdu Z50 SMART bojler is a HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. terméke, s mint olyan, hazai márkatermék.

Az 50 literes függőleges Hajdu SMART kiváló zártrendszerű elektromos forróvíztároló. A bojlernek a kemény víz felmelegítése sem jelent gondot. Öntanuló, intelligens elektronikus hőfokszabályozással rendelkezik, rengeteg elektromos energiát, így pénzt spórolva. Hőszigetelése is remek, fűtőtestét kerámiabevonat és aktív anód védi a korrodációtól. Egyszerre több helyről vételezhetjük a vizet. Karbantartása egyszerű, és az alkatrészutánpótlás is biztosított. Kiváló minőség és hosszú élettartam jellemzi.

Jogos és alapvető igény, hogy az elektromos forróvíztároló ára megfizethető legyen, és álljon arányban az értékkel. Legyen biztonságos, energiatakarékos, jó szervizhátterű, szép, megbízható és örökéletű. Utóbbit sajnos nem tudjuk garantálni, de azt igen, hogy a Hajdu Z50 SMART bojler ára – megfelelő karbantartással – alaposan megszolgálja ellenértékét.

 

Válaszd Nyári Tibor villanybojler-csere.hu csapatát! Legyen mindig elég melegvíz!

 

Vannak kérdéseid az ajánlatunkról és szolgáltatásunkról?

További információkra van szükséged a Hajdu Z50 Smart 50 literes Erp villanybojlerről?

Használd kapcsolati űrlapunkat, kérj visszahívást!

Szívesen válaszolunk.

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.

  • Profi csapat, kiváló szakemberek! Megkeresésemre már másnapra vállalták a munkát és mindenről pontosan, szakszerűen tájékoztattak. Udvariasak, segítőkészek. Legnagyobb bizalommal ajánlom mindenkinek.
  • Zseniális csapat és profi munka! Én egészen biztosan őket fogom ajánlani minden ismerősömnek, akiknek bojlerrel kapcsolatos gondja akad a jövőben. Köszi!
  • Kifogástalan és imponálóan hozzáértő csapat. Mindent tisztáznak előre (már telefonon), ha közbe jön valami (nálunk jött is: bontás után kiderült, hogy a bojler tömítendő része elkorrodálódott, így már csak a csere jöhetett szóba), akkor is szabadon dönthetek, sőt, felkínált lehetőségekből választhatok is. Ott és azonnal! Tegnap este még nulla meleg víz, totál eltömődött rendszer, ma már minden rendben. Nem telt el 24 óra! Közérthetően, világosan me... Tovább
  • Csak ajánlani tudom ezt a csapatot. Gyorsan, tisztán, hatékonyan segítettek a hirtelen meghibásodó gépem esetén.
  • Miért ajánlom őket? Mert kedden telefonáltam és péntekre időpontot adtak. Mert az időpont egyeztetés kapcsán kikérdeztek a bojlerrel kapcsolatos problémáról és tájékoztattak arról, hogy milyen tételt jelent a javítás és mire kell számítani egy esetleges csere kapcsán. Mert az előre egyeztetett időpontban valóban megérkeztek. Mert felkészültek arra, hogy ha a készüléket cserélni kell, ne veszítsenek időt. Volt náluk egy új, garanciális készülék. Mert gyo... Tovább